|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.4.2011 22:41:44   
sweet insanity
Bolje je, hvala na pitanju, fakat me noga bila pritegla:/Sad sam s enapucala one "pite", neki je zovu razljevakuser posted image i zelene salate i banana. Sutra ranim u dz aBd a sve mi se cini da necu do kasno moci zaspat...Na 5. sve ok? user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8176
27.4.2011 22:44:46   
Selma.A.M
Eh ja kontam sutra gore vaditi hormone ali mi se ba ne ustaje mrsko mi  user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 27.4.2011 22:46:37 >

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8177
27.4.2011 22:46:09   
honey bunny
Haha, ma ja mislim da ćete se još načekati do te teme, hahaha! Lahka vam noćica svima, ja idem da pajkimuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8178
27.4.2011 22:49:18   
Gift
Sweet sve je oki..samo evo crko od gladi a vecerala i to dobro i et sad opet gladna odo kontat sta cu havljat..user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8179
27.4.2011 22:52:07   
animagical
meni sve gadljivo, smisljam pola sata sta da jedem, samo jutros doruckovalauser posted image i evo uzeh petit keks s mlijekomuser posted image ko beba

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8180
27.4.2011 22:54:30   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Eh ja kontam sutra gore vaditi hormone ali mi se ba ne ustaje mrsko mi  user posted image

Joj ni meni s ene rani. Nije da je pod moranjem d aidem sutra al et...zanima me kakva je situacija

Neposredna veza do poruke: 8181
27.4.2011 23:02:24   
sporty mamaa
Vecer i od meneuser posted image user posted image Nije me bilo ovih dana, Uskrs, pa samo hodanje, tamo, vamo... Vidim spominjete nuhalni nabor, vjerujte da ja za to nisam cula, nikad mi dr.to nije ni spomenuo, mislite li da je trebalo??
Skvo, fino ti izgledaju sape, iako ih ja jedem samo za Bozic i bude mi ih dosta za cijelu godinuuser posted image user posted image
Ja svog muza pitam, jel bi volio djecaka ili djevojcicu, a on kao planuo na mene, kako uopce mogu razmisljat o tome, dijete je dijete, ko je na to i pomislio.... E cudna covjekauser posted image user posted image
A ne zna da ja imam skrivene zelje hehe, ako bude djevojcica vec znam nema mi shopinga, sve vec imamo, a ja se rastopim na baby stvari, sad bi ja tonu toga nakupovala.... Malo bi pomjesala roze stvarcice sa plavimauser posted image user posted image Al mm razmislja ekonomicno, samo stednjauser posted image user posted image
No, bila sam danas u shopingu, kupila djevojcici preslatkih stvarcica za ljeta, kapri hlacice, kosuljicu, dva kompletica.... I to sve na snizenjuuser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 27.4.2011 23:03:02 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8182
27.4.2011 23:04:12   
animagical
evo neke stvarcice...
user posted image

user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8183
27.4.2011 23:07:47   
Selma.A.M
Animagical kako lijepo user posted image user posted image ....A kod tebe dječkić jeli,ne mogu da upratim ?
sweet isto kao i ja ne mogu a moram !!!!!! Opet se pravdam ako bude kiše ne idem nigdje ,zato molim Boga da padne večeras user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8184
27.4.2011 23:08:33   
animagical
pa vidis mi frajerskih tenauser posted image dusa mojauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8185
27.4.2011 23:11:06   
Selma.A.M
Ja jedva čekam da počnem kupovati roze stvarčice na velikoooooo user posted image
A ovo tamno plavo jeli to nešto kao vreća za spavanje ?

Neposredna veza do poruke: 8186
27.4.2011 23:17:27   
animagical
vjeruj nemam pojma ni ja sta je tacnouser posted image crno je i mislim da je to zimska vreca za kolicauser posted image set_ajuci gradom s muzem vidim sva mala djeca  u kolicima zakopcana u ovakve i mi kupimouser posted image nekako prakticnije nego skafander oblaciti malima koji ionako ne hodaju...uglavnom toplo je 

< Poruku je uredio animagical -- 27.4.2011 23:18:06 >

Neposredna veza do poruke: 8187
27.4.2011 23:20:11   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

vjeruj nemam pojma ni ja sta je tacnouser posted image crno je i mislim da je to zimska vreca za kolicauser posted image set_ajuci gradom s muzem vidim sva mala djeca  u kolicima zakopcana u ovakve i mi kupimouser posted image nekako prakticnije nego skafander oblaciti malima koji ionako ne hodaju...uglavnom toplo je 

Jao na ovo sam se nasmijala,malac koji se pravio da spava ,došao i pita me mama zašto se smiješ ??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8188
27.4.2011 23:26:50   
animagical
ma mi smo skontali ako ne bude islo da se koristi u kolicima, a ionako cemo dobiti dva skafandera, da ovu vrecu koristimo bar kad ga bude cuvala nana, da ona ne konta koju ce dekicu staviti ispod, cime ce pokriti...iz iskustva sa sestricem, vidim da niko ne moze da se snadje oko bebe kad zaspi, kako i cime ga pokriti... obicno koriste plisane deke, a ja ih ne volim, znoji se od njih, a ova vreca je unutra pamucna

Neposredna veza do poruke: 8189
27.4.2011 23:34:03   
malena27 RR

user posted image user posted image user posted image bitno je da si kupila a za sta je, nebitno je skroz user posted image user posted image user posted image
stvarcice su predivne... ja jos nisam pocela.... nesto mi rano user posted image a danas smo usli u 6. mjesec user posted image user posted image user posted image

dobro vecer dame moje...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8190
27.4.2011 23:37:10   
animagical
dobro vece i tebiuser posted image ma nek sam ja kupila jel deuser posted image da hoce doci skvo da mi kaze jel ovo potrebno

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8191
27.4.2011 23:37:11   
Gift
Animagical preslatko je sve...super to za vrecu umjesto skafandera, ja samo kupim ideje, moram nac kakv tefter da pocnem popisivat, da ne zaboravimuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 8192
27.4.2011 23:43:08   
malena27 RR

dobro vece i tebiuser posted image ma nek sam ja kupila jel deuser posted image da hoce doci skvo da mi kaze jel ovo potrebno

vjerovatno spava user posted image ja ti ne znam nista reci, jos nisam gledala spisak user posted image nego, Boga ti, sto ce ti 10 siperaka? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8193
27.4.2011 23:46:20   
Selma.A.M
Ja sad išla neke stvari da preložim ima ok 10-tak kesa ovdje što je se redalo kada malac preraste pa je se našlo i par gegica benikica idr ,pa kod mene sve plavo user posted image user posted image ,još i kada donesem ostatk od svekrve pa kud ću ja sa tim,ma da makar ima žute,zelene ili bijele boje jok već samo plavaaaaaaaaa..........
Dekice su sve sa autićima i formulama iiiii čak su i platnene pelene plaveeeeee......... user posted image user posted image user posted image user posted image

Šteta što kod nas u TZ nema baby bazar pa da makar kome dam ovako niti baciti niti dati nekome sa ceste,ma ne mogu biti pametna user posted image
Eh ja odoh spavati laka-noć .................

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 8194
27.4.2011 23:47:23   
sporty mamaa
Animagical, cuj ne znas ni sta jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sega... Super stvarcice, ako smijem napisat ja sam imala takve siperke i nisu mi se pokazali dobri, vjeruj meni su puno bolji bili oni koji nemaju taj najlon ispod, nego samo onako obicniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8195
27.4.2011 23:47:26   
animagical
heheh moja malena, vidjeces sto ce ti 10 siperakauser posted image nasli ove jako male, jer znam po sestricu koji sam ima malo vise od godinu da su oni veliki grozni, zarobe bebu...a kad bljuckaju, pa malecki, pa sve mislis slomices mu nesto dok mu skines bodic, ovaj mali se sve pljuvao, narocito ad kapi hehe, pa prave baloncice pljuvackom, ma svasta rade i sve bude mokro po prsima svako pet minuta ako nema siperakuser posted image ma grozni su, narocito kad krenu zubi pa zabaleuser posted image a i ovo je jeftino, jedan siperak 65 kfuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8196
27.4.2011 23:48:16   
malena27 RR
Selma bona ne bacaj, nego de ti spakuj to u plavoj boji, pa posalji autobusom za Zenicu user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8197
27.4.2011 23:49:13   
animagical
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Animagical, cuj ne znas ni sta jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sega... Super stvarcice, ako smijem napisat ja sam imala takve siperke i nisu mi se pokazali dobri, vjeruj meni su puno bolji bili oni koji nemaju taj najlon ispod, nego samo onako obicniuser posted image

e stani ti bi trebalo da znas-jel korisna ova vreca?? trebala mi je neka iskusna mama... a za siperke, ma kupicu ja i obicnih.... ovo je skoro dzabe....user posted image nece se baciti

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 8198
27.4.2011 23:49:30   
sporty mamaa
Selma ma curice preslatko izgledaju i u plavom, nesto ces moci iskoristitiuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 8199
27.4.2011 23:51:48   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

e stani ti bi trebalo da znas-jel korisna ova vreca?? trebala mi je neka iskusna mama... a za siperke, ma kupicu ja i obicnih.... ovo je skoro dzabe....user posted image nece se baciti

Vjeruj da ne znam, ja takvu vrecu nisam imalauser posted image user posted image user posted image user posted image Al sam zato kupila onu korpu koja nova novcata stoji u ormaru, nikad ali bas nikad je koristila nisam. Al ta mi vreca djeluje fina kao sto kazes staviti dijete u kolica, ispod ga toplo obuces i ovo mu je bas dobra zastitauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  326 327 [328] 329 330   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *