|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Državna bolnica u Sa
4.5.2011 20:06:29   
bambi7
pozz zene. treba mi jedan savjet. naime, u 5tom mj,sam prebacena u DZ a do tad sam bila u vojnoj. sad sam 37-38 nedjelja i trazila sam uputnicu za bolnicu doktor u DZ kaze kad krene porod da neko dodje po uputnicu- nidje veze. a kad sam pitala za CTG jer sam ga u prvoj trudnoci puno cesce radila, u ovoj do sad nijednom, njegov odgovor je bio- nema potrebe za tim, sta mi znace ti otkucaji srca u jednoj minuti u odnosu na cijeli dan?!user posted image   Eh posto nemam uputnicu, kad bi najbolje bilo da bahnem u vojnu, i pitam za taj ctg nekog drugog doktora, a da me sestre ne vrate? joj jesam vas sad ispeglala al eto nadam se neko nece biti mrsko da procita i da mi odgovori! user posted image

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 526
4.5.2011 23:18:18   
animagical
ne znam sta da ti kazem, hajd sa mnom devetog maja kod masica u dezuru, ja cu da mu bahnemuser posted image doduse ponijecu uputnicu od dr opste prakse?
opet ja s pitanjem, jesam dosadnauser posted image hvala puno na odgovoru, rado bih mu bahnula, samo kada ta dezura pocinje i gdje tada da ga nadjem, pretpostavljam da je to nesto popodne i ne u istoj prostoriji gdje ono preko dana?  sorry nemam ja pojma...

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 527
5.5.2011 9:18:15   
bambi7
ma ja sam kontala nekad poslije podne da bahnem, da zaobidjem kabinet. haj ako do devetog vec ne krene beba, jer je nisko pa se svaki dan nadam, cujemo se za deveti da bahnemo zajedno!user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 528
5.5.2011 9:21:52   
babina beba
Animagacal, u dezuru je najbolje popodne oko 6, 7 sati. A doktor bude na patologiji trudnoce odnosno tamo gdje leze trudnice koje cuvaju trudnocu! 9 Maj je nedelja pa mozda mozes i ranijeo otici!

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 529
5.5.2011 9:36:52   
bambi7
9ti maj je ponedjeljak, mada mozda ne bi bilo lose za vikend otici!

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 530
5.5.2011 15:32:41   
srcalo
zna li neko kad je dr.aida dj.-djulepa dezurna? i kakva je procesura kada se ide na kontrolu nakon poroda, da li treba uputnica? nikako da pronadem tu temu..hvala

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 531
5.5.2011 19:13:35   
animagical
eh hvala vam puno! ja cu devetog, ako hoce ko sa mnom bujrumuser posted image taman oko 6-7 super mi odgovara...samo ne znam hoce li me pitati sto se nisam narucila pa doslauser posted image ma hajde reci cu radi se...nema se kad

(odgovor članu srcalo)
Neposredna veza do poruke: 532
7.5.2011 13:12:25   
bambi7
ja sam evo danas bila, dr Nakas je na 2.spratu, uredno su me bez uputnice primili. ja sam iskreno odusevljena ljubaznoscu i doktora i sestara u ovoj bolnici.  sad kad uporedim kako mi izgleda kontrola u DZ i gore u vojnoj.......grrrrrrrrr. 

Neposredna veza do poruke: 533
8.5.2011 18:50:05   
azrica_2
Jeli Masic danas bio dezurni?
Ili je sutra?Hvalauser posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 534
8.5.2011 19:27:36   
babina beba
Ja se nadam da je sutra jer i ja planiram!

(odgovor članu azrica_2)
Neposredna veza do poruke: 535
8.5.2011 23:28:45   
animagical
ako mi moze neko reci-idem i ja sutra masicu u dezuru-sta da mu kazem sto dolazim u dezuru a ne preko narucivanja preko kabineta?

Neposredna veza do poruke: 536
9.5.2011 8:53:12   
10 mart 2009
Animagical, ma nema potrebe da nešto uvijaš, samo reci da hoćeš da te on pogleda i to će biti dovoljno...pa poznato je da on nikad nikog nije vratio, samo ti otiđi i sretno ti...(evo sad sam provjerila, danas je dežurni)

Neposredna veza do poruke: 537
10.5.2011 11:32:00   
babina beba
Ja sam bila sinoc, sat i po cekala, iza mene je ostalo jos 5-6 zena da ceka.Covjek radi ko dragstor, samo ulaze i izlaze. Al svaka mu cas_t jedan od rijetkih koji sam otvara vrata pacijenticama i ruku pruza da ustanu, a i ljubaznost je na nivou.

< Poruku je uredio babina beba -- 10.5.2011 11:33:33 >

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 538
10.5.2011 11:38:17   
djoisa
IZVORNA PORUKA: animagical

ako mi moze neko reci-idem i ja sutra masicu u dezuru-sta da mu kazem sto dolazim u dezuru a ne preko narucivanja preko kabineta?

imas li upitnicu ili ides na srecu ?

Neposredna veza do poruke: 539
11.5.2011 0:02:02   
animagical
bila sam juce, ponijela uputnicu iz doma zdravlja, nije mi je htio ni uzetiuser posted image primio me bez problema, kao i sve ostale zene, bas je bia guzva u dezuriuser posted image   je li oko pola 7 do pola 8 bila neka s RR u dezuri? mozda smo se vidjeleuser posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 540
11.5.2011 11:24:20   
babina beba
Animagical, jesam ja, ali nisam trudnicauser posted image . Dosla oko 7 cekala do 8 30.

Neposredna veza do poruke: 541
11.5.2011 14:15:17   
animagical
da nisi s kracom frizurom?user posted image ako si me vidjela, ja sam bila ona s manjim stomakom (sesti mj) u majici s nacrtanom bebom i s onim neozbiljnim muzemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 542
11.5.2011 14:43:01   
babina beba
Sto ste se ljubakaliuser posted image , ja sam stajala preko puta maslinasti kratki mantilic!

Neposredna veza do poruke: 543
11.5.2011 17:49:40   
animagical
user posted image rekla sam mu ja da je neozbiljan jakouser posted image e pa mislim da sam te smeknulauser posted image

Neposredna veza do poruke: 544
11.5.2011 17:58:37   
babina beba
Ja sam oko 20 30 dosla na red, haos! Nadam se da sam akb zavrsila sa bolnicom, a tebi zelim srecu i da rodis zdravu bebicu!

Neposredna veza do poruke: 545
12.5.2011 15:59:39   
emma.L
Imam pitanje: Koja je procedura da se dobije taj "apartman"? Kad sam trebala roditi Emu, priča je bila da košta 500 KM, pa nisam niti pokušavala. Htjela bih i porod ili u vodi ili na stočiću, ne dozvoljavam više nikom da me svali sa dripom u ruci u ležeći položaj (ne daj Bože potrebe i nekih problema) user posted image . Jesam zahtjevna user posted image , ali fakat bih željela ovaj put maksimalno "uživati" u tom događaju s mužem koji neće opet biti tu samo zadnjih 20 minuta nego one sate i sate otvaranja i čekanja.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 546
12.5.2011 17:05:41   
bambi7
hoce li neka od clanica RR biti sutra ujutru u vojnoj?

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 547
12.5.2011 18:47:57   
manjari
Draga Emma.L, koliko znam taj apartman je namijenjen za porod u vodi i ako si osigurana u Sa kantonu, ne placa se.
Trebas se do 38. sedmice najaviti za porod u vodi sa vec gotovim nalazima (krv na HIV, hepatitis B i C i chlamidiu i bris vagine i cervixa). Uputnice mozes dobiti ili kod svog ljekara u Vojnoj ili u DZ.
Samo, cini mi se da muz opet nece moci biti s tobom sve vrijeme, nego tek na samom kraju, kao na obicnom porodu.
Sretno!

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 548
12.5.2011 21:49:15   
alef
Ja bih isto stocic, prva je beba i kazu da je krupna pa me malo strah kako ce sve to ici... Nadam se da ce muz moci biti sa mnom...

(odgovor članu manjari)
Neposredna veza do poruke: 549
12.5.2011 22:16:21   
emma.L
Da se razumijemo, meni je sve tamo bilo prilično ok, osoblje, higijena, njega poslije... ali bih sad željela sebi što više olakšati. Ne želim ležati pola dana u trudovima i idem u bolnicu kad ja kažem, a ne MM user posted image . Mogla sam sa Emom 10 sati gledati TV fino i skakutati na loptici, a ne hodati po hodnicima i onda još ležati 3 sata s dripom dok mi ne daju stati pored kreveta. Ovo nikako ne razumijem, jer beba neće tek tako ispasti da je ne osjetimo, a oni kao sivonje, lezi pa lezi i lezi na lijevoj strani. OK, znam za lijevu stranu, protok i sve, ali nekako vjerujem da mi ništa ne bi bilo da sam mogla kleknuti na krevetu ili bar uzeti dva tri jastuka da se malo uspravim. E te neke stvari moram pitati doktora pred porod, pa ću napisati šta mi je rečeno, očekujem objašnjenja. Ako me uvjeri da tako i jedino tako mora, šta se može - onda ću krenuti u zadnji čas user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu alef)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *