|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
12.5.2011 13:53:24   
malena27 RR
ola cure....

mersiha, bice aBd kad bude sudjeno... bitno je da ti osjecas bebicu user posted image mozda se sporije otvaras user posted image
mene ti tvoji bolovi podsjecaju na pripremne kontrakcije user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 9701
12.5.2011 14:00:19   
mersiha 77
ma nada se da jesu kontrakcije jer mi je stomak ponekad tvrd ko stijena,a onda polje nista i sve tako.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 9702
12.5.2011 14:40:09   
Selma.A.M
Aj žene šta da radim,da li da perem ogradicu za krevetac ili ne tj smijem li pošto je spužva user posted image ......Ja glupave trudnice,pa ja više ništa ne znam,ne sjećam se kako sam je prala kada sam je kupila jer je prošlo 5 godina user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 9703
12.5.2011 14:40:38   
bebacha
ja perem u masini na 30

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9704
12.5.2011 14:41:28   
malena27 RR
sad ces cuti jos jednu goru izvalu user posted image user posted image user posted image   a za sto sluzi ta ogradica i kako izgleda? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 9705
12.5.2011 14:43:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

sad ces cuti jos jednu goru izvalu user posted image user posted image user posted image   a za sto sluzi ta ogradica i kako izgleda? user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ovo moram komentarisati user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Malena, ccc.....
Ogradica za krevetic, oblozis njom krevetic iznutra da bebi bude ljepse, toplije, da ne udara u ogradu...
Joj joj user posted image user posted image user posted image user posted image

Ogradica

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.5.2011 14:44:50 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9706
12.5.2011 14:48:37   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma mene je pravo strah carskoh h mislim da se sada više bojim nego kada sam išla prirodno...Ovo me neka panika i od anestezije i reza i oporavka ,jer ovo će mi biti prva operacija u životu,pa onda i ta totalna (jer u Tuzli nema spinalna i epiduralna),pa onda sam ostanak u bolnici 5 do 7 dana,pa valja mi se odvojiti i od Amara,to će biti prvi put da nećemo biti skupa..Ah ako krenem sa svojim brigam neću nikada stati user posted image

Sweet,ja imam spisak imena pa kako mi se koje svidi ja dopišem ili ako mi se prestane sviđati ja brišem,zasad na spisku su :
-Sara
-Hana
-Amna
-Adna
-Ajna
-Ajla
-Belma

I ostale sam prekrižila jer su mi se prestali sviđati user posted image

I mene je vise straj carskog pa mi je drago sto za sad idem na prirodni i nadam se da se nece nista iskomplikovat. Imena su mi sva lijepa al mi je od ovih najljepse Sara, to je isto bio moj prijedlog al se mm nije svidjelo :/ Sada su nam u igri Nela i Iris. Ja vise naginjem ka Nela, nekako mi je zenstvenije i "tecnije" ,a mm ka Iris. U sustini meni je Iris najdrazi cvijet pa nemam nista apsolutno protiv njega ali eto jos se kontamo. Ma samo neka budu zdravi/zdraveuser posted image Selma jucer si mi sataras ubacila u glavu i sad evi kupila sta treba pa d apravim, s tim da cu ubacit i patlidzan i rizu user posted image

Neposredna veza do poruke: 9707
12.5.2011 14:48:45   
malena27 RR
eh moja lady da me pitas o ovulaciji, stimulaciji, hormonskim injekcijama, zatrudnjivanju, losem spermogramu, sve bih znala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   strasno user posted image user posted image user posted image user posted image  

majke mi, trebam na kurs za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 9708
12.5.2011 14:51:37   
Nedi

Aj žene šta da radim,da li da perem ogradicu za krevetac ili ne tj smijem li pošto je spužva user posted image ......Ja glupave trudnice,pa ja više ništa ne znam,ne sjećam se kako sam je prala kada sam je kupila jer je prošlo 5 godina user posted image user posted image

U mašini na 30 ako je prošivena a ako nije onda je operi u mašini pa baci u smeće kao jauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9709
12.5.2011 14:52:26   
Nedi

eh moja lady da me pitas o ovulaciji, stimulaciji, hormonskim injekcijama, zatrudnjivanju, losem spermogramu, sve bih znala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   strasno user posted image user posted image user posted image user posted image  

majke mi, trebam na kurs za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve ćeš ti naučiti ne brinem se za malenog Nedija

Neposredna veza do poruke: 9710
12.5.2011 14:52:45   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 9711
12.5.2011 14:53:06   
bebacha
Selma bas su lijepa imena a ja bi ovim redom izdvojila Ajlauser posted image user posted image user posted image ,Ajna,Amna,Adna.
al ako mene pitas izbaci Ajlauser posted image user posted image user posted image user posted image stvarno nisam praznovjerna i nevjerujem u gluposti al ja neznam nijednu Ajlu koja je mirna.sve su nemirne,previse imaju istrazivackog duha.kad god neko kaze i moja....... tam neka rodbina ima Ajlu,ja pitam za karakter i svaki put odg pocinje ovako """uuuuuuuuuuuuuu jest nemirnauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 9712
12.5.2011 14:53:07   
malena27 RR
odoh sad kuci, imam spinata, pa da napravim jednu finu zeljanicu user posted image user posted image user posted image
selma do tada molim te, tamo na temi foto kuhanje za cas postavi jednu zeljanicu i nacin pravljenja user posted image user posted image user posted image user posted image
sta cu, moram razviti, inace ce me muz ostaviti i preci kod tebe user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 9713
12.5.2011 14:54:12   
Lejla Ka

Ovaj post jako lajkam user posted image (kod mene je razlika 3,5 godine, a sve isto)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 9714
12.5.2011 14:54:27   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: Nedi

mislim da sam promijenila 100 imena do sada user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 9715
12.5.2011 14:55:33   
mea29
joj kad smo kod satarasa i  ja ga dva dana za redom pravim user posted image user posted image user posted image bas ja volim sataras njami

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 9716
12.5.2011 14:57:35   
Nedi

IZVORNA PORUKA: Nedi

mislim da sam promijenila 100 imena do sada user posted image user posted image user posted image user posted image

Onda navijam za Nedijauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9717
12.5.2011 14:57:57   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mea29

joj kad smo kod satarasa i  ja ga dva dana za redom pravim user posted image user posted image user posted image bas ja volim sataras njami

Mogla bih i ja možda sam trudnauser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9718
12.5.2011 14:58:40   
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha

Selma bas su lijepa imena a ja bi ovim redom izdvojila Ajlauser posted image user posted image user posted image ,Ajna,Amna,Adna.
al ako mene pitas izbaci Ajlauser posted image user posted image user posted image user posted image stvarno nisam praznovjerna i nevjerujem u gluposti al ja neznam nijednu Ajlu koja je mirna.sve su nemirne,previse imaju istrazivackog duha.kad god neko kaze i moja....... tam neka rodbina ima Ajlu,ja pitam za karakter i svaki put odg pocinje ovako """uuuuuuuuuuuuuu jest nemirnauser posted image user posted image

Znam ja,imam rodicu Ajlu,jest da je ova malo starija ima 20 i nesto godina.Sjecam se da je uvijek bila mirna,povucena,vjernica.user posted image
Ja navijam za Adnu.user posted image Poslije moje Hane,Adna je meni najdraza djevojcica na planeti.
Ljubi je tetka kako sam je pozelila.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9719
12.5.2011 15:00:41   
Hannica

Ja nasu ogradicu perem na 90 stepeni.user posted image Ja sve perem na 90 ako nije crne boje.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 9720
12.5.2011 15:01:27   
Hannica
mala 86 sigurno svratila da vidi jel nedi trudna.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9721
12.5.2011 15:08:52   
palachinken

JA bih baš voljela da mi dijete bude ovakvo user posted image radoznalo, istraživač. Meni je to odraz inteligencije. Vala, ne volim ja ni onu star-malu djecu što sjede i  šute, kao dobro udresirani kucni ljubimci. Ova prva jesu teža za održavanje user posted image ali su mi draža

Hej, ta ogradica...ima li smisla to čudo stavljati dok je beba skroz mala...mislim ionako leži u mjestu, fiksno, nema šanse dase sad otkotrlja do ruba i zvizne glavom?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 9722
12.5.2011 15:10:20   
mea29
sto me nesto cese u donjem dijelu stomaka iznad gđe. ali unutra negdje...bas cudno...sad ko da me i bolucka mozda je od previse sjedenja, ukocit cu se na ovom radnom mjestu :(

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9723
12.5.2011 15:10:40   
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken

JA bih baš voljela da mi dijete bude ovakvo user posted image radoznalo, istraživač. Meni je to odraz inteligencije. Vala, ne volim ja ni onu star-malu djecu što sjede i  šute, kao dobro udresirani kucni ljubimci. Ova prva jesu teža za održavanje user posted image ali su mi draža

Hej, ta ogradica...ima li smisla to čudo stavljati dok je beba skroz mala...mislim ionako leži u mjestu, fiksno, nema šanse dase sad otkotrlja do ruba i zvizne glavom?

Dok kažeš keks otkotrlja se i zvizne glavom samo ti stavi

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 9724
12.5.2011 15:11:38   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Hannica

mala 86 sigurno svratila da vidi jel nedi trudna.user posted image

Ode Nedi po test da ujutru provjeriuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 9725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  387 388 [389] 390 391   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *