Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:40:09
Selma.A.M
Aj žene šta da radim,da li da perem ogradicu za krevetac ili ne tj smijem li pošto je spužva ......Ja glupave trudnice,pa ja više ništa ne znam,ne sjećam se kako sam je prala kada sam je kupila jer je prošlo 5 godina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:43:44
Lady26
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
sad ces cuti jos jednu goru izvalu a za sto sluzi ta ogradica i kako izgleda?
Ovo moram komentarisati Pa Malena, ccc..... Ogradica za krevetic, oblozis njom krevetic iznutra da bebi bude ljepse, toplije, da ne udara u ogradu... Joj joj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:48:37
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ma mene je pravo strah carskoh h mislim da se sada više bojim nego kada sam išla prirodno...Ovo me neka panika i od anestezije i reza i oporavka ,jer ovo će mi biti prva operacija u životu,pa onda i ta totalna (jer u Tuzli nema spinalna i epiduralna),pa onda sam ostanak u bolnici 5 do 7 dana,pa valja mi se odvojiti i od Amara,to će biti prvi put da nećemo biti skupa..Ah ako krenem sa svojim brigam neću nikada stati
Sweet,ja imam spisak imena pa kako mi se koje svidi ja dopišem ili ako mi se prestane sviđati ja brišem,zasad na spisku su : -Sara -Hana -Amna -Adna -Ajna -Ajla -Belma
I ostale sam prekrižila jer su mi se prestali sviđati
I mene je vise straj carskog pa mi je drago sto za sad idem na prirodni i nadam se da se nece nista iskomplikovat. Imena su mi sva lijepa al mi je od ovih najljepse Sara, to je isto bio moj prijedlog al se mm nije svidjelo :/ Sada su nam u igri Nela i Iris. Ja vise naginjem ka Nela, nekako mi je zenstvenije i "tecnije" ,a mm ka Iris. U sustini meni je Iris najdrazi cvijet pa nemam nista apsolutno protiv njega ali eto jos se kontamo. Ma samo neka budu zdravi/zdrave Selma jucer si mi sataras ubacila u glavu i sad evi kupila sta treba pa d apravim, s tim da cu ubacit i patlidzan i rizu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:51:37
Nedi
Aj žene šta da radim,da li da perem ogradicu za krevetac ili ne tj smijem li pošto je spužva ......Ja glupave trudnice,pa ja više ništa ne znam,ne sjećam se kako sam je prala kada sam je kupila jer je prošlo 5 godina
U mašini na 30 ako je prošivena a ako nije onda je operi u mašini pa baci u smeće kao ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:53:06
bebacha
Selma bas su lijepa imena a ja bi ovim redom izdvojila Ajla ,Ajna,Amna,Adna. al ako mene pitas izbaci Ajla stvarno nisam praznovjerna i nevjerujem u gluposti al ja neznam nijednu Ajlu koja je mirna.sve su nemirne,previse imaju istrazivackog duha.kad god neko kaze i moja....... tam neka rodbina ima Ajlu,ja pitam za karakter i svaki put odg pocinje ovako """uuuuuuuuuuuuuu jest nemirna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:53:07
malena27 RR
odoh sad kuci, imam spinata, pa da napravim jednu finu zeljanicu selma do tada molim te, tamo na temi foto kuhanje za cas postavi jednu zeljanicu i nacin pravljenja sta cu, moram razviti, inace ce me muz ostaviti i preci kod tebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:54:12
Lejla Ka
Ovaj post jako lajkam (kod mene je razlika 3,5 godine, a sve isto)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 14:58:40
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha
Selma bas su lijepa imena a ja bi ovim redom izdvojila Ajla ,Ajna,Amna,Adna. al ako mene pitas izbaci Ajla stvarno nisam praznovjerna i nevjerujem u gluposti al ja neznam nijednu Ajlu koja je mirna.sve su nemirne,previse imaju istrazivackog duha.kad god neko kaze i moja....... tam neka rodbina ima Ajlu,ja pitam za karakter i svaki put odg pocinje ovako """uuuuuuuuuuuuuu jest nemirna
Znam ja,imam rodicu Ajlu,jest da je ova malo starija ima 20 i nesto godina.Sjecam se da je uvijek bila mirna,povucena,vjernica. Ja navijam za Adnu. Poslije moje Hane,Adna je meni najdraza djevojcica na planeti. Ljubi je tetka kako sam je pozelila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 15:00:41
Hannica
Ja nasu ogradicu perem na 90 stepeni. Ja sve perem na 90 ako nije crne boje.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 15:08:52
palachinken
JA bih baš voljela da mi dijete bude ovakvo radoznalo, istraživač. Meni je to odraz inteligencije. Vala, ne volim ja ni onu star-malu djecu što sjede i šute, kao dobro udresirani kucni ljubimci. Ova prva jesu teža za održavanje ali su mi draža
Hej, ta ogradica...ima li smisla to čudo stavljati dok je beba skroz mala...mislim ionako leži u mjestu, fiksno, nema šanse dase sad otkotrlja do ruba i zvizne glavom?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 15:10:20
mea29
sto me nesto cese u donjem dijelu stomaka iznad gđe. ali unutra negdje...bas cudno...sad ko da me i bolucka mozda je od previse sjedenja, ukocit cu se na ovom radnom mjestu :(
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 12.5.2011 15:10:40
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken
JA bih baš voljela da mi dijete bude ovakvo radoznalo, istraživač. Meni je to odraz inteligencije. Vala, ne volim ja ni onu star-malu djecu što sjede i šute, kao dobro udresirani kucni ljubimci. Ova prva jesu teža za održavanje ali su mi draža
Hej, ta ogradica...ima li smisla to čudo stavljati dok je beba skroz mala...mislim ionako leži u mjestu, fiksno, nema šanse dase sad otkotrlja do ruba i zvizne glavom?
Dok kažeš keks otkotrlja se i zvizne glavom samo ti stavi