Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Palčinko pa nek si ti nama vrijedna sinoć bila i jutros muža budila a posao će se izdevrat. Reci da se ne osjećaš dobro ako nastaviš možda ćeš morat čitavu heftu ležat, odmah će te odvest kući ako treba i uz stepenice nosit samo da se do ujutru oporaviš
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Vidi što si ti pametna Već su me ono jednom odveli kad me išijas uhvatio, sad samo priprijetim, odmah mi se opravdano hahha Ma ne smijem, sve me strah izmišljat nešto, da mi se ne vrati
Palačinko, žena sa iskustvom ozbiljno ako si umorna idi kući, lezi odspavaj, bolje nego da izgriješiš. Ništa ne izmišljaš samo reci da si iscrpljena, ne moraš precizirat od čega Meni danas nema ni šefice i direktorice, ja fol zamjenik i ne mogu al da nije toga ni došla ne bih. Inače i ne planiram plaho crtat
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutro i od mene...........Jao što sunce sija .............
Palachinken vidimm mužeku rođendan,pa neka mu je sretan Ja evo pijem kafu,poranila jutros,bila vrijedan isto kao Palachinken ali šta ću kad čovjek radi cio dan eh ja danas planiram ići u nabavku a kako ću sa malcem ne znam,odoh makar najosnovnije.......
Palačinko, žena sa iskustvom ozbiljno ako si umorna idi kući, lezi odspavaj, bolje nego da izgriješiš. Ništa ne izmišljaš samo reci da si iscrpljena, ne moraš precizirat od čega Meni danas nema ni šefice i direktorice, ja fol zamjenik i ne mogu al da nije toga ni došla ne bih. Inače i ne planiram plaho crtat
Ma ja danas samo rendam, nahajcam tride max a mozak na pašu. Trebat će mi izostanci zbog škole za trudnice.
evo i mene na poslu, danas sam nikakva, jedva gledam, umorna sam, kao da cu se razboliti, a i nesto me stomo boli. Ja i dalje kao da se sirim Kakve vi to pojaseve nosite? Mene ponekad boli i donji dio stomaka, kao da me jajnici bole, mozda bi mi taj pojas trebao.
Ja sam izgleda jedina trudnica kojoj je doktorica rekla da se ne farba, kad sam bila na pregledu u 13 sedmici, ja pitam, i kaze ona "nemojte jos" i tako ja hodam kao strasilo, kosa na sve strane, inace sam tamno smeđa a boja mi je riđa skoro, sa veeeeelikim izrastom i sijedim (nisam se farbala od jabuara). Ja sam htjela kupiti onu prirodnu bioakp u apoteci, ali eto sacekat cu do sljedeceg pregleda 1. juna.
I ja pijem Hipp i odgovara mi okus i to sto ne primjecujem nikakve nus pojave, medjutim brine me sto malo promjeni bolju do zadnje mjerice, kad otvorim bude lijepo zut, a krajem sedmice nekako promijeni boju.
Ja imam neki rozi na cicak..apoteka socijalno ga ima...ali onako mi je topal...tj..nemam ja zivaca da ga nosim...sva se odrah... Mea...nije valjda da si poslusala doktoricu za farbanje?
< Poruku je uredio Skvo RR -- 11.5.2011 9:20:17 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.5.2011 10:14:50
drznica
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: drznica
I sama sam takva bila ove 3 sedmice do danas...ma sve mi previse psihicki sebe opteretimo...ali vidjeces aBd poslije pregleda kad cujes bebu, i vidids da je sve na svom mjestu...neopisivo. Meni je od pocetka nizak pritisak, pa se i navikla. Kad ides na pregled?
U subotu bih trebala al posto sam isla u prosli utorak pomjericu za ponedjeljak aBd, do tad mi treba bas strpljenja...opet se pojavio smeckast iscjedak al izguracu uz Boziju pomoc
Mersiha sretno!!! sad ce to
I ja sam imala taj iscjedak,bas sam se onako prepala....jedv cekala novi pregled...i evo sad hB sve OK hematoma nema...Nemoj puno da brineš jer sve to utice na tebe i . Drzim ti fige
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.5.2011 10:16:35
drznica
Dobar jutar Ja prva smjena...a mogla bih spavati...vec sam pocela razmisljati sta bih jela. Cudi me juca kad sam bila na pregledu da mi je kilaza ista, a sve sto stignem samo "trpam" hihihi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.5.2011 11:04:06
lejla31
samo da vas pozdravim drage moje , bebac mi ne dozvoljava da se druzimo , doji non stop i uz to mi je rane na bradavicama napravio, boli ko sam vrag , tako da se malo patimo ali ne odustajemo. mislim na vas i ljubim vas puno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.5.2011 11:42:54
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken
hahahah Selma, gdje si poletila preko reda :) Prvo ja! Ja ulazim 19.5. u osmi, 30+6 cu biti tad.
Hvala za čestitke u ime mog čojka. Punih 28, vala taman za dobit prvo dijete
Po tom onda moj kasni...on ce ove godine da puni 32, doduse tek u decembru A ja svog ni za rodjendan nisam mogla "obradovat" Otprilike od kraja decembra nema keksa i sad je kao stanje povoljno al se ne preporucuje u 9. mjesecu tako da valja cekat da aBd prodje porod pa onda ono poslije poroda odredjeno vrijeme, uhhh ima da se nacekam al sve za bebi i da budemo OK
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 11.5.2011 11:52:24
palachinken
Ja se jos ne mogu nacuditi kako si ti mlada
Pokušavam se sjetiti šta sam ja radila s 21....eh da, bila na trećoj godini faxa, živjela u malom stanu u blizini muzičke akademije u sarajevu i vjerovatno razmisljala što me taj neki jos nije nazvao i kako se prebaciti do Exita.
Ah mladost