|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  351 352 [353] 354 355   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.5.2011 10:53:38   
Amam
Jutro,vidim ja ima ovih user posted image sto su posteno odradile 3. user posted image
Sweet jeste,bio je mm na porodu i da rodila sam u Tz,kad smo dosli gore rekli sestri,i onda ona rekla da se on popne gore na gak,cekao u hodniku dok ga nisu pozvali,a kako je kod mene sve islo expresno,on je usao na sami cin poroda,eto draga i da,moze prisustvovati ako vec neko nije zauzeo sobicak,jer imaju samo jedan,s jednim stolom user posted image ...
Ugodan dan vam zelim user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 8801
3.5.2011 11:08:46   
sweet insanity
Hvala Amam na informacijiuser posted image Selma, znaci da i ja probam kamilicom, sad doduse ne osjecam skoro nista, samo malo i nije mi bilo tako intenzivno ko kod tebe jest da nemam pojma jos od cega je al cujem da pred kraj trudnoce cesto se te gljivice pojave:/ Valjda mi dr. sutra dadne kakvu kremicu... i zahtijevat cu da mi radi vaginalni bris na one streptokoke rutinski(to nema veze sa svrbezom), jbg placam joj pa valjda ce uradit, ako ne, platit cu nekom drugom i jbg da prostite. Moja skolska je to imala, ovdje joj otrkrili pa je otisla u Austriju i gore joj nasli i dobila neku ineksciju pri porodu jer navodno te koke znaju bit zeznute ako se prenesu na bebu. Valjda nadjem ordinaciju gdje se to moze raditiuser posted image Bolje provjeriti neg razbijat glavu sta ako...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 8802
3.5.2011 11:49:28   
drznica
Evo i mene sa posla da sta napišem. Citavo jutro imam grceve jer mi je sinoc bilo mrsko popiti magnezij koji mi je dr.propisala od prvog dana. Previjam se ko dijete na ovoj stolici. Sad sam popila, pa valjda ce proci.
Selma, jesi uspjela "staviti" heheheh mene te tvoje podsjecaju na utrogestan koji ja koristim 3x1. Najlakse mi je kad legnem, obrisem se malo vlaznom maramicom i onda klizi hehehe. Ma kako god iscuri poslije, al hajde.  Danas sam 10+3...jedva cekam sljedeci pregled 10.5. da potvrdimo da je sve ok.

Svima user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8803
3.5.2011 12:37:35   
sweet insanity
Drznice, nadam se da su popustili grceviuser posted image Ja pauzirala sa prenatalom i Mg jer sma uzela da probam ovaj Hipp Natal ali ima i u njemu malo Mg-a (valjda dr. nece galamit)user posted image Mi idemo aBd sutra na pregled kod ove sto privatno idem, a prekosutra pocinjemo ici na UKC aBd.Nadam se smao da me nece oboje cackat, tj. zamolit cu ih do ulaska u 37. da me ne cackajuuser posted image A sumnjam da ce mi radit i na UKC UZ jer ce mi dr. radit sutra, mozda eventualno ctg jer nisam to jos nikad radila........ali i ako budu oboje radili UZ ne vjerujem da je stetno radit dva dana za redom. Ponijet cu alaz od sutra gore na UKC pa neka vidi dr. Ja se napisah uhh, vidi se po mojim postovima zadnjih dana d apostajem nervozna i d apanicarim, a to najbolje zna Selma kojoj se jos jednom izvinjavam na 1000 zasti, 1000 zatouser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8804
3.5.2011 12:42:07   
drznica
Malo je bolje hB uspjela sam i da jedem user posted image  Vidi se da si nam nervozna, ali neka neka...jos malo i gotovo. Nadam se da se dobro osjecas ako zanemarimo tu nervozu user posted image
Kod koga vodis trudnocu privatno?

Neposredna veza do poruke: 8805
3.5.2011 12:50:04   
Hannica
Samo da vas pozdravim i idem.
Pa-pa.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8806
3.5.2011 12:55:39   
Selma.A.M
Ah jeste se raspisale user posted image  ja bila malo u gradu popila limunadu i evo došla kući,ubi me kiselina sad,muž ode na posao a sav se svaio čira ga boli za pobudaliti,proljeće pa i on proradio user posted image

Samo vi kukajte,kukam i ja samo vi izgleda preskočita moje postove user posted image ...
Uspjela sam ja ono sinoć obaviti iz prve (u čučnju) i odmah sam stavila dnevni uložak na gaćice i legla,dva puta  se budila jer mi je se išlo u wc ali sam opet nastavljala spavati,ali zato jutros 9h ja trčala na wc i nije mi puno izašlo,jeste ali skroz malo  tako da sam izgleda gurnula podobro user posted image user posted image user posted image
Eto odo malo prileći,leđa me ubiše

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8807
3.5.2011 12:59:18   
sweet insanity
Citamo mi tvoje postove, ne brini. Jao.limunada......ja strasno volim limun i narandze..ponekad pomislim da pretjrujem s njimauser posted image Selma, zao mi je za tm, nadam se da ce se stanje poboljsati, Drznice, ja sam u Tuzli pa idem kod nase dr. Blitvic ali sam pola trudnoce vodila i u Austriji tak da sam na pola a sad u 9. sam se najavila UKC-u jer kontam valja mi se gore i poroditi pa neka prate stanje, a i ne skodi malo upoznati osobljeuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8808
3.5.2011 13:00:07   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Drznice, nadam se da su popustili grceviuser posted image Ja pauzirala sa prenatalom i Mg jer sma uzela da probam ovaj Hipp Natal ali ima i u njemu malo Mg-a (valjda dr. nece galamit)user posted image Mi idemo aBd sutra na pregled kod ove sto privatno idem, a prekosutra pocinjemo ici na UKC aBd.Nadam se smao da me nece oboje cackat, tj. zamolit cu ih do ulaska u 37. da me ne cackajuuser posted image A sumnjam da ce mi radit i na UKC UZ jer ce mi dr. radit sutra, mozda eventualno ctg jer nisam to jos nikad radila........ali i ako budu oboje radili UZ ne vjerujem da je stetno radit dva dana za redom. Ponijet cu nalaz od sutra gore na UKC pa neka vidi dr. Ja se napisah uhh, vidi se po mojim postovima zadnjih dana da postajem nervozna i d apanicarim, a to najbolje zna Selma kojoj se jos jednom izvinjavam na 1000 zasti, 1000 zatouser posted image

Neposredna veza do poruke: 8809
3.5.2011 13:00:45   
sweet insanity
Izvinjavam se, ja citirala samu sebe greskomuser posted image ZBUNITISuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 3.5.2011 13:01:42 >

Neposredna veza do poruke: 8810
3.5.2011 13:14:18   
Selma.A.M

Izvinjavam se, ja citirala samu sebe greskomuser posted image ZBUNITISuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8811
3.5.2011 13:21:40   
drznica
Ta nervoza je cudo user posted image

Neposredna veza do poruke: 8812
3.5.2011 13:22:55   
drznica
Selma dobro je dok nije curilo...navece inace kad legnes sutra nema nista, pojela "drugarica" hahaha. Ali kad moram staviti prije popodne pa sjediti, cim ustanem cur cur. user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8813
3.5.2011 13:25:19   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: drznica

Selma dobro je dok nije curilo...navece inace kad legnes sutra nema nista, pojela "drugarica" hahaha. Ali kad moram staviti prije popodne pa sjediti, cim ustanem cur cur. user posted image

Eh tako i jeste

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8814
3.5.2011 13:26:46   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Ja sada idem malo do grada se šetnut, mm spava, radio do kasno pa opet radi od 4 tako da cu samo u njegovim pauzama svracat na rr da vidim sta raditeuser posted image Hajde, barem je dobro to sto radi od kuce pa smo i kad je na poslu, zajednouser posted image

Neposredna veza do poruke: 8815
3.5.2011 13:31:46   
drznica
I meni je to jedna pozitivna strana sto zajedno radimo. Ne u istoj firmi ali smo u istom objektu pult do pulta...pa smo cesto ista smjena i onda je sve lakse ;)user posted image

Neposredna veza do poruke: 8816
3.5.2011 16:48:16   
ivanak
Evo malo od spavala pa mi je lakše...
Meni da prostite počme curiti tek nakon dan i pol.
Jedva čpekam sutra. Znam da neću vidjeti vele, ali i to te dirne.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8817
3.5.2011 17:21:43   
Anoniman
Al ste se raspisaleeee user posted image
Kao prvo Ivana sve hocu da ti pozelim dobrodoslicu pa mi promakne, draga svaka cast pored dvoje tako male djece ti odlucila na trece. Nadam se da imas pomoc oko djece, jer ako nemas onda stvarno kapu skidam user posted image

Ostale kako ste?
Selma vidim ti oko guranja se zadeverala user posted image . I ja sam sa Anom u trudnoci koristila te vaginalete, kao preventivno u devetom mjesecu, niti me sta svrbilo, niti sta curilo, ali dr propisao kao da se rijesi ako kakvih baja ima. Ako imate bijelo pranje i dobro je da curi kad stavite vaginalete, znaci da se cisti gospodja user posted image
Ja bila danas opet u waikikiju i opet mi sve veliko, a tako dobre farmerice imaju...uh... i tako user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 8818
3.5.2011 17:35:35   
sweet insanity
Meni niko nije nis davo, doduse tek sutra mislim da ulazim u 9. i idem dr. pa mozda mi sta i daju. Ja sam svakako htjela trazit barem kremicu neku....Ja mal do kompa dosla, imam satić pa da vidim kaj ima a vi se nesto uspavaleuser posted image Ja napravila kljukušu ako znate sta je to i najela se uh, pa cekam da se slegne da pojedem krofnuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8819
3.5.2011 17:37:39   
sporty mamaa
Dan i od mene... Moram i ja malo kukatiuser posted image Ma ja po noci nikako ne mogu spavati, neko je spominjao pupak, mene bas nesto bolucka oko pupka... I nikako se namjestit, stvarno ne znam kad sam se posteno naspavala... Jos kad se probudim a vidim vani kisu uh uh... I hvata me neka kiselina, sta god pojedem ne lezi mi nikako(zapravo lezi mi dok jedem a poslijeuser posted image ) , jos sam zivcana nikakva... A moje dijete me skroz slabo slusa, i kad je izvedem non stop moram galamit ne tamo, dodi vamo, ne u vodu, ne penji se gore i tako...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8820
3.5.2011 17:42:22   
Gemelli
kako ste mi trudnjace, evo da vam se i ja javnem malo user posted image

Nasa Honey Bunny je rodila malu curicu, tesku 3.350 grama i dugu 57 cm Čestitamo i zelimo sve najbolje

cestitam user posted image user posted image user posted image sve naj bebari i mamici

IZVORNA PORUKA: Hannica

Auuuu,sto sete se uspavale.Jel moguce.Od jutros samo jedan novi post.Moja Hanci zaspala pa ja odmaram malo i ako ne bi trebala,imam mnogooo posla.user posted image
Vidim da Gemelli ceka dvojke,nisam je prije primjetila.user posted image
I mene zanima zasto ide na CR,jeli previse tesko nosit dvojke,kako se osjeca...itd.user posted image Ako navratis opet napisi nam ponesto,ima nas radoznalih.user posted image
Bebice a da ponovo odes doktoru,ili nazovi i pitaj da li treba da se brines oko toga.Mozda je nesto bezopasno.user posted image

jedna mi bebica prednjaci zadkom druga glavicom, tako da moram na CR u svakom slucaju, medjutim stomak ,i je ogroman, dobila sam 21 kg samo u stomaku, opasno oticem, maternica mi je ogromna, dvojajcani su blizanci, dvije posteljice, bebare nisu sitne, imaju vec po 2 kg minimum i kao bolje da se narucim u 37 ndelji jer je to taman, nego da mi rade kao Cr kad krenu trudovi sami, pa et nemam pojma
meni je ovo prva trudnoca, tako da ja zapravo bas nemam pojma user posted image user posted image
al eto tesko je iznijeti trudnocu sa jednom bebarom, tak da sa dvijem mislim da je jos malo i teze...
ali na kraju dupla sreca user posted image

Neposredna veza do poruke: 8821
3.5.2011 17:51:26   
Selma.A.M
Sweet kljukuša mmmmmmuser posted image user posted image  krofne još više mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image  user posted image
Ah ja nemam uopšte pojačan sekret već me samo svrbilo ali eto samo jednu sinoć stavila i evo me mirna,slobodno se operem bez muke zbog svraba ,znači da si stvarno bile baje i da su polako počele odlaziti dok me ne svrbi...
Uh ja sam odspavala jedan sat evo sad se budim ali jedva....

Nego recite vi meni jesu li vaše bebice aktivne non-stop,ova moja je bila jedno vrijeme ubi,a evo primjetila sam od 1 maja da je baš mirna ono hoće li se javiti ili neće.....Džab i ležanje na stomaku i sve samo sepočne gurati i zbacivati svoje grbice kada držim obje ruke na stomaku tj oko pupka spustim dlanove,pa se baš nešto prepadnem,svašta mi prolazi kroz glavuuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8822
3.5.2011 17:57:21   
sweet insanity
Selma, i moja je sada manje aktivna ali se javlja...suzava se prostor izgleda pa kad se namjesti, uziva user posted image Malko sma nervozna pred pregled sutra, a i preksutra......

Neposredna veza do poruke: 8823
3.5.2011 18:04:58   
sporty mamaa
Selma ja nekad osjetim bebu vise puta dnevno a nekda samo jednom tako da je to okuser posted image user posted image
Jel mi neko moze reci (mislim da sam vidjela negdje) onaj link normalnih vrijednosti mjera sa ultrazvuka da malo uporedim? P.s. I nesto mi pise(to mi je nejasno), na slicici sa ultrazvuka malo slovo d - 7.16 cm, i veliko slovo L - 0. 0. cm e sta mu to sad znaci????

Neposredna veza do poruke: 8824
3.5.2011 18:17:55   
Selma.A.M
Sweet hoćeš li stići i četvrtak tj 5.5 u 17 sati doći do Merkatora Santane ? Tad je sastanak sa Cryo-Save

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 8825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  351 352 [353] 354 355   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  351 352 [353] 354 355   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *