Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 10:29:34
palachinken
Namjeravala sam ih kupiti, jest da muž nesto nije za, kao rano mu...ali za tu cijenu stvarno nije rano. Prijateljica ima ista i prezadovoljna je! Imaju i najlon za kišu i krov i onu mrežu ispod, a kad se sklope mogu se nakačiti na rame. Težina 4.8kg. Baš dobra.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 10:49:46
Gift
joj ja se sad ispisala kad nesto puce kvar i nista ne prenese na rr... kod mene stomo povelik za 14 sedmica, a negdje mi raste gore, nemam onog donjeg jel to tako treba i pomalo mi smeta, a mm kaze e sad znas kako je meni, a on ko u devetom palachinken ubicu te za taj sladoled.. idacho nisam u toku jel to zubici probleme stvaraju.. animagical neka beba naprednih.. sweet, selma, malena i ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 11:01:21
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
hheheheheh ja 15 sedmica
Cestitke na 15 sedmica Nama danas punih 36, sutra aBd ulazimo u 37. Kod mene ti se trbo nije primjecivo do nekog 5. mjeseca al su svi ono "jesil se to udebljala" Čak ni rodbina nije znala do 4. mjeseca. Al onda oko 5. je poceo da raste mada mi i sad govore kako mi je mali trbo za 9. mjesec. U sustini nije mali nego nije obao, samo loptica naprijed dole, od pocetka je spusten jos se sad u 9. jos vise spusta, ,a tako mi je drag Pozdravljam vas sve!!! Meni pale na pamet hrenovke pa kiham njih i jedno jaje i kakao pa u skolicu za trudnice. Danas vjezbice Kako ste vi?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 12:56:59
Selma.A.M
Jutro ženice
Da-da jutro jer sam tek sad ustala ,muž zove i pita da ti neće biti puno Ali me sad kičma rastura jedva sjedim za kompom Evo sad odoh sebi pristaviti pilav (ah kako mi je naumpao,sama kesu pojedoh ) i malo kafice i prođe dan,jedan dan sam bliže svom bebaču (tako ja svako jutri kada ustanem kažem)
Eh evo mene izgleda u 28 nedelji ili sam danas 27 puni a sutra u 28,moram provjeriti ticker
Sweet sretno danas u školici Gift čestitke na 15 nedelji ( jeli,nadam se da nisam pogriješila) Palachinken ako kolica imaju navlaku za kišu kupuj osmah,vjeruj mi to ti je veliki spas,a kada kiša počne a ti negdje vani možeš samo sjesti i ili čekati pa izgubiti vrijeme ili pokriti kolica kišobranom ali se slomiti do kuće vozeći i čuvajući (ovo ja iz iskustva ) Ko je ono spominjao sladoled sinoć Jelena jeli,a ja sinoć jedem saladoled od vanile i jagode i kad nezaplaka kod mene ni čokolade ni ništa pa sam odustala i otišla spavati Ostale čitamo se poslije čuvajte mi se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 13:18:13
sanela.asja
Asja ce dobiti bracu (DzorDz)potvrdjeno vidjela sam malu cundaru rasi rio mami nogice...Imam malo problema zeljezo nevalja povecan broj leukocita,nisko nosim,strogo mirovanje ,najgore mi je sto sam dobila 3 kg neznam ni ja kako stvarno slabo jedem kaze doktorica neprimjeti se na meni al eto imam ih viska kako da to regulisem idem za dvije sedmice na kontrolu nesmjem dobiti ni grama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 13:55:39
enči80
Bravo za Džordža a ti Selma stvarno no commment(mora da te sveki smorila)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 14:10:29
Lulu_08
Samo da pozdravim sve mame, dječicu i bebice. Malo pokušavam zaobići ovu temi ovih dana, jer sam se nadala da ću biti u očekivanju sa vama, a nisam nažalost...
Nadam se u sljedećih par mjeseci boljem ishodu a do tada vas pomno pratim.
Veliki zagrljaj!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 14:58:07
Gift
IZVORNA PORUKA: Djana
Samo da pozdravim sve mame, dječicu i bebice. Malo pokušavam zaobići ovu temi ovih dana, jer sam se nadala da ću biti u očekivanju sa vama, a nisam nažalost...
Nadam se u sljedećih par mjeseci boljem ishodu a do tada vas pomno pratim.
Veliki zagrljaj!
drzimo ti fige i nadamo se s tobom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 15:03:10
mea29
evo mene tek sam uspjela predahnuti od silnog posla, bas sam se umorila, maloprije sam pricala sa kolegicom i spomenem joj da me kao nesto cese u stomaku ali skroz unutra, kaze ona pa to ti je bebe, ali ja to osjecam od prije nekoliko sedmica i nisam obracala paznju na to jer je prerano da osjetim da se bebi krece...sad cekam hoce li se ponoviti pa da upratim
Htjela sam vam ispricati jednu zanimljivost, ne znam imate li vi slicna iskustva, moja mama se porodila na carski rez, i tada je carski bio preko stomaka cijelog, ne kao danas, i necete vjerovati da mene na svaku promjenu vremena cese sredina stomaka bas kuda je njen rez, nesto mi je to tako cudno, i da, kad je mene rodila nestao joj je veliki ben ispod grudi, a ja da imam na istom mjestu... bas je ta povezanost mame i bebe nesto posebno...zanima me da li ce se nama desiti nesto slicno
odoh pisati e mail dajdžinici rekla mi je da ce mi donijeti brdo stvari za bebu iz svedske i sve sto je ocuvano od njene djece, bas se radujem, njihove stvari su tako kvalitetne, posebno posteljine i ves tako da necu nista kupovati dok ne dodju :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 15:07:54
ziki
Joj mea đe me nađe. Mene je takođe mama rodila na carski stim da mene "rana" ne boli već od kad znam za sebe imam crnu liniju preko stomaka kao njen ožiljak.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 15:33:21
Gift
Mea za sad je pa vidjet cemo da li ce se nesto promjeniti ..ja jos nista ne kupujem... kako izgleda to kad osjetite bebicu, ja jos nista Sanela bravo za bracu i nemoj mu dat ime Dzordz
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.5.2011 15:41:33
mea29
znaci da mogu u 15 sedmici vidjeti spol...naravno ako rasiri nogice, dodje mi da odem na ultrazvuk, neda mi se cekati jos 3 sedmice na pregled...ovako sve pricam s "bebom", a kad budem znala spol mogu kao Sanela da se šicam sa imenima