Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 15:50:57
sanela.asja
Hahahhahahah ma kakv Dzordz ja muza zezam eto reko netrebamo se muciti oko imena Asja je dala kaze on ti si luda ajde reko naci cemo neko ime sa Dz da se djete ne naljuti ..Meni je kad sam imala 15 sedmica rekla da je al nije htjela da potvrdi jer je rano a i sjedila beba na guzi... sad je bas rasirio none vidjela sam dva klikera i izmedju mali mali stapic
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 15:54:45
Gift
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Hahahhahahah ma kakv Dzordz ja muza zezam eto reko netrebamo se muciti oko imena Asja je dala kaze on ti si luda ajde reko naci cemo neko ime sa Dz da se djete ne naljuti ..Meni je kad sam imala 15 sedmica rekla da je al nije htjela da potvrdi jer je rano a i sjedila beba na guzi... sad je bas rasirio none vidjela sam dva klikera i izmedju mali mali stapic
upascu sa stolice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 15:57:26
ziki
Sanela čestitam, super sad imaš miješano. Joj žene drage ubi me kiselna danas a još nisam pojas stavila zaboravila jutros a beba se ljuti i udara jedva sjedim ovih 4 minuta ko 4 godine što još treba da izdržim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 16:07:01
drznica
Zene moje, danas sam tako sretna...vjerovatno me samo vi i razumijete. isla sam na pregled danas (treci put do sad). Sad smo 11+3...Imala sam mjerenje NN i sve je super, vide se svi prstici, oke, ma sve je tako divno, a ....huh kako je nemirnaaaaa...ako ovako bude nastavila bice udaraca mami pravih. Doktorica se zacudila kakve vratolomije izvodi. Sad sam nesto uvjerena da je . Ja se super osjecam,imam jako nizak pritisak 95/50...ali mi ne skodi Morala sam ovo divno iskustvo podijeliti sa vama. Sve vas pozdravljam!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 16:10:14
Bebica11
IZVORNA PORUKA: drznica
Zene moje, danas sam tako sretna...vjerovatno me samo vi i razumijete. isla sam na pregled danas (treci put do sad). Sad smo 11+3...Imala sam mjerenje NN i sve je super, vide se svi prstici, oke, ma sve je tako divno, a ....huh kako je nemirnaaaaa...ako ovako bude nastavila bice udaraca mami pravih. Doktorica se zacudila kakve vratolomije izvodi. Sad sam nesto uvjerena da je . Ja se super osjecam,imam jako nizak pritisak 95/50...ali mi ne skodi Morala sam ovo divno iskustvo podijeliti sa vama. Sve vas pozdravljam!
bas super i preslatko , jedva cekam da i ja to docekam aBd
meni je pritisak na proslom pregledu bio 130/80 ali ja uvijek imam mali strah pred ultrazvuk, sta ce mi reci i tako...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 16:14:20
drznica
IZVORNA PORUKA: Bebica11
bas super i preslatko , jedva cekam da i ja to docekam aBd
meni je pritisak na proslom pregledu bio 130/80 ali ja uvijek imam mali strah pred ultrazvuk, sta ce mi reci i tako...
I sama sam takva bila ove 3 sedmice do danas...ma sve mi previse psihicki sebe opteretimo...ali vidjeces aBd poslije pregleda kad cujes bebu, i vidids da je sve na svom mjestu...neopisivo. Meni je od pocetka nizak pritisak, pa se i navikla. Kad ides na pregled?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 16:57:22
sweet insanity
Da vam mahnem dok mm pravi pauzu. Ja bila u skolici i malo prosetala i evo dosla kuci pa hocu da pravim roblje stapice Cestitam svima sto ima da se cestita (Saneli na pisonji, drznici na pregledu koji je prosao fino i svima ostalim ako ima jos sta jer nisma uspjela sve prelistat). Budite mi dobro pa se cujemo poslije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 17:39:48
Skvo RR
haj...kako ste mi
ja malo hodala... bila sam u waikikiju..i uzela sam sivu,crveu i rozu majicu..one loode sa bebama za trudnice...thx malena..kupila umici jednu majcicu..i onda svratila u Robot i kupim mali siperak (ja volim seku)...sva sam se raznjezila....
Sanela...cestitam na ...bas nesto imamo djecaka ove godine.... po nekoj mojoj statistici...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 17:45:12
Selma.A.M
Ženice kako ste mi? Meni se oči sklapaju,baš sad nešto razišljam da nije pritisak,jer bašššš puno spavam i opet sam umorna..... Nešto sam gladna i jede mi se ali ne znam šta............
Jao kako je mene strah carskog uh ma strah me je svakako ....Nešto mi se počele vraćati slike porođaja pa me lijepo grč neki u stomaku stegne ..............
Kako ste mi vi,stignete li razmišljati o ovim glupostima kao ja ...............
Drznice baš mi je drago što je sve ok sa bebijom,neopisiv osjećaj zar ne ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 17:45:28
drznica
Zaboravila sam pitati koji ste prenatal koristili? Ja danas otisla u apoteku, i zena ima nekih vrsta...mislim da je onaj u zuto-smeđoj varijanti najbolji cim je najskuplji ...i trebam uzeti i omega natal?! Kakva iskustva su kod vas?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 17:50:50
Selma.A.M
Ja sam koristila sve ...........U prvoj trudnoći od Prenatala sam fasovala tvrdu stolicu i hemoroide , od Pregnancy sam povraćala, Pregnavit su mi otvarale apetit ....Eh sad sam na Hipp i za sad sam zadovoljna,ali eto kažu kao ga duže piješ da ukus postane dosadan i gadan,meni je za sad ok......... Ah nije ti to ni ako je skupo da je i dobro ,mislim što se tiče ovih vitamina sve je to isto, jer svi služe svrsi,tako da cijene zavise od proizvođača,pa samim tim i poreza i participacija ma milion i jedan đavo...A one najskuplje su ti samo navikane ( nahvaljene) .....................
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 17:58:12
drznica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ja sam koristila sve ...........U prvoj trudnoći od Prenatala sam fasovala tvrdu stolicu i hemoroide , od Pregnancy sam povraćala, Pregnavit su mi otvarale apetit ....Eh sad sam na Hipp i za sad sam zadovoljna,ali eto kažu kao ga duže piješ da ukus postane dosadan i gadan,meni je za sad ok......... Ah nije ti to ni ako je skupo da je i dobro ,mislim što se tiče ovih vitamina sve je to isto, jer svi služe svrsi,tako da cijene zavise od proizvođača,pa samim tim i poreza i participacija ma milion i jedan đavo...A one najskuplje su ti samo navikane ( nahvaljene) .....................
Nije valjda da to moze pogorsati stanje stolice??? Joj pa ja taj problem sa hemeroidima vucem dugo, sad su se malo i smirili...samo mi jos to treba... Onda idem traziti HIPP ;) Hvala ti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 18:00:22
enči80
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
i ja sam na hipp natal.
I ja
Selma i meni se nešto ovih dana samo spava.Danas dok sam ručak napravila jedva dočekala da završim pa da ispružim sve 4
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 18:12:56
drznica
Ja sam danas htjela svoju dr.svašta pitati...ali kada sam vidjela sve te pokrete jednostavno sam ostala bez teksta...i jedva cekala da odem podjeliti svoju srecu sa mm. Zapravo htjela bih se farbati jer mi je izrastak poprilicno velik...da li je to pametno? Uzela bih Lorealovu onu Casting bez amonijaka (ako je tacno). Jel se neka od vas farbala?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 18:20:41
drznica
izvlacim pramenove.. najvise imam trenutno bijelih i crvenih...
Ja vise sa pramenovima necu ekspermentisati...unistila sam kosu...sad bih da se ofarbam u neku svijetliju braon...lakse je odrzavati Pa mislim da nece skodit...a joj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 18:25:57
enči80
izvlacim pramenove.. najvise imam trenutno bijelih i crvenih...
Ja vise sa pramenovima necu ekspermentisati...unistila sam kosu...sad bih da se ofarbam u neku svijetliju braon...lakse je odrzavati Pa mislim da nece skodit...a joj
Ja također izvlačim gušće pramenove a farba koju koristim je od Garniera ona sa brusnicom bez amonijaka.Meni super primi a kosa mi je smeđa a pramenovi svijetlo smeđi(nešto kao boja meda).
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 18:26:01
sanela.asja
Ja cu prestat piti Prenatal od Whelta ostalo je mozda jos 20 komada moram otvara mi apetit i sad sam gladnnaaaaannnaa a nesmjem hej 3 kg za mjesec dana..kud sam sad gledala Garfilda s Asjom a on jede nekakvu vitinu picu i odma se i meni jede kaze muz eee nazovi doktoricu i pitaj mogul pojest malo pice ,a stolica mi tvrda i crna od Feruma da prostite..Drznice ti ko i ja ja se istopim kad vidim bebicu na UZ i onda samo mi je ta slika u glavi do sljedeceg pregleda :))))