|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
19.5.2011 10:07:37   
veeseelaa
a moja kad napravi neki zijan i ja počnem da je ružim kaže:

boli me stomak, onako tužnim glasom
ili umorila se Ajša, hoće malo da legne

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 801
19.5.2011 10:12:07   
InLove

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a moja kad napravi neki zijan i ja počnem da je ružim kaže:

boli me stomak, onako tužnim glasom
ili umorila se Ajša, hoće malo da legne

user posted image user posted image user posted image user posted image Tako i moja Dz isto user posted image user posted image user posted image

rekoh idi pokupi djete igracke, kaze jojj pa boli Dzejlu noga, hahahah user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 802
19.5.2011 10:14:19   
veeseelaa
koji su to lopovi user posted image  al simpa mi je kako se izvlače

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 803
19.5.2011 15:08:37   
henna ze
"mama znaš li ti da smo B i ja- BFF?"..rekoh pojma nemam a šta ti je to?
Best Frineds Forever ..kaže to mi je B rekla da smo...( Paris Hilton noge ću ti slomit i tebi i tvojim  Dubai BFF)user posted image user posted image user posted image

vratila se iz škole i zove..pitam ja kakav je bio kontrolni iz moje okoline..kaže prelagan samo jedno pitanje nisam znala...rekoh a koje?
kaže ja napisala da je karijes bolest zuba..pa dobro kaže..al nije bona sva su djeca napisala da je bolest kostiju..ahahaha...objasnim joj da su djeca pogriješila..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 804
19.5.2011 15:15:55   
SdZ
user posted image user posted image user posted image Dobra je.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 805
20.5.2011 7:35:32   
esmina i bebina mam
Sinoc Esma nece da obuce pidamu i ja joj kazem  obuci sama mene ne zovi kad sjednem.
Uf ona odmah dotrca molim te mama molim te a ja odugovlacim pa reko sto ti ne obuces.
Kaze bole me noge pa reko od cega kaze ona ma ja pljevila user posted image user posted image user posted image  

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 806
20.5.2011 8:55:02   
vila_7
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

I moja Asja govori "kozo jedna mala"a neki dan igra se s drugom isto imaju godina 3 kasze ona "meni ce mama roditi brata,eno ga u stomaku",a on ce njoj "a ko joj je stavio brata u stomak"a sefica ko iz topa "pa moj Tata"user posted image user posted image user posted image ja sam se ukocila a svi okolo se odvalili smijat stvarno neznam odkud joj to user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 807
   [Obrisana poruka]
20.5.2011 12:33:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 808
22.5.2011 16:19:43   
reallove
jutros ja uzela Emin u krilo da mu skratim noktice,a on to mrzi,kako god ja uzmem noktic tako on meni kaze auuch Charlie(http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM)
maloprije ga presvlacim,a on uzeo svoju maicu i stavio na celo,kaze mama,boji gava(vidio mene kako je stavljam obloge navece kad me oci peckaju)
i evo sad jedna friska od prije 10 min.uzeo nanine naocale i novine "Moja sudbina",legao na kauc,stavio naocale i cita...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 809
22.5.2011 17:52:11   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neki dan ja nazvala mm da ga nesto pitam kad adin hoce nesto da mu tazeuser posted image
kaze "Ado tupi meni dumene bombone one mede cunene a mimi nes tahu i tenetu(nes kafu i trenerku)"user posted image user posted image user posted image user posted image
cuje kaj ja mm kazem da kupi kafi i rekla mu dan prije da sam uzela trenerku pa zapamti

a danas se probudio i govori "ajd mama napaji tahu da pijemo"user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 810
22.5.2011 18:00:47   
reallove
IZVORNA PORUKA: Sonja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neki dan ja nazvala mm da ga nesto pitam kad adin hoce nesto da mu tazeuser posted image
kaze "Ado tupi meni dumene bombone one mede cunene a mimi nes tahu i tenetu(nes kafu i trenerku)"user posted image user posted image user posted image user posted image
cuje kaj ja mm kazem da kupi kafi i rekla mu dan prije da sam uzela trenerku pa zapamti

a danas se probudio i govori "ajd mama napaji tahu da pijemo"user posted image user posted image user posted image user posted image
joj dusa dragauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 811
22.5.2011 18:08:23   
veeseelaa
ja se suzdržavam maximalno da ne psujem pred Ajšom al Boga mi se omakne user posted image i tako neki dan, saobraćaj gužva, Ajša nervozna, lupa, udara, čupa se iz sjedalice a ja ludim
i na kraju ona poče da plače i pita me: gdje je mama Meri??
rekoh otišla u pi*du materinu
a Ajša će buuuuuu otišla Meri u pi*du materinu aaaa mama aaaa

zavalila sam se od smijeha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 812
22.5.2011 18:19:30   
Anoniman
Sinoc Esma nece da obuce pidamu i ja joj kazem obuci sama mene ne zovi kad sjednem.
Uf ona odmah dotrca molim te mama molim te a ja odugovlacim pa reko sto ti ne obuces.
Kaze bole me noge pa reko od cega kaze ona ma ja pljevila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   cuj pljevila user posted image user posted image user posted image sta joj to pade na pametuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 813
22.5.2011 18:40:12   
esmina i bebina mam
Cula kako nane i dede kukaju user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 814
23.5.2011 12:06:16   
emma.L
Dvije friške: govorim ja Emi o bebi i kako će se zvati brat Timur, a ona odgovara "ne može se tako zvati, to je ime za cuku" user posted image
Jučer bio tevhid za nanu MM-a i kažem ja da je to super prilika da Ema uđe u džamiju makar kratko da vidi kako izgleda (još uvijek je opsjednuta religijskim objektima svih vrsta user posted image ). I zaista je moja svekrva malo uvede prije nego je počelo da razgleda i da joj malo približimo kako to izgleda. Kad je došla kući priča mi sva zblanuta: "Mama, onda su došle žene i otjerale hodžu" user posted image  - eto kako je njoj to izgledalo.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 815
23.5.2011 15:47:09   
Mala Selma
Joj volim ovu temu, basbas user posted image

Moj A.bas ima provala, ma koce to sve popamtiti.Evo od juce dvije friske:
- A. govori mm : Ti si decak!, mama ti si cuica imas kikice, a ja reko sta je dajda, kaze on celo-celavi ( a mm ga nauci to), mi legli od smijehauser posted image
-juce ja pravim rucak i dodje on do mene i vidim nesto jede, reko a.sta jedes, kaze keks, pa jesi li me pitao mozes li uzeti, kaze jesam mamauser posted image , ja mu kazem nisi, i moras me pitati i pokazati kad hoces nesto da stavis usta ( misleci nije mi na oku, pa da nepojede nesto neprimjereno).I nastavio se on igrati, kad cujem ja nesto on prica, dodjem u dnevnu sobu kad on: Kesu mogu te pojesti (keksu mogu li te pojesti) i ponovi dvaput, ma ja legla od smijeha, a on meni: mama eto pito samuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 816
24.5.2011 8:25:11   
10 mart 2009

ja se suzdržavam maximalno da ne psujem pred Ajšom al Boga mi se omakne user posted image i tako neki dan, saobraćaj gužva, Ajša nervozna, lupa, udara, čupa se iz sjedalice a ja ludim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 817
24.5.2011 8:49:53   
emma.L
IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

A za psovanje: Pita moja zaova neki dan koje psovke smije učiti Emuuser posted image . Mi kažemo da ne smije psovati. Kaže žena: To sam joj i ja rekla, a ona mi kaže 'kako tata i ja kad gledamo Želju, i ne baci loptu doblo, kažemo JEBEMU ŽELJO. user posted image  A onda poslije kažemo BLAVO ŽELJO'.
To je jedina psovka koju sada zna.
Iako, neki dan se vozimo i neki mangupi na cesti voze 20 na sat uporedo u dvije trake i pričaju, pričaju, pričaju kroz otvorene prozore. MM iznerviran nešto ronda, a Ema drekne "Cigančine jedne" user posted image . Toliko mi je bez veze to bilo jer ne dozvoljavam da govori 'cigani', iako se meni nekad omakne pa kažem da je mamino ciganče koliko se uprljala. Ali zaista pazim da ne govorim seljaci, cigani i sl.

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 818
24.5.2011 9:29:46   
Anoniman
zamisli jutros moj sin pita me pa hocemol danas mama u cirkus rekoh videcemo , mislim da danas moze , kaze on aha mama mama ne znam dal ti mogu verovat prljav si ti igrac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   odakle ovo izadje , odakle ovo cuo i zapamtio pojma nemam

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 819
24.5.2011 10:11:30   
emma.L
user posted image user posted image  Ne znam koliko mu je godina, ali svakako je skontao gdje da to ubaci po potrebi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 820
24.5.2011 10:30:16   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: emma.L

IZVORNA PORUKA: 10 mart 2009

user posted image user posted image user posted image user posted image

A za psovanje: Pita moja zaova neki dan koje psovke smije učiti Emuuser posted image . Mi kažemo da ne smije psovati. Kaže žena: To sam joj i ja rekla, a ona mi kaže 'kako tata i ja kad gledamo Želju, i ne baci loptu doblo, kažemo JEBEMU ŽELJO. user posted image  A onda poslije kažemo BLAVO ŽELJO'.
To je jedina psovka koju sada zna.
Iako, neki dan se vozimo i neki mangupi na cesti voze 20 na sat uporedo u dvije trake i pričaju, pričaju, pričaju kroz otvorene prozore. MM iznerviran nešto ronda, a Ema drekne "Cigančine jedne" user posted image . Toliko mi je bez veze to bilo jer ne dozvoljavam da govori 'cigani', iako se meni nekad omakne pa kažem da je mamino ciganče koliko se uprljala. Ali zaista pazim da ne govorim seljaci, cigani i sl.

joj i meni zna izletiti ali odmah kao stavim ruku preko usta i kazem uh mama ruzno prica

a moj tata namjerno ga uci da psuje, mom tati je to slatko a i on sam se ponasa kao dijete kad je A tu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 821
24.5.2011 11:03:56   
Anoniman
user posted image user posted image Ne znam koliko mu je godina, ali svakako je skontao gdje da to ubaci po potrebi.

5 mu godina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
  Neposredna veza do poruke: 822
25.5.2011 9:32:46   
sirnica
Gledali smo neke screensavere s kitovima i delfinima. Prolaze tu i razne ribice, kornjače i među njima se odjednom nađe i jedan ronilac, pa ga moj Dž glasno i uzbuđeno upozori: "Pazi, čiko, ubost će te velika kita!"(mislio je na grbavog kita)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 823
25.5.2011 9:39:15   
henna ze

preksinoć ja Henu kupam..i trljam joj kosu trljam..kaže mama pa štša ti je što me toliko trljaš...ja njoj pa bona Hena dvije godine te nisam kupala..prljava si..
pa da me nisi dvije godine kupala..pa perje bi mi otpalouser posted image user posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 824
25.5.2011 10:00:13   
chuci
IZVORNA PORUKA: sirnica

Gledali smo neke screensavere s kitovima i delfinima. Prolaze tu i razne ribice, kornjače i među njima se odjednom nađe i jedan ronilac, pa ga moj Dž glasno i uzbuđeno upozori: "Pazi, čiko, ubost će te velika kita!"(mislio je na grbavog kita)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *