Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hej, pa trebala bih, posalla sma im podatke. Jedino ako budem imala obaveza, ali ne bih trebala jer taj dan idem i na UKC u 19h pa taman prije toga bih trebala doci. Ja se tamo zacitala na onoj temi porodjajne price i porodiliste
Hej, pa trebala bih, posalla sma im podatke. Jedino ako budem imala obaveza, ali ne bih trebala jer taj dan idem i na UKC u 19h pa taman prije toga bih trebala doci. Ja se tamo zacitala na onoj temi porodjajne price i porodiliste
Pa vidiš mogla bi stitći,ako je u 5h sastanak,a ti u 7h trebaš biti na gradini pa da kreneš iz Merkatora satići ćeš,bilo pješke bilo sa taksijem,a i ja ću u povratku u tome smijeru tamo jer ću malca ostaviti kod mame na bulevaru pa ću opet ići po njega
Jo samo Sanela.asja da se javi..... A sporty ja stvarno ne znam to za UZ ali sigurna sam da je sve ok ako ti sr nije nita rekla za to....A saekaj JelenuT mislim da ona zna gdje imaju te tabele uz mjera Gamelli ajde da bude sve ok i sa sreom,a i ja se sve neto nadam da e me ranije na Carski pa makar u 37 nedelji to bi bila sredina jula da ne ekam do kraja,ali opet ko zna,to se ja tjeim
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 3.5.2011 19:08:15 >
helou...deste kako ste mi? na preskake sam vas iscitala..
Honey CESTITAM
Ja sutra abd odo vadit nalaze za double test, pa me praaavo strah..a tek u srijedu na pregled..pa ko ce to docekat ...sva sam nesto rastresena i bezvoljna..samo da to prode kako treba.. od nerevoze sam kucu digla radit, mada nije da nije bilo potrebno, pa me sad sve boli i tako..nista novo u mene..
Ja nisma ni radila taj duble test, ali vjerujem da si nervozna. Ja sam nervozna kad cekam bilo kakve nalaze. A sad sam malo radi pregleda. Nama sutra kontrola aBd. Tako mi se mrsko depilirat, ne znam kako cu od stomaka
Sweet ja se depiliram u Farahu..nije da ne boli, neki dan sam skakala na onom stolu, al em su rijede em im duze treba, ovako kad sam sama svoj majstor mogla bi svaki drugi dan i cesto mi se zagnoji dlaka, pa mi je dr. zabranio da ja sama briajcem bikini zonu depiliram, a sa aparaticem mi treba godina...
Selma draga ja sam ti u prvoj trudnoći fasovala hemoroide negdje u osmome mjesecu i sad mi se opet pojavili tj.aktivirali Niti sam mogla sjediti a odlazak u wc je bio užas...ali eto prošlo je hvala Bogu. Hajd kada mogneš napiši mi recept za zapečeni grah što ti praviš
Palachinken ja taman mislila jučer u FIS ali kada sam skontala kakva će gužva biti zbog praznika nisam a i ti kažeš da je bilo puno pa mi nekako lakše što ne odoh.
Gemelli još malo pa gotovo.Jesi li uzela ti jedan ili 2 krevetića?
Prije 2 dana sam bila na sinovom mezaru i čitavo vrijeme sam preplakala tako da mm mi je rekao da me više voditi neće dok se ne porodim jer inače dobro podnesem ali nemam pojma šta mi bi sada.
zdravo...svaste sam procitala i svasta ste pisale.. ja bih samo da dodam da sto se redoslijeda tice ja sam negdje kao sweet, 34 sedmica i 45 days to go...reko kad me se niko nije sjetio onda cu ja sama sebe
pozz
niste valjda vec pospale? prave ste koke jelena mi se mimoilazimo izgleda stalno i ja bila danas u waikikiju, newyorkeru i cotonu.. mm trazio jos farmerki, pa s njim nikad zavrsiti...izbirljivo stvorenje ja gledala kakvu finu trenerku,ali slabo, mozda poneka u newyorkeru...ali plitke na guzi, koja je meni vazda bila povelika pa eto ako ko zna gdje imam naci neku finu samo donji dio mi treba, po mogucnosti crnu, malo dublju nazad i plicu naprijed? ah zahtjeva... sta ima kod vas, jeste sve dobro? pocela me ledja kociti opasno, da se pozalim,samo bih lezala... u cetvrtak idem na kontrolu kod divanovica a sutra radim nalaze aBd
Ja čekam muža da donese ručak Nešto se zaradila oko nekih figurica, pogledam na sat, kad skoro 9. A nekad daaavno danas počela. I odmah i gladna i žedna i krsta bole i sve, a dok sam radila, ništa, ko u transu kakvom.
Ej, zna li neko jel plaho opasna Acinetobacter species baterija? Nešto mi je google škrt.
ja se stvarno slabo sjecam mikroba, ali mislim da je to gram negativna baja koja je koliko se sjecam cesta u bolnicama.... mislim da ne reaguje na penicilin....znam da je cak jako puno ima na spuzvici u sudoperu eh mojih sjecanja, ocito spavala na vjezbama ah i ono glavno- tesko da ces od nje dobiti infekciju vise onako kolonizira... bez veze... sorry knjigu mikroba sam nekad davno nekome posudila, nikad dobil anazad....a rekla bi ti vise
< Poruku je uredio animagical -- 3.5.2011 21:10:06 >
Dobro se ičeg sjećaš, uzevši u obzir ovo agregatno stanje u kojemu smo Hvala ti . Ma vidim i ja po anabiogramu (tako se valjda zove) da reaguje na neke obične antibiotike, ništa scary.
Joj imam dvije Obe za prvi rođendan, za curicu ide nako pinki pastelna varijanta, hello kitty, cvjetići i mašnice, ko curice, a za muškića zato garfield (kako ja volim tu mačketinu). A unutra će biti Bingo torta sa coolinarike. Kažu, predobra, pa ćemo vidjeti.
Joj čitam gore kako deveraš s mužem u šopingu. Ja nervni napad svaki put dobijem kad ovaj ide birati nešto, a pogotovo rublje. Oj majko, nisam znala da toliko vrsta 100% pamuka postoji: ima lažni pamuk, ima nervozni pamuk, ima gej-pamuk i ima onaj koji njemu odgovara ali ne postoji više u proizvodnji. Da se okačiš!
Ah samo pišite ...Ja vam stvarnoi nemam više ništa pametno za reći sve sam ispričala............ Al sam se najela i sad evo puhljam...........Palachinken i šta veliš ima i GEY-PAMUK i NEROVOZNI PAMUK Jesli li pokupovala sve za bebu....Ja jedva čekam da idem kod svekrve pokupiti haljine pa da preberem šta bi od tih muški stvari mogla cura nosati pa što bude falilo da mogu kupiti,ali tek sledeće sedmice idemo (valjda) tako mi muž reče,a ja bih sad iz isti stopa otišla samo zbog stvarčica ............................... Animagical jeli se povukla posteljica sa izlaza ?
Joj Selma, nista zivo nisam jos kupila, krenula u šoping, kako kome spomenem šoping, od tih mladih mama, tako mi svaka nesto proslijedi svoje. Hvala im mnogo! Baš mi se ne da potrositi pare Treba mi jos apoteka i tako te neke kremice. Gdje ti kupujes te sitnice?
hahahaha ja oplakah na taj gej pamuk, znam koji je to moj razlikuje i modele identicnih boxerica, ali stani to su u stvari tanga-boxerica, kisobran boxerice, pa nekakve za dede-mislim kako on zna kakve dede nose gace i na kraju one sto on izabere su meni iste ko i sve ostale....al farmerke su drama, to mu je glavna boljka, bez dva sata nista
uuuu dobre ti te torte, hajd tu za curicu ali jel ti tesko potrefiti garfilda....
Ja samo da vam mahnem... vidim animagical da trazis trenerku, prijateljica moja koja je takodje potrudnjela kupila super donji dio crni, pamucni, prava trudnicka sa onom lastikom gore na Ciglanama na pijaci pa pogledaj, ja sam se odusevila, ali posto je ona uzela najmanji broj ja probala njenu i velika. Tako da sam ja jos u svojim stvarima, samo onaj jedan tregerslus trudnicki koji mi je by the way veliki nosam. Otidji pa pogledaj. Ja stavila dijeta da spava, ali prije toga smo se dobro isvadjale, toliko je dijete tersali da je to strasno, kupila joj danas neke kao papice, patikice za obdanista i one na lijepljenje i ona odlijepljuje i ja je malo udarim po ruci i kazem NE, a ona odmah u vrisku i sama sebe pocne da udara po ruci i govori da, da, da, da, da... i onda mi plazi jezik i pocne da bjezi po kuci, postala pravi gonzales, nikako da je stignem. Odoh sada da pravim palacinke pa bujrum . Pisemo se posle. Ljubimo vas
Haj...vidim interesantno ovde... Ja jos "izdrzavam" sa netrudnickim trenerkama...iako...kako sam krenula....jos malo (cca 10-tak dana)...pa cu i ja kukumakati sa vama....
ma mogu meni netrudnicke komotno, samo ih nemam bas finih, ove sto imam su nekako za po kuci...ja bi neku finu da smijem komotno u njoj izaci i do grada, obaviti sta imam, prosetati... imam jednu sa lakom za nokte po njoj, jednu s cveklom, jedna nastradala od domestosa u kupatilu, jedna je jednostavno razvucena i ko spadalo na guzi....nikad potrefiti bas bih neku finu, ne treba biti s onim kengurom za stomak moze plitka, normalna, samo da nije do pola guze, tj onaj bezguzi model