|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.4.2011 23:54:38   
animagical
eto ako vreca ispadne hit da znate da ima u turbo limachu za 37 km cini mi seuser posted image ovo mi se dopalo jer ne znam sta bi sa skafanderom, kad npr udjemo u neki trzni centar, bas imamo obicaj svratiti u bbi na kafu ili tako sta, mrsko mi ono skidati sve pa opet oblaciti...nekako mi se ucini zgodno samo otkopcatiuser posted image lijena zena, sta da kazem...

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 8201
27.4.2011 23:56:34   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Selma bona ne bacaj, nego de ti spakuj to u plavoj boji, pa posalji autobusom za Zenicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja baš napisala  da vidim hoće li se koja ponuditi da se kutarišem makar pola ,pliz user posted image user posted image user posted image user posted image  zaradit ćete sevapa (sadake) ili kako to već se zove....Ma jka sam zatrpana sa svim ovim,a ima sve više i više user posted image ...........
Od od čarapica,papica,gegica,benkica,pantolica,trenerkica  i sve je minijaturno i pola od toga nikada obučeno dok je došlo na red dijete preraslo user posted image user posted image ...
Zato novopečene mamice pamet u glavu ništa ne ostavljajte za ksnije jer dijeca rastu,posebno u prvoj godini ,što im odmah ne obučete znajte da nećete ni sutra....
Učite na mojim greškama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8202
28.4.2011 0:02:54   
malena27 RR
rado cu zaraditi sevapa user posted image user posted image user posted image samo da ne kupujem, mene skupo izaslo dok smo ga sklepali, jos malo pa gaca na guzi imati necu user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8203
28.4.2011 0:04:42   
Gift

IZVORNA PORUKA: animagical

eto ako vreca ispadne hit da znate da ima u turbo limachu za 37 km cini mi seuser posted image ovo mi se dopalo jer ne znam sta bi sa skafanderom, kad npr udjemo u neki trzni centar, bas imamo obicaj svratiti u bbi na kafu ili tako sta, mrsko mi ono skidati sve pa opet oblaciti...nekako mi se ucini zgodno samo otkopcatiuser posted image lijena zena, sta da kazem...

nije lijena animagical vec prakticna user posted image ..ona je vec isplanirala gdje ce na kafu s bebiuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8204
28.4.2011 0:05:31   
animagical
malena, da vi njega dobijete pa taman da i gologuza hodasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8205
28.4.2011 0:06:01   
Selma.A.M
Joj znam, upućena sam u sve,a isti slučaj imam u bližoj porodici,ali hvala Bogu eto samo da se rodi pa i nežali čovjek...
A ti se šalila ili ne šalila ja ću te početi svatati ozbiljno pa ću te ganjati po rr da ti pošaljem pa ti vidi user posted image user posted image  ,svtit ćete me ako Bog da kada budete čekali drugo dijete i drugog spola user posted image user posted image user posted image user posted image  a vi sve kupile rozo ili plavo user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8206
28.4.2011 0:08:08   
animagical
IZVORNA PORUKA: Gift

nije lijena animagical vec prakticna user posted image ..ona je vec isplanirala gdje ce na kafu s bebiuser posted image

uh nemoj samo da mi kazes da moram 40 dana u kuci provestiuser posted image to od koga cujem hocu da ga strijeljam...jasta nego na kafuuser posted image ma ja sam nju kupila i ima da je koristim, kad bi se ja u nju trpala da spavamuser posted image

jest me neki smijeh uhvatio a izgleda i temperaturu imamuser posted image kako tvoja trudnoca gura, ne zalis se nista...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8207
28.4.2011 0:19:47   
Gift

IZVORNA PORUKA: Gift

uh nemoj samo da mi kazes da moram 40 dana u kuci provestiuser posted image to od koga cujem hocu da ga strijeljam...jasta nego na kafuuser posted image ma ja sam nju kupila i ima da je koristim, kad bi se ja u nju trpala da spavamuser posted image

jest me neki smijeh uhvatio a izgleda i temperaturu imamuser posted image kako tvoja trudnoca gura, ne zalis se nista...

user posted image user posted image user posted image kolko izdrzis u kuci dobro je........
a zalim se bona stalno mi nesto fali..
nista ne spavam navece, al stigao mi je onaj banana jastuk pa ga veceras isprobavam....

Neposredna veza do poruke: 8208
28.4.2011 0:24:11   
animagical
haah ma nek si ti njega nabavila da ti svojoj guzi ugodisuser posted image ja se svaku noc prevrcem, sve mi vruce, mali me ubi kuda stigne, onda se ja vrtim pa ubi muza... hajd javi jel valja jastuk sutrauser posted image ja nemam obraza da pored sebe ovolike i to cudo u krevet dovucemuser posted image  

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8209
28.4.2011 0:29:37   
Gift
hahhah naravno odo sad gledat filmic ima neki i probat pajkit..laka noc svima..

Neposredna veza do poruke: 8210
28.4.2011 0:31:45   
animagical
ja odo kupanje pa spavanje....valjda zaspim a nisam rijesila misteriju namjene vreceuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8211
28.4.2011 1:04:36   
malena27 RR
ma bona da ti djetetu ne bude hladno po rukicama i nogicama...user posted image user posted image user posted image hajd sad rahat spavaj...

meni sutra uzv zakazan u 16:00 user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8212
28.4.2011 1:15:47   
animagical
ja zaspat ne mogu da me sad neko ubije....eh etouser posted image

Neposredna veza do poruke: 8213
28.4.2011 1:25:40   
malena27 RR
evo i ja ko vampir user posted image user posted image user posted image nisi jedina da ne spavas user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8214
28.4.2011 1:39:01   
animagical
ma vala isto vampir, jos modra po licu, ne daj Boze da me ko sad vidi,a da nije navikao na prikaze user posted image hajde brisi, 8 sati beauty sleep-a, necemo ruzne hodatiuser posted image laku nocuser posted image pomazi trbu od meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8215
28.4.2011 1:42:06   
malena27 RR
ma ja jutros ustadoh u 11 user posted image user posted image user posted image pa mi izgleda previse beauty sleep-a user posted image user posted image user posted image
uh, valjda me i trema drma pred uzv pa nece san na oci...

idi pokusaj spavati vampirice, popij jednu kamilicu...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8216
28.4.2011 1:51:52   
animagical
vrti se, tuce, lupa me...stalno on meni ovo radi...ne da beba zaspati i gotovouser posted image da se zna ko je glavni u kuciuser posted image nije mi ni krivo, mazim pupu i njegove nove teneuser posted image valjda cu nekad i zaspatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8217
28.4.2011 5:19:38   
sweet insanity
Jutro, ja prva jutrosuser posted image Ustala sma prije 5, trebam nalaze vadit pa tako i urin, i probudilo me oko pola 5 to da mi se pishki i ne mogu spavat, oko 1 sam isla pred spavanje i eto 3-4 sata je maksimala da sam izdrzala, sad evo pokusavam trpit jos....dr. mi rekla da su nalazi mjerodavniji sto je urin duze u mjehuru i da se stisnemuser posted image pokusat cu jos malo i onda cu vala pishkit, gotov sam eksplodirala. Dobro jutro vam zelim svima, evo vam po kafica kad je ja ne mogu jer mi bude muka :/user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8218
28.4.2011 7:53:43   
babilon
Jutro zemske :)

jeste se naspavale? Ja jutros u pola 7 ustala, i to sam odmah nakon obavljanja duznosti u kupatilu user posted image user posted image  napravila sebi, paziiiiiiiiiiite sad, nesquik hahaha :D osjecala sam se kao dijete malo, ne mogu vam opisati kako mi je leglo, mljac :)

zelim vam super dan, iako vrijeme i nije nesto, pih... hajte bujrum, sad ce user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8219
28.4.2011 8:46:37   
sweet insanity
Ja se evo ratila iz DZ. Gift, jesil ti slucajno ovo jutro bila u DZ? Ucinilo mi se da sam te vidjela (ili nekog ko lici na tebe) da izlazi iz DZuser posted image plava, ali kraca kosa nego na slikama i svezana u repić???user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 8220
28.4.2011 9:44:38   
Selma.A.M
Pozdrav ženice kako ste mi sve od reda ?
Ja sam kao da me je neko tukao,ne ustado ja jutros nigdje,čekat će hormoni poslije 1 maja........
Sinoć sam sjedila do 4h ako mi vjerujete,prvo sam tumbala i preturala neke stvari,pa sam onda jela,pa gledala na B 92 Nekaku porodicu gdje žena čeka trojke,pa se to pravo odužilo,pa mi bilo muka i tako...user posted image
Sweet ti vrijedna bila pa ustala,ja nebi ni sada pošto je mm 2  smjena da mi se nisu najavili ljudi iz kablovske da vide nešto pa da me ne zateknu u spavaćici...............
A kako mi je muka,kao da sam na početku trudnoće user posted image
Hajte bujrum,ja evo sad hoću da probam popiti šoljicu nesa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............ Ovo je za one kojima se jutrošnja ohladila user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8221
28.4.2011 9:47:59   
belmica
dobro jutro mile moje
Uh, nije me bilo par dana...pa dok vas iscitah.....umorih se :)
mi bili malo do mora,3 dana, da iskoristimo dok ja jos mogu :)
selam, draga ja sam ti u slicnoj situaciji, bas juce gledala garderobu Azrinu sto sam cuvala, ima toga tona, sve ljubičasto, roze, crveno, sa vezenim ....ma gotovo da 80% necu moći sada iskoristiti jer cu sada aBd roditi djecaka......

Azra ...prva ljubav moja 18.11.2008.g.
druga ljubav akobogda uskoro stiže .... termin 04.07.2011.g

Neposredna veza do poruke: 8222
28.4.2011 9:49:01   
Selminja
Jutro zenice user posted image ni ja ne mogu kafe, bude mi muka. Od svega u trudnoci najvise mi smeta stalno ustajanje i pisanje po nociuser posted image pa meni je doslo da se preselim u vcuser posted image ili pempas za odrasle hmuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8223
28.4.2011 9:52:04   
Selma.A.M
Eh to su one greškice nas mama kada se zalijepimo samo za jednu boju user posted image
Kod mene možda i nebi bio problem gegica i benkica ajde nema baš puno možda po 10 komada i dekice što su sa autićimi pa Bože moj šta ću ,ali majčice,pantolice,treger pantole, ma sve je plavooo i minijaturno ,ali šta ću valja nam sve iz početka i to je to....................
A sinoć sam sanjala da sam rodila muško user posted image user posted image user posted image user posted image ,i zamisli te šege,pa sam se bila pravo zabrinula kao ja sve sada kupila rozo user posted image user posted image .............Ma za pobudaliti user posted image

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 8224
28.4.2011 10:10:38   
stefania
dobro jutro

kako ste mi vi?..ja bih malo da kukam ako nikom ne smeta...eh, muka mi je cijelo jutro imam ovu zgaravicu fino me ubija, a pritom sam valjda sinoc ustala 62 puta da piskim....fuj...uglavnom malo mi je vruce, malo mi je hladno...izgledam ko ormar...ruke i noge su mi prekratke postale odjednom...znoje mi se brkovi...ma eto...odoh sad da ovjerim knjizicu i po uputnicu...mrzim ambulante...i onda doktoru na pregleda..radujem se ali i to mi malo frka...eh jos sam se posvadjala s mm jer mozda nece moci izaci danas s posla da ide samnom doktoru...sad mi krivo, bas sam bezze ispala izderah se na covjeka iz cista mira...ko da je on kriv sto mene doktor vazda zakaze u radno vrijeme...eh eto...izvinite i hvala...

pusa za sve user posted image user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  327 328 [329] 330 331   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *