Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 22:41:44
sweet insanity
Bolje je, hvala na pitanju, fakat me noga bila pritegla:/Sad sam s enapucala one "pite", neki je zovu razljevak i zelene salate i banana. Sutra ranim u dz aBd a sve mi se cini da necu do kasno moci zaspat...Na 5. sve ok?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:02:24
sporty mamaa
Vecer i od mene Nije me bilo ovih dana, Uskrs, pa samo hodanje, tamo, vamo... Vidim spominjete nuhalni nabor, vjerujte da ja za to nisam cula, nikad mi dr.to nije ni spomenuo, mislite li da je trebalo?? Skvo, fino ti izgledaju sape, iako ih ja jedem samo za Bozic i bude mi ih dosta za cijelu godinu Ja svog muza pitam, jel bi volio djecaka ili djevojcicu, a on kao planuo na mene, kako uopce mogu razmisljat o tome, dijete je dijete, ko je na to i pomislio.... E cudna covjeka A ne zna da ja imam skrivene zelje hehe, ako bude djevojcica vec znam nema mi shopinga, sve vec imamo, a ja se rastopim na baby stvari, sad bi ja tonu toga nakupovala.... Malo bi pomjesala roze stvarcice sa plavima Al mm razmislja ekonomicno, samo stednja No, bila sam danas u shopingu, kupila djevojcici preslatkih stvarcica za ljeta, kapri hlacice, kosuljicu, dva kompletica.... I to sve na snizenju
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.4.2011 23:03:02 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:07:47
Selma.A.M
Animagical kako lijepo ....A kod tebe dječkić jeli,ne mogu da upratim ? sweet isto kao i ja ne mogu a moram !!!!!! Opet se pravdam ako bude kiše ne idem nigdje ,zato molim Boga da padne večeras
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:17:27
animagical
vjeruj nemam pojma ni ja sta je tacno crno je i mislim da je to zimska vreca za kolica set_ajuci gradom s muzem vidim sva mala djeca u kolicima zakopcana u ovakve i mi kupimo nekako prakticnije nego skafander oblaciti malima koji ionako ne hodaju...uglavnom toplo je
< Poruku je uredio animagical -- 27.4.2011 23:18:06 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:20:11
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical
vjeruj nemam pojma ni ja sta je tacno crno je i mislim da je to zimska vreca za kolica set_ajuci gradom s muzem vidim sva mala djeca u kolicima zakopcana u ovakve i mi kupimo nekako prakticnije nego skafander oblaciti malima koji ionako ne hodaju...uglavnom toplo je
Jao na ovo sam se nasmijala,malac koji se pravio da spava ,došao i pita me mama zašto se smiješ ??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:26:50
animagical
ma mi smo skontali ako ne bude islo da se koristi u kolicima, a ionako cemo dobiti dva skafandera, da ovu vrecu koristimo bar kad ga bude cuvala nana, da ona ne konta koju ce dekicu staviti ispod, cime ce pokriti...iz iskustva sa sestricem, vidim da niko ne moze da se snadje oko bebe kad zaspi, kako i cime ga pokriti... obicno koriste plisane deke, a ja ih ne volim, znoji se od njih, a ova vreca je unutra pamucna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:34:03
malena27 RR
bitno je da si kupila a za sta je, nebitno je skroz stvarcice su predivne... ja jos nisam pocela.... nesto mi rano a danas smo usli u 6. mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:46:20
Selma.A.M
Ja sad išla neke stvari da preložim ima ok 10-tak kesa ovdje što je se redalo kada malac preraste pa je se našlo i par gegica benikica idr ,pa kod mene sve plavo ,još i kada donesem ostatk od svekrve pa kud ću ja sa tim,ma da makar ima žute,zelene ili bijele boje jok već samo plavaaaaaaaaa.......... Dekice su sve sa autićima i formulama iiiii čak su i platnene pelene plaveeeeee.........
Šteta što kod nas u TZ nema baby bazar pa da makar kome dam ovako niti baciti niti dati nekome sa ceste,ma ne mogu biti pametna Eh ja odoh spavati laka-noć .................
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:47:23
sporty mamaa
Animagical, cuj ne znas ni sta je Sega... Super stvarcice, ako smijem napisat ja sam imala takve siperke i nisu mi se pokazali dobri, vjeruj meni su puno bolji bili oni koji nemaju taj najlon ispod, nego samo onako obicni
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:47:26
animagical
heheh moja malena, vidjeces sto ce ti 10 siperaka nasli ove jako male, jer znam po sestricu koji sam ima malo vise od godinu da su oni veliki grozni, zarobe bebu...a kad bljuckaju, pa malecki, pa sve mislis slomices mu nesto dok mu skines bodic, ovaj mali se sve pljuvao, narocito ad kapi hehe, pa prave baloncice pljuvackom, ma svasta rade i sve bude mokro po prsima svako pet minuta ako nema siperak ma grozni su, narocito kad krenu zubi pa zabale a i ovo je jeftino, jedan siperak 65 kf
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:49:13
animagical
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Animagical, cuj ne znas ni sta je Sega... Super stvarcice, ako smijem napisat ja sam imala takve siperke i nisu mi se pokazali dobri, vjeruj meni su puno bolji bili oni koji nemaju taj najlon ispod, nego samo onako obicni
e stani ti bi trebalo da znas-jel korisna ova vreca?? trebala mi je neka iskusna mama... a za siperke, ma kupicu ja i obicnih.... ovo je skoro dzabe.... nece se baciti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 23:51:48
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
e stani ti bi trebalo da znas-jel korisna ova vreca?? trebala mi je neka iskusna mama... a za siperke, ma kupicu ja i obicnih.... ovo je skoro dzabe.... nece se baciti
Vjeruj da ne znam, ja takvu vrecu nisam imala Al sam zato kupila onu korpu koja nova novcata stoji u ormaru, nikad ali bas nikad je koristila nisam. Al ta mi vreca djeluje fina kao sto kazes staviti dijete u kolica, ispod ga toplo obuces i ovo mu je bas dobra zastita