Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni se nosu svidjale pampers new baby,one jesu mekane i sve to samo sto su mi cesto propustale...pa sam probala molfix,violetu,baby love,al iskreno sve su mi nekako krute i debele.pa sam koristila premium care dok bebica nije dobila dovoljno kg kg da predje na 3 onda smo kupili pampers active baby i super su...ne propustaju...mirisu...mekane...definitivno ostajem na njima
hvala
e ja bih vrlo rado, ali neJmam Haparata ali, imaju neke zelene, neke kao eko, cini mi je od one alnatura ili??i one su u zelenoj kesi. a ove babylove, su u kutiji iste kao i u kesi, samo sto dodju dvije kese. i ja sad da me ubijes ne znam imaju li zelene babylove
A koliko kostaju ove babylove jumbo pakovanje?Vidila sam da u 4+ dode 76 komada,a zanima me koliko dode komada u 1 i jeli ista cijena?JelenaT pomozi ti to znas sigurno
A koliko kostaju ove babylove jumbo pakovanje?Vidila sam da u 4+ dode 76 komada,a zanima me koliko dode komada u 1 i jeli ista cijena?JelenaT pomozi ti to znas sigurno
Oko 90 dodje u ovom paketu i oko 25-26km su ja mislim, nisam vise sigurna, ali uglavnom dodje ih vise i jeftinije su. Ove 4+ dodje 76, a kostaju oko 31KM. Nisu nesto sad bas, bas jeftinije od pampersa, ali jesu par maraka kad se preracuna, jer su veca pakovanja, a manje kostaju. Nadam se da sam pomogla
Da i ja ti predlazem da jedinicu ne uzimas ovo veliko pakovanje u paketu, vec onu kesu, jer se brzo preraste, a znas i sama. Uglavnom njihova jedinica je veca od pampersa, evo npr mi pampers 5 koristimo a ove babylove 4+
< Poruku je uredio jelenaT -- 24.2.2011 12:27:19 >
ja koristim molfix pelene...nisu skupe a i ne propustaju. sad su na akciji u mercatoru pa sam kupila paket jumbo za cca 23km. mislim da su inace vise?? cesto bude i akcija sa maramicama gratis pa mi to super dodje
Pampers active baby od rodjenja, s tim da smo probali molfix - nije los, violeta - da te Bog mili sacuva (nazalost ), baby love - samo jednom i propustile kaku do vrata i isto jednom jednom sleep & play - smrde
mi koristimo baby love i super smo zadovoljni al evo par noci problemo.posto on spava na strani,svako jutro kad se probudi ta strana je komplet mokra kaku nikad ne propuste,i nigdje drugo ne propustaju osim na strani gdje spava
kud cu vece.sad je br 4,od 7-18kg a on ima 9500gr al sve mi se cino da su mu ove trakice kratke i da se nemoze fino upakovat jer ima jake bokove i veliku guzu
< Poruku je uredio bebacha -- 28.2.2011 11:49:43 >
i nama su pameprs active baby s kojim smo stvarno preeezadovoljni bili poceo propustat a 4+ i uzem 5-icu premium care i super nam vazda suh... znas li ti jelena jel premium care i active baby 5-ica ista velicina? jel vi koristite active babi 5 za navece jelde??
Mi koristimo sad opet babylove, jer mi kako god okrenem pampers propusti, par noci suva par mokra i ja se vratim na babylove. Koristila sam po danu pampers, sad sam se opet vratila na babylove non stop.
pakovanje je roze standardno kao ono manje od babylove pelena dakle nema jumbo pakovanja u kutiji, 22 kom dodju 13 km je cijena...jako lijepo izgledaju, navlace se kao gacice, kad su pune sa strane se mogu samo iskidati i skinuti, tanje su i mekanije od babylove pelena i sluze da bi se dijete navikavalo na tutu jer ne upijaju kao standardne pelene vec dijete osjeti da je mokro....mi smo ovo samo uzeli za probu jos nismo krenuli s tutom...ja sam zadovoljna nijednom nisu propustile... nase su ilustrirane zirafama...
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))