Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa dobro..mi inace koristimo pampers active baby,one su jeftinije,u Bosni sam kupovala sleep and play,one su opet najjeftinije..ove uzela onako da probam,jesu skuplje od active baby ali su i bolje..a to sto kazes,zna se gdje ce ali sta ces..nadam se da cemo uskoro na tutu pa nam nece nikakve trebati
Mi smo vjerni Pampers activ baby. Svaki put kad sam kupila neke druge odmah sam se i pokajala. Evo trenutno imamo i one iz DM -a i jedva čekam da ih potrošim....nisu one toliko loše ali su definitivno puno grublje od pampersa.
Da osvjezimo malo ovu temu... Mi od pocetka koristimo Pampers Premium Care i prezadovoljni smo a maramice su nam violeta. Probali smo sleep&play nisu lose a violetine (samo po paket da probamo) su krute. Pampers Premium Care jeste skuplji ali su i udobnije za bebu.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Ćao svima, znali neko od vas gdje mogu nabaviti Pampers pelene-gačice (Aktiv boy, br.6). Te su mi se pokazale super, za poslije plaže ili kad smo negdje vani, ali nema ih u Merkatoru, DP-u,DM-u,dosta su praktične, malo i skuplje od standarnog pempersa, ali hajde.... kupila sam neki dan beybi love pelene-gačice, ali ni blizu, krute i kao oklop, pampers su zakon!! Hvala unapreijed!!!!
Ćao svima, znali neko od vas gdje mogu nabaviti Pampers pelene-gačice (Aktiv boy, br.6). Te su mi se pokazale super, za poslije plaže ili kad smo negdje vani, ali nema ih u Merkatoru, DP-u,DM-u,dosta su praktične, malo i skuplje od standarnog pempersa, ali hajde.... kupila sam neki dan beybi love pelene-gačice, ali ni blizu, krute i kao oklop, pampers su zakon!! Hvala unapreijed!!!!
Ja ih inace kupujem u merkatoru, ali nisam zadnja 3 mjeseca, pa moze biti da ih je nestalo, a jesi li gledala u Konzumu, znam da ih je i tamo bilo i to kao neka akcija 2 jumbo pakla pampersa plus pampers gacice broj 6 gratis, ali i to je bilo prije jedno 3 mjeseca.
Gledala sam i u Konzumu BBI, ali nema, mislim da sam i ja snimila tu akciju kad su bile gratis uz standardni pampers, ali tad sam imala zalihu, ali brzo i nestade. U Merki sam bila ubjeđena da ću ih naći, ali i tamo ih nema.Za koji dan idem u nabavku, pa ću vidjeti jesu li došle.
Mi smo trenutno na broju 1. Potrosio je Pampers Premium, sad troši Babylove i oboje počesto propiski. Da li mu ih ne stegnemo dovoljno ili je vrijeme za veći broj ? Ne znam jel to normalno, po nekoliko puta dnevno bude mokar i presvlačim ga?
Mi smo trenutno na broju 1. Potrosio je Pampers Premium, sad troši Babylove i oboje počesto propiski. Da li mu ih ne stegnemo dovoljno ili je vrijeme za veći broj ? Ne znam jel to normalno, po nekoliko puta dnevno bude mokar i presvlačim ga?
Kupi veće pelene, bez obzira na kilažu koja je na njima naznačena.
Mi sa 3030... Eh da, babylove su dosta dublje, ja sam 1 nosila u bolnicu ali smo po izlasku kupili pampers, dosta su udobnije i mekse... Sad smo presli na Lumpi i super sam zadovoljna, evo vec 5-6mjeseci
vidim u konzumu akcija...violeta pelene, posebno za noc, posebno za dan, 2 paketa vlaznih maramica i djecija stolica na rasklapanje...oko 30 KM..pa eto ko koriosti da znate
Mi sa 3030... Eh da, babylove su dosta dublje, ja sam 1 nosila u bolnicu ali smo po izlasku kupili pampers, dosta su udobnije i mekse... Sad smo presli na Lumpi i super sam zadovoljna, evo vec 5-6mjeseci
cini mi se da je vecina pelena 1-ca 2-5 kg pa ne znam zasto koristis 2-cu?
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
Vidi Rose, moja curica ima SAD moooooooozda 12kg ali recimo koristimo br 5 pelena koje idu od 12kg-....vec 3mjeseca... Ne mozes se bas ravnati 100% po kilazi koja je oznacena na pelenama...to ocijenis po bebi jel je stezu, jel propustaju i sl...
Ovo stto rose govori je moguce,jer se i meni desavalo sa drugom bebom,da pelenu ne stegnem dovoljno i onda kako stavim bebu na bok da spava,tu procuri,mislim da nisu male pelene pogotovo babylove
Ja sam i napisala gore da su babylove dosta dublje... Mada se meni nisu svidjale i presla sam na pampers i te smo kupili br2 jer su manje u odnosu na bl