Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 17:26:34
Selma.A.M
Sweet budu odmah u 3 sata .... Koja je babica bila gore na gradini znaš li joj ime? I jesi li se prijavila na one vježbice za trudnice u Domu zdravlja?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 20:49:47
sweet insanity
Pa ja mogu doc al sam ja vec to uplazila i sta ja znam. A nisi zvala onu tetu? Ja malo setala sa mm i tako me je nesto prikljestilo u guzu lijevom i kroz cijelu nogu osjetim bol,ko' da je koči neš..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 20:52:37
Skvo RR
Haj zene. Kako ste mi....Ja evo gazala sape....njami napravila sam brdo..Umce ih voli.
Vidim prozivate me za ove doktore,,, E, ovako ja idem privatno i drzavno...karton imam u mojoj opstoj ambulanti..ali sve uputnice za nalaze i komisiju za bolovanje doktorica mi daje na osnovu nalaza drzavnog ginekologa... Nadam se da je jasno. Nemam otvoren karton u zavodu za materinstvo.
Sweet odmori malo..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 20:59:43
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Pa ja mogu doc al sam ja vec to uplazila i sta ja znam. A nisi zvala onu tetu? Ja malo setala sa mm i tako me je nesto prikljestilo u guzu lijevom i kroz cijelu nogu osjetim bol,ko' da je koči neš..
Evo Sanela.asja i ja smo se javile pa je Višnja rekla oko 5 maja pa ako budeš zainteresovana za informacije ti se prijavi pa nam se pridruži.......... A joj mišić ili si se jednostavno preforsirala ...................
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 21:02:51
sweet insanity
Moze bit, mozda bebi nalegla na kakav zivac, ma haj valjd anije nis. KOntam se dal da sutra ustanem po te nalaze il da odgodim za neki drugi dan..nesto sam umorna mada bih voljela da vidim stanje sutra iako mi je porodicna doktorica na semimaru do iduce srijede da me utjesi ak nalazi ne budu valjali al se nadam da ce valjat kolko tolko Sul vama lkc bili poviseni malo u trudnoci?Dr. kaze moze biti i od upale ali moze biti i od trudnoce, prije su bili OK...ma joj ja vazda za nesto brinem budalica..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 21:10:08
Selma.A.M
Sweet znam kako ti je i ja sam vječito nečim opterećena ,te upale ,te umor ,te malaksala i svaki put ja nađem razlog i umislim sebi te jetra,te bubrezi,te srce da je po meni ja bi već dosada bila na aparatima Skvo kod mene se skoro pojeli evo ostao još jedan mali tanjirić ,ja se debljam od njih uh a unoći se probudim oko 3 pola 4 odem do wc i na povratku samo ponesem tanjir šapica i čašu vode i odsjedim pojedem 5-6 i vratim se na spavanje A preljepo izgledaju
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 27.4.2011 21:22:24 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 21:22:53
Selma.A.M
A gdje nam je Honey ,izgleda da su je ostavili ??? Honey javljaj se !!!!!
A ja odoh malo off sad će mi mm sa posla valja mi grijati večeru ...... a Skvo vidjeh da te je neka forumašica opisala na onoj temi kako vam se čine osobe kroz postove i vjeruj od riječi do riječi kao da sam ja pisala bez ljutnje jel da ? eto morala sam ti napisati ...............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 21:27:19
animagical
selmaaaaaaaaaaaa, odgovorila sam ti za stitnu nije ti nista skvo sad jedva nadjoh onaj tvoj spisak za bebu, ko debil trazim sto godina jedva potrefila nego , ne pitate me sta smo kupovali ...ccc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 21:39:18
honey bunny
Evo i mene sa izvješajem od dr. Bebač težio 3.200 Sve je hvala Bogu ok, smještena je kako treba, posteljica zrela, pl.vode ima dovoljno Ako se ništa ne desi do 02.05.idem na pregled OPET Otvorena sam 3 prsta
Saad idem da jedem buredžike, njami baš su mi super ispale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 21:39:49
animagical
ne mogu da brojim,ali otprilike ovako... dekica pamucna bodica onih 56 mislim oko 5 broj vecih isto toliko dva odjelca, pamucna ono s zasivenim carapicama, kako se to zove jedno plisano 5-6 pari carapa 10 siperaka, malenih 1 paket tetra pelena pcelica maja, bas su velikeeee nekoliko kutija za odlaganje stvari (storage box) s nekim fazon prugicama 1 baby tene, s mekanim na tabanu 1 lavor i bokal za pranje guze nekoliko onih napuhanih cupavih papica 1 bubu vrecu za zimu, za kolica i tako to nekoliko kapica s vezanjem, bijele obicne i nekoliko u bojama, onih obicnih sto se samo nataknu ma moracu vam slikati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 22:33:19
animagical
skontah sada, nismo kupili nikakve posebno donje dijelove, tipa trenerkice, sta vec ide...bice beba golonoga ali kupovacemo jos i moracu do terra nove ili sta ja znam mozda i azela da nadjem neku slatku duksericu za melcekog... ne smijem pretjerivati, dobicemo tonu stvari od moje sestre...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 22:36:29
Gift
vece...dokopala se laptopa konacno..jestel mi sve oki.. Animagical svasta si nakupovala, sad bih ja isla u shoping za bebu..
Sjecam se da sam jednom vidjela da se pricalo o kostima na gospodi, eh nisam tu u toku, al mene ove kosti na gospojici s lijeve strane bole, jel to nomalno
Kako se zove ta tema sto su opisivali Skvo da procitam i ja Sweet jesil bolje?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 27.4.2011 22:41:23
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Draga selma.... sta vam je.. Ja ne mogu da vjerujem.... ..onda je garant do mene....
Nego...animagical to je spisak bez robice..za to nisam validna..ja juce junioru kupila dvije majice i tri bodija.. I ja pocela..polako..kao krtica.
Eno ja još napisa bez ljutnje hahahahahah Ma nick je poseban a slika još više sve u svemu vrijedno velikog poštovanja pa zbog tog možda potiče i ovo sve.......A čim otvori razgovori u očekivanju bebe i vidjeh citirano ovo moje pa nešto me štrecnu još ću se i poroditi preko reda ..............U svakom slučaju nije ništa ružno,samo imam veliko poštovanje prema nicku i samom avataru ............ Animagical obavezno slikaj da vidimo Honey a ja sve pogledam hoće li ko otvoriti temu honey se porodila