Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 22:01:57
Gift
upravo sam dobila napad gladi i evo tamanim sve sto ima u kuci...odo ja u helac primjetila sam u zadnje vrijeme mi se nesto vise jede slano nego slatko...posebno tjestenina u svakom obliku..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 22:17:41
ziki
Vece , sta se radi?Mersiha sretno, da sve prodje u najboljem redu i da sto prije ugledas svoju bebicu,Jelena ako moze na pp poslacu ti svoj visak vrlo rado.MM pokusava da uspava nemirka, polako se pripremamo, uskoro ocekujem vrisak "ja vise nemam moju mamu", to mu je sad fora kad me ne vidi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:03:42
sporty mamaa
Evo ja cekam muza da mi donese pizzu a maloprije pojeli sladoled u gradu. Neko bi rekao u meni sto kila, al nece kila na mene.... Al nije mi zao, jer stalno nesto jedem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:18:57
animagical
gdje ste evo i mene,nije me bilo...imala ispit jutros pa isli na babine veceras, sad dosli... odo da vas citam..usput jedem palentu dijetalna sam nema sta
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:26:59
Bebica11
IZVORNA PORUKA: drznica
I sama sam takva bila ove 3 sedmice do danas...ma sve mi previse psihicki sebe opteretimo...ali vidjeces aBd poslije pregleda kad cujes bebu, i vidids da je sve na svom mjestu...neopisivo. Meni je od pocetka nizak pritisak, pa se i navikla. Kad ides na pregled?
U subotu bih trebala al posto sam isla u prosli utorak pomjericu za ponedjeljak aBd, do tad mi treba bas strpljenja...opet se pojavio smeckast iscjedak al izguracu uz Boziju pomoc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:27:44
ziki
Ova palenta kod sporty je pravo dijetalna , odoh ja krisku mazat(takodje dijetalnu ) pa na spavanje, u 4 imam zakazan dernek
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:31:52
animagical
sporty ja oplaka na tu tvoju moja je neslana s malo pavlake i feta sira, na neslanoj sam dijeti...i nemasna je isto, s kap maslinovog ccc sta ja jadna jedem...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:34:43
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
gdje ste evo i mene,nije me bilo...imala ispit jutros pa isli na babine veceras, sad dosli... odo da vas citam..usput jedem palentu dijetalna sam nema sta
Samo da vas pozdravim i odoh spavati.Bila kod mame i haman zaspala dok nije mm došao po mene,ne znam što ali se meni ovih dana samo spava
Animagical znaš šta ja mutim za taj holesterol i pomaže mi?Uzmem one lanene sjemenke,pokiselim ih navečer tako što stavim cca kašiku sjemenki u šolju i prelijem vrelom vodom i ostavim do ujutru i popijem to prije jela.Jedino sa tim skinem mada ja pojma nemam od čega mi je povišen jer masno uopšte ne jedem.
Mersiha77 SRETNO!!!
Bebice i bit će to sve aBd uredu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:42:53
animagical
enci proklijacu vise od sjemenki ma nije mi neki strasan holesterol uopste, prije sam pila vasilip a sada ne...nego me malo zeza pritisak bio mi 110/100 pa me dr bacio u neslane vode...i naruzio da sam naglo dobila na tezini pa sad lagano samo veceram, palenta, jogurt, jabuka, salata tako nesto...deveram tebe kile nece jel svaka cast ono lezanje me unistilo, e nece vise....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 23:53:16
enči80
Ne znam ni ja šta se sa mnom dešava ,doduše u prva tri mjeseca sam dosta mijenjala kilažu te se udebljam te smršam zavisno kako su mi mučnine bile ali do sada sam prezadovoljna.Bebe uglavnom napreduju a to je i najvažnije a i krv mi uopšte nije loša ,mene je čak iznenadio rezultat za KKS.
Odoh sad na spavanje,jer ne mogu da gledam ačekam ponoć da popijem gynipral.
Laku noć i slatke snove vam želim!!!
JUTRO ZENICE! hVALA VAM OD SRCA NA SVIM LIJEPIM ZELJAMA ALI JA JOS CEKAM. Rekla je babica da bi moglo mozda jos koji dan da potraje a mozda i ne. a svakako cu vam javiti kad bude i kako je bilo,i ja vama od srca zelim svima brz i sto laksi porodjaj. PUSA!
evo i mene na poslu, danas sam nikakva, jedva gledam, umorna sam, kao da cu se razboliti, a i nesto me stomo boli. Ja i dalje kao da se sirim Kakve vi to pojaseve nosite? Mene ponekad boli i donji dio stomaka, kao da me jajnici bole, mozda bi mi taj pojas trebao.
Ja sam izgleda jedina trudnica kojoj je doktorica rekla da se ne farba, kad sam bila na pregledu u 13 sedmici, ja pitam, i kaze ona "nemojte jos" i tako ja hodam kao strasilo, kosa na sve strane, inace sam tamno smeđa a boja mi je riđa skoro, sa veeeeelikim izrastom i sijedim (nisam se farbala od jabuara). Ja sam htjela kupiti onu prirodnu bioakp u apoteci, ali eto sacekat cu do sljedeceg pregleda 1. juna.
I ja pijem Hipp i odgovara mi okus i to sto ne primjecujem nikakve nus pojave, medjutim brine me sto malo promjeni bolju do zadnje mjerice, kad otvorim bude lijepo zut, a krajem sedmice nekako promijeni boju.
Jutro i od mene. Hvala za kahvu Sanela, baš mi legla nisam jutros popila. Em sam prispala em Nemirko kako je oči otvorio počeo da plače da ne idem na posao. Iskiha mi ono što ga mm sinoć uspavo, njemu je falilo to maženje. Ne znam kako smo jutros krenuli, plakao je pola sata da ja ne idem, da ispretimo mm pa će on tad ić u kupatilo na jutarnju toaletu..... Mersiha biće to brzo ako Bog da, samo bez panike. Mea ja sam u apoteci uzela neki pojas Romed mislim, crn kao suknjica od elastina, da pridržava stomak. Nije bilo tog rozkastog sa trakicama koji mi je dr preporučila, sestru sama zvala da mi poruči kod je u apoteci međutim i ona mi rekla da ih već neko vrijeme nema, tj ne stižu bez obzira što poručuje. Ovaj nije loš, mada mu ja neku pretjeranu funkciju pridržavanja stomaka ne vidim al bar drži potkošulju da mi nisu gola leđa.