|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.5.2011 15:12:26   
mea29
palachinken ako bude ovo prvo, radoznalo i istrazivacko mozda se i otkotrlja user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9726
12.5.2011 15:12:45   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: bebacha

Selma bas su lijepa imena a ja bi ovim redom izdvojila Ajlauser posted image user posted image user posted image ,Ajna,Amna,Adna.
al ako mene pitas izbaci Ajlauser posted image user posted image user posted image user posted image stvarno nisam praznovjerna i nevjerujem u gluposti al ja neznam nijednu Ajlu koja je mirna.sve su nemirne,previse imaju istrazivackog duha.kad god neko kaze i moja....... tam neka rodbina ima Ajlu,ja pitam za karakter i svaki put odg pocinje ovako """uuuuuuuuuuuuuu jest nemirnauser posted image user posted image

JA bih baš voljela da mi dijete bude ovakvo user posted image radoznalo, istraživač. Meni je to odraz inteligencije. Vala, ne volim ja ni onu star-malu djecu što sjede i  šute, kao dobro udresirani kucni ljubimci. Ova prva jesu teža za održavanje user posted image ali su mi draža

Hej, ta ogradica...ima li smisla to čudo stavljati dok je beba skroz mala...mislim ionako leži u mjestu, fiksno, nema šanse dase sad otkotrlja do ruba i zvizne glavom?

I ja sam to govorila,zelja mi se ispunila,user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9727
12.5.2011 15:12:50   
malena27 RR
zato ne govori keks i nece zviznuti glavom user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9728
12.5.2011 15:13:43   
mea29
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

zato ne govori keks i nece zviznuti glavom user posted image user posted image user posted image user posted image  

ha ha ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9729
12.5.2011 15:14:24   
malena27 RR
ja danas trudna 24. sedmica user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9730
12.5.2011 15:15:35   
mea29

ja danas trudna 24. sedmica user posted image user posted image user posted image  

cestitam malena user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9731
12.5.2011 15:18:36   
Anoniman
Uh dok vas iscitah osjedih user posted image ...
Nama ostalo jos 100dana user posted image , uh jedva cekam, sa Anom nisam ni sekunde imala straha od poroda, ali sad Boga mi...uh... jbga znam sta me ceka user posted image

(odgovor članu mea29)
  Neposredna veza do poruke: 9732
12.5.2011 15:19:18   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mea29

cestitam malena user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9733
12.5.2011 15:23:21   
Selma.A.M
Eh dobila sam sve odgovore user posted image .........Ogradica nije prošivena (ako se misli na ono na sredini) već je sva iz jednog dijela,ako ne mislimo na isto pomagajte user posted image
Palacninken ogradica je spas, i za tek rođene bebice(moje mišljenje) jer štiti bebu,nekako je toplije u krevetiću koji ima ogradicu .............
Sweet sretno sa satarašom....
Malena čuvaj kičmu,ne kuhaj sad pite user posted image user posted image i Malena ovo je ogradica user posted image

user posted image Ovako je to kod mene iz jednog dijela i nije prošivena i u lila je boji sa malim žiraficama.. E sad me strah ako operem da nece spuzva biti kao sazvakana user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 12.5.2011 15:28:58 >

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 9734
12.5.2011 15:26:15   
Selma.A.M
Gdje pobjegoste,ajde pomoc !!! user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 12.5.2011 15:28:25 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9735
12.5.2011 15:26:44   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9736
12.5.2011 15:39:19   
Sensia
mozda da pokusas srolati ogradicu i svezati da se ne bi spuzva "zgendjala" user posted image

pa da stavis na 30 stepeni , i kad operes odrolas je da se susi????????

ja bih tako

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 9737
12.5.2011 15:40:47   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sensia

mozda da pokusas srolati ogradicu i svezati da se ne bi spuzva "zgendjala" user posted image

pa da stavis na 30 stepeni , i kad operes odrolas je da se susi????????

ja bih tako

Budem probala,ja sam mislila presaviti je u kocke pa ubaciti u torbu za pranje(dodatak mašine da se čarape ne izgube user posted image )  ali budem probala i ovako

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 9738
12.5.2011 15:42:19   
Sensia
ma mislim da na 30 stepeni ne bi trebalo nista da se desi, iskljuci ti i centrifugu za svaki slucaj

pa nek ti se okapa i osusi prirodno

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 9739
12.5.2011 15:45:19   
Selma.A.M

ma mislim da na 30 stepeni ne bi trebalo nista da se desi, iskljuci ti i centrifugu za svaki slucaj

Hvala puno na savjetu user posted image ...Nije džabe rečeno da su dvije glave pametnije od jedne user posted image ...Odoh probati pa šta Bog da user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 9740
12.5.2011 15:45:48   
Mirkica

user posted image user posted image user posted image

gledam tvoj ticker i vidim 112 dan :))) (iako ti se ne javljam obavezno pratim koliko ima i je l sve OK) i sjeti se kad sam bila trudna sam sam cekala da dodje ispod 100 dana :)))) i onda ide nizbrdo :))))) tako i tebi jos 12 dana i onda spadose dani :))))) i insallah eto crnogorceta naseg :))).

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 9741
12.5.2011 15:50:29   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Hvala puno na savjetu user posted image ...Nije džabe rečeno da su dvije glave pametnije od jedne user posted image ...Odoh probati pa šta Bog da user posted image

Svoju sam pokvarila spušva se shebala da prostiš, sreća pa sam imala 2 ogradice (ova druge je prošivena i prala sam je x puta). A možda sam ja samo smotanauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9742
12.5.2011 15:53:33   
Sensia
uh braco sta cu ako zeni shebem spuzvicu svojim savjetima user posted image user posted image

pa jedino da otpori, izvadi spuzvicu, opere platno i kasnije sve zasije????

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 9743
12.5.2011 15:56:08   
bebacha
Nedi otkud ti na ovoj temi.jel to ima nesto sto ja neznamuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 9744
12.5.2011 16:03:37   
Selma.A.M

uh braco sta cu ako zeni shebem spuzvicu svojim savjetima user posted image user posted image

pa jedino da otpori, izvadi spuzvicu, opere platno i kasnije sve zasije????

Ma i ako je  shebe sta cu,a eno gledam kako se lijepo okreće u mašini a ja sjedim ispred nje i piljim u bubanj kako vrti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ima još jedna rezervna,ali je ona više ukrasna jer je kao crvić i nije toliko velika kao ova ,ali rto ako šta bude ona će poslužiti svrsi user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 12.5.2011 16:16:25 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 9745
12.5.2011 16:09:08   
Nedi

Ne znam ni jauser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9746
12.5.2011 16:10:36   
stefania
uh, evo me opet nako da vas provjerim sta raditeuser posted image .. vidim fino belajisete s pranjem ogradica, zeljanicama i tako to...eh, ne mogu sad da nadjem onaj post, ali i meni se cini da smo sad na redu(poslije mersihe, aBd: gemelli, leonora, ziki, sweet i ja...pa onda nekad tamo palachinken i ostale..user posted image ..ama ne znam sta bi vam rekla, meni je frka, pa frka, ali mislim da mi je najgore to sto nemam pojma s cim se suocavam...cak jos ne znam da li cu prirodno ili na carski...mah, hebo sad to, bice sta bude...al brate dragi ja kad odem navce u wc pa se opat vratim u krevet, svasta kontam u onom mraku i tisini..laze ko kaze da mu je svejednouser posted image

mea, ja mislim da ti se to siri koza, to sto te svrbi, haj ti fino to natrackaj uljem hippovim ili necim i tako odsad svaki dan najmanje jednom..user posted image ..mislim nemoj misliti da ce te prestati bice samo sve vise toga, al mazi se da ti bude lakse i naravno zbog strija..

palachinken a kakve ti to torte pravisuser posted image

jao ja gladna od ovih vasih prica...umh sta li bi se moglo pojesti odoh da vidim..btw, e ja vec citav mjesec imam isto kila...doduse +18 u odnosu na prije trudnoce, al svejedno...

ajte user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9747
12.5.2011 16:12:23   
bebacha
IZVORNA PORUKA: Nedi

Ne znam ni jauser posted image

nadam se da ces uskoro znati i ostat na ovoj temi sljedeci 8-9 mjesci

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 9748
12.5.2011 16:26:09   
stefania
jooj znam da sam htjela nesto da napisem..za ova imena...jao ljudi kako ja i mm imamo problem s imenom...nikako da nam se svidi jedno isto ime, uzas jedanuser posted image ..ma za djevojcicu imamo dogovor, imali smo ga i ranije, ali kod nas je djecak i otkad smo saznali spol u zivim smo problemima....fakat ne znam sta ce biti..ime koje se svidja meni njemu je "mrtvi pederluk" - citiram, a par imena koja je on predlozio meni su blago receno dosadna i sad vec znam jedno dvadeset ljudi koji se tako zovuuser posted image

selma meni se od ovih tvojih imena dopada i sara i hana i adna, a najljepse mi je ajnauser posted image ..a iskreno koliko ja znam sad su sara, hana i adna udarna imena pa vjerujem da ih bas ima puno...eto izvinite sto se mjesam

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9749
12.5.2011 16:38:08   
sanela.asja
. E sad me strah ako operem da nece spuzva biti kao sazvakana

Stavi na rucno pranje kod mene je ta spuzvasta i uvjek samje stavlja na hladno rucno pranje,jer to nije prljavo samo treba osvjeziti

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 9750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  388 389 [390] 391 392   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *