|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  378 379 [380] 381 382   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.5.2011 15:50:57   
sanela.asja
Hahahhahahah ma kakv Dzordz ja muza zezam eto reko netrebamo se muciti oko imena Asja je dala kaze on ti si luda user posted image user posted image ajde reko naci cemo neko ime sa Dz da se djete ne naljutiuser posted image user posted image user posted image ..Meni je kad sam imala 15 sedmica rekla da je user posted image al nije htjela da potvrdi jer je rano a i sjedila beba na guzi...
sad je bas rasirio none vidjela sam dva klikera i izmedju mali mali stapic user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 9476
10.5.2011 15:52:30   
malena27 RR
sanela cestitam na mudonjici user posted image user posted image user posted image   

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 9477
10.5.2011 15:52:48   
Gift
mea kao sto kazes vidjet ces ako rasiri nogice..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9478
10.5.2011 15:54:45   
Gift

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Hahahhahahah ma kakv Dzordz ja muza zezam eto reko netrebamo se muciti oko imena Asja je dala kaze on ti si luda user posted image user posted image ajde reko naci cemo neko ime sa Dz da se djete ne naljutiuser posted image user posted image user posted image ..Meni je kad sam imala 15 sedmica rekla da je user posted image al nije htjela da potvrdi jer je rano a i sjedila beba na guzi...
sad je bas rasirio none vidjela sam dva klikera i izmedju mali mali stapic user posted image user posted image user posted image

upascu sa stoliceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9479
10.5.2011 15:57:26   
ziki
Sanela čestitam, super sad imaš miješano. Joj žene drage ubi me kiselna danas a još nisam pojas stavila zaboravila jutros a beba se ljuti i udara jedva sjedim ovih 4 minuta ko 4 godine što još treba da izdržim

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9480
10.5.2011 15:58:50   
malena27 RR
to je tek zacetak klikera i stapa user posted image user posted image user posted image user posted image cekaj malo dok poraste user posted image user posted image user posted image user posted image  

joooj ja jedva cekam da se ova pupcanica malo pomjeri na sljedecm uzv pa da vidimo sta je tacno...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9481
10.5.2011 16:00:20   
sanela.asja
dva klikera i izmedju mali mali stapic

upascu sa stolice

A hajd to kad sam muzu rekla za stapic i klikere kaze on "sta ba zeno stapic",pa reko stapic sta ti hoces oklagiju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 9482
10.5.2011 16:05:02   
Gift

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

dva klikera i izmedju mali mali stapic

upascu sa stolice

A hajd to kad sam muzu rekla za stapic i klikere kaze on "sta ba zeno stapic",pa reko stapic sta ti hoces oklagiju user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9483
10.5.2011 16:05:14   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

Bebice hajd pliz stavi ticker sa baby gaga na ovom ti se nista ne vidi..user posted image user posted image ne mogu popamtit sve ko je u kojoj sedmiciuser posted image

evo uradjeno...samo da nam je napuniti 12 sedmica za pocetak ako Bog dauser posted image

a blago se vama...kod vas je sve zanimljivije, osjetite bebice, saznajete spol, kupujete robicu...meni treba jos koji mjesec

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 9484
10.5.2011 16:07:01   
drznica
Zene moje, danas sam tako sretna...vjerovatno me samo vi i razumijete. isla sam na pregled danas (treci put do sad).
Sad smo 11+3...Imala sam mjerenje NN i sve je super, vide se svi prstici, oke, ma sve je tako divno, a user posted image ....huh kako je nemirnaaaaa...ako ovako bude nastavila bice udaraca mami pravih. Doktorica se zacudila kakve vratolomije izvodi.
Sad sam nesto uvjerena da je user posted image . Ja se super osjecam,imam jako nizak pritisak 95/50...ali mi ne skodi user posted image
Morala sam ovo divno iskustvo podijeliti sa vama.
Sve vas pozdravljam!

Neposredna veza do poruke: 9485
10.5.2011 16:10:14   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Zene moje, danas sam tako sretna...vjerovatno me samo vi i razumijete. isla sam na pregled danas (treci put do sad).
Sad smo 11+3...Imala sam mjerenje NN i sve je super, vide se svi prstici, oke, ma sve je tako divno, a user posted image ....huh kako je nemirnaaaaa...ako ovako bude nastavila bice udaraca mami pravih. Doktorica se zacudila kakve vratolomije izvodi.
Sad sam nesto uvjerena da je user posted image . Ja se super osjecam,imam jako nizak pritisak 95/50...ali mi ne skodi user posted image
Sve vas pozdravljam!

bas super i preslatkouser posted image , jedva cekam da i ja to docekam aBduser posted image

meni je pritisak na proslom pregledu bio 130/80 ali ja uvijek imam mali strah pred ultrazvuk, sta ce mi reci i tako...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9486
10.5.2011 16:14:20   
drznica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Sve vas pozdravljam!

bas super i preslatkouser posted image , jedva cekam da i ja to docekam aBduser posted image

meni je pritisak na proslom pregledu bio 130/80 ali ja uvijek imam mali strah pred ultrazvuk, sta ce mi reci i tako...

I sama sam takva bila ove 3 sedmice do danas...ma sve mi previse psihicki sebe opteretimo...ali vidjeces aBd poslije pregleda kad cujes bebu, i vidids da je sve na svom mjestu...neopisivo. Meni je od pocetka nizak pritisak, pa se i navikla.
Kad ides na pregled?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 9487
10.5.2011 16:57:22   
sweet insanity
Da vam mahnem dok mm pravi pauzu. Ja bila u skolici i malo prosetala i evo dosla kuci pa hocu da pravim roblje stapiceuser posted image Cestitam svima sto ima da se cestita (Saneli na pisonji, drznici na pregledu koji je prosao fino i svima ostalim ako ima jos sta jer nisma uspjela sve prelistat). Budite mi dobro pa se cujemo poslijeuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9488
10.5.2011 17:39:48   
Skvo RR
haj...kako ste mi

ja malo hodala...
bila sam u waikikiju..i uzela sam sivu,crveu i rozu majicu..one loode sa bebama za trudnice...thx malena..kupila umici jednu majcicu..i onda svratila u Robot i kupim mali siperak (ja volim seku)...sva sam se raznjezila....

Sanela...cestitam nauser posted image ...bas nesto imamo djecaka ove godine....user posted image user posted image user posted image po nekoj mojoj statistici...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 9489
10.5.2011 17:45:12   
Selma.A.M
Ženice kako ste mi?
Meni se oči sklapaju,baš sad nešto razišljam da nije pritisak,jer bašššš puno spavam i opet sam umorna.....
Nešto sam gladna i jede mi se ali ne znam šta............

Jao kako je mene strah carskog uh ma strah me je svakako user posted image user posted image ....Nešto mi se počele vraćati slike porođaja pa me lijepo grč neki u stomaku stegne ..............

Kako ste mi vi,stignete li razmišljati o ovim  glupostima kao ja user posted image ...............

Drznice baš mi je drago što je sve ok sa bebijom,neopisiv osjećaj zar ne ? user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9490
10.5.2011 17:45:28   
drznica
Zaboravila sam pitati koji ste prenatal koristili? Ja danas otisla u apoteku, i zena ima nekih vrsta...mislim da je onaj u zuto-smeđoj varijanti najbolji cim je najskuplji ...i trebam uzeti i omega natal?! Kakva iskustva su kod vas?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9491
10.5.2011 17:50:50   
Selma.A.M
Ja sam koristila sve user posted image ...........U prvoj trudnoći od Prenatala sam fasovala tvrdu stolicu i hemoroide user posted image  , od Pregnancy sam povraćala, Pregnavit su mi otvarale apetit user posted image ....Eh sad sam na Hipp i za sad sam zadovoljna,ali eto kažu kao ga duže piješ da ukus postane dosadan i gadan,meni je za sad ok.........
Ah nije ti to ni ako je skupo da je i dobro ,mislim što se tiče ovih vitamina sve je to isto, jer svi služe svrsi,tako da cijene zavise od proizvođača,pa samim  tim i poreza i participacija ma milion i jedan đavo...A one najskuplje su ti samo navikane ( nahvaljene) .....................

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9492
10.5.2011 17:55:43   
Skvo RR
 i ja sam na hipp natal.user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9493
10.5.2011 17:58:12   
drznica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja sam koristila sve user posted image ...........U prvoj trudnoći od Prenatala sam fasovala tvrdu stolicu i hemoroide user posted image  , od Pregnancy sam povraćala, Pregnavit su mi otvarale apetit user posted image ....Eh sad sam na Hipp i za sad sam zadovoljna,ali eto kažu kao ga duže piješ da ukus postane dosadan i gadan,meni je za sad ok.........
Ah nije ti to ni ako je skupo da je i dobro ,mislim što se tiče ovih vitamina sve je to isto, jer svi služe svrsi,tako da cijene zavise od proizvođača,pa samim  tim i poreza i participacija ma milion i jedan đavo...A one najskuplje su ti samo navikane ( nahvaljene) .....................

Nije valjda da to moze pogorsati stanje stolice??? Joj pa ja taj problem sa hemeroidima vucem dugo, sad su se malo i smirili...samo mi jos to treba...user posted image Onda idem traziti HIPP ;)
Hvala ti

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 9494
10.5.2011 18:00:22   
enči80

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

i ja sam na hipp natal.user posted image

I jauser posted image

Selma i meni se nešto ovih dana samo spava.Danas dok sam ručak napravila jedva dočekala da završim pa da ispružim sve 4user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9495
10.5.2011 18:12:56   
drznica
Ja sam danas htjela svoju dr.svašta pitati...ali kada sam vidjela sve te pokrete jednostavno sam ostala bez teksta...i jedva cekala da odem podjeliti svoju srecu sa mm. Zapravo htjela bih se farbati jer mi je izrastak poprilicno velik...da li je to pametno? Uzela bih Lorealovu onu Casting bez amonijaka (ako je tacno). Jel se neka od vas farbala?

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 9496
10.5.2011 18:18:05   
Skvo RR
izvlacim pramenove..user posted image najvise imam trenutno bijelih i crvenih...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9497
10.5.2011 18:20:41   
drznica

izvlacim pramenove..user posted image najvise imam trenutno bijelih i crvenih...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja vise sa pramenovima necu ekspermentisati...unistila sam kosu...sad bih da se ofarbam u neku svijetliju braon...lakse je odrzavati user posted image  Pa mislim da nece skodit...a joj user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9498
10.5.2011 18:25:57   
enči80

Ja vise sa pramenovima necu ekspermentisati...unistila sam kosu...sad bih da se ofarbam u neku svijetliju braon...lakse je odrzavati user posted image  Pa mislim da nece skodit...a joj user posted image

Ja također izvlačim gušće pramenove a farba koju koristim je od Garniera ona sa brusnicom bez amonijaka.Meni super primi a kosa mi je smeđa a pramenovi svijetlo smeđi(nešto kao boja meda).

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 9499
10.5.2011 18:26:01   
sanela.asja
Ja cu prestat piti Prenatal od Whelta ostalo je mozda jos 20 komada moram otvara mi apetit i sad sam gladnnaaaaannnaauser posted image user posted image a nesmjem hej 3 kg za mjesec dana..kud sam sad gledala Garfilda s Asjom a on jede nekakvu vitinu picu i odma se i meni jede kaze muz eee nazovi doktoricu i pitaj mogul pojest malo pice user posted image user posted image ,a stolica mi tvrda i crna od Feruma da prostite..Drznice ti ko i ja ja se istopim kad vidim bebicu na UZ i onda samo mi je ta slika u glavi do sljedeceg pregleda :))))

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 9500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  378 379 [380] 381 382   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  378 379 [380] 381 382   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *