|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  325 326 [327] 328 329   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.4.2011 17:23:56   
sweet insanity
Hvala vam..bit ce mi poraniti...a u Tz budu nalazi isti dan koliko sam cula?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8151
27.4.2011 17:26:34   
Selma.A.M
Sweet budu odmah u 3 sata user posted image ....
Koja je babica bila gore na gradini znaš li joj ime? I jesi li se prijavila na one vježbice za trudnice u Domu zdravlja?

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8152
27.4.2011 17:28:03   
sweet insanity
Psihofizicke pripreme vodi koliko ja znam smao babica Dana tako d aje bila ona. A jesam se prijavila u skolicu za trudniceu DZ.

Neposredna veza do poruke: 8153
27.4.2011 17:33:52   
Selma.A.M
Tuzlanke imali koja da je za onaj sastanak oko Matični ćelija,eno Višnja pokrenula za Tuzlu a ja sama user posted image

Neposredna veza do poruke: 8154
27.4.2011 20:49:47   
sweet insanity
Pa ja mogu doc al sam ja vec to uplazila i sta ja znam. A nisi zvala onu tetu? Ja malo setala sa mm i tako me je nesto prikljestilo u guzu lijevom i kroz cijelu nogu osjetim bol,ko' da je koči neš..

Neposredna veza do poruke: 8155
27.4.2011 20:52:37   
Skvo RR
Haj zene.
Kako ste mi....Ja evo gazala sape....njami napravila sam brdo..Umce ih voli.

Vidim prozivate me za ove doktore,,,user posted image
E, ovako ja idem  privatno i drzavno...karton imam u mojoj opstoj ambulanti..ali sve uputnice za nalaze i komisiju za bolovanje doktorica mi daje na osnovu nalaza drzavnog ginekologa...
Nadam se da je jasno.
Nemam otvoren karton u zavodu za materinstvo.

Sweet odmori malo..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 8156
27.4.2011 20:59:43   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Pa ja mogu doc al sam ja vec to uplazila i sta ja znam. A nisi zvala onu tetu? Ja malo setala sa mm i tako me je nesto prikljestilo u guzu lijevom i kroz cijelu nogu osjetim bol,ko' da je koči neš..

Evo Sanela.asja i ja smo se javile pa je Višnja rekla oko 5 maja pa ako budeš zainteresovana za informacije ti se prijavi pa nam se pridruži..........
A joj mišić ili si se jednostavno preforsirala ...................

Neposredna veza do poruke: 8157
27.4.2011 21:01:26   
Skvo RR
Evo malo se i vi pocastite

user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8158
27.4.2011 21:02:51   
sweet insanity
Moze bit, mozda bebi nalegla na kakav zivac, ma haj valjd anije nis. KOntam se dal da sutra ustanem po te nalaze il da odgodim za neki drugi dan..nesto sam umorna mada bih voljela da vidim stanje sutra iako mi je porodicna doktorica na semimaru do iduce srijede da me utjesi ak nalazi ne budu valjali al se nadam da ce valjat kolko tolkouser posted image Sul vama lkc bili poviseni malo u trudnoci?Dr. kaze moze biti i od upale ali moze biti i od trudnoce, prije su bili OK...ma joj ja vazda za nesto brinem budalica..

Neposredna veza do poruke: 8159
27.4.2011 21:09:49   
animagical
gdje steuser posted image ja isla setatiuser posted image mene cim malo popusti ja se sve nogama u guzicu udaramuser posted image kupili nekih bebecih stvariuser posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 8160
27.4.2011 21:10:08   
Selma.A.M
Sweet znam kako ti je i ja sam vječito nečim opterećena ,te upale ,te umor ,te malaksala i svaki put ja nađem razlog  i umislim sebi te jetra,te bubrezi,te srce da je po meni ja bi već dosada bila na aparatima user posted image
Skvo kod mene se skoro pojeli evo ostao još jedan mali tanjirić ,ja se debljam od njih uh a unoći se probudim oko 3 pola 4 odem do wc i na povratku samo ponesem tanjir šapica i čašu vode i odsjedim pojedem 5-6  i vratim se na spavanje user posted image user posted image
A preljepo izgledaju

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 27.4.2011 21:22:24 >

Neposredna veza do poruke: 8161
27.4.2011 21:22:53   
Selma.A.M
A gdje nam je Honey ,izgleda da su je ostavili ??? Honey javljaj se !!!!! user posted image user posted image user posted image

A ja odoh malo off sad će mi mm sa posla valja mi grijati večeru ......
a Skvo vidjeh da te je neka forumašica opisala na onoj temi kako vam se čine osobe kroz postove i vjeruj od riječi do riječi kao da sam ja pisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bez ljutnje jel da ?user posted image  eto morala sam ti napisati ...............

Neposredna veza do poruke: 8162
27.4.2011 21:27:19   
animagical
selmaaaaaaaaaaaa, odgovorila sam ti za stitnu user posted image nije ti nistauser posted image
skvo sad jedva nadjoh onaj tvoj spisak za bebu, ko debil trazim sto godinauser posted image jedva potrefilauser posted image
nego , ne pitate me sta smo kupovaliuser posted image user posted image user posted image ...ccc

Neposredna veza do poruke: 8163
27.4.2011 21:29:40   
sweet insanity
Ajde nabrajaj redomuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8164
27.4.2011 21:30:38   
Skvo RR
Draga selma....
sta vam je..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne mogu da vjerujem....user posted image ..onda je garant do mene....user posted image

Nego...animagical to je spisak bez robice..za to nisam validna..ja juce junioru kupila dvije majice i tri bodija..user posted image  I ja pocela..polako..kao krtica.user posted image

Neposredna veza do poruke: 8165
27.4.2011 21:39:18   
honey bunny
Evo i mene sa izvješajem od dr. Bebač težio 3.200 user posted image Sve je hvala Bogu ok, smještena je kako treba, posteljica zrela, pl.vode ima dovoljno user posted image
Ako se ništa ne desi do 02.05.idem na pregled OPET user posted image Otvorena sam 3 prstauser posted image

Saad idem da jedem buredžike, njami baš su mi super ispale user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8166
27.4.2011 21:39:49   
animagical
ne mogu da brojim,ali otprilike ovako...
dekica pamucna
bodica onih 56 mislim oko 5
broj vecih isto toliko
dva odjelca, pamucna ono s zasivenim carapicama, kako se to zove
jedno plisano
5-6 pari carapa
10 siperaka, malenih
1 paket tetra pelena pcelica maja, bas su velikeeee
nekoliko kutija za odlaganje stvari (storage box) s nekim fazon prugicama
1 baby tene, s mekanim na tabanuuser posted image
1 lavor i bokal za pranje guze
nekoliko onih napuhanih cupavih papicauser posted image
1 bubu vrecu za zimu, za kolica i tako to
nekoliko kapica s vezanjem, bijele obicne
i nekoliko u bojama, onih obicnih sto se samo nataknuuser posted image
ma moracu vam slikatiuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8167
27.4.2011 21:43:13   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Draga selma....
sta vam je..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne mogu da vjerujem....user posted image ..onda je garant do mene....user posted image

Nego...animagical to je spisak bez robice..za to nisam validna..ja juce junioru kupila dvije majice i tri bodija..user posted image  I ja pocela..polako..kao krtica.user posted image

moram da vidim sta su to pisali o tebi...

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8168
27.4.2011 21:49:48   
Skvo RR
Visnja...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 8169
27.4.2011 21:55:19   
animagical
nisam znala za ovo skvouser posted image sad cu ja oprezno s tobomuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8170
27.4.2011 21:57:50   
Skvo RR
Animagical..lijepa kupovina....user posted image user posted image user posted image user posted image ....superiska....a tek si pocela..user posted image user posted image user posted image user posted image

A ovo gore ne bi komentarisala...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8171
27.4.2011 22:04:18   
sweet insanity
Animagical, pa svasta si kupilauser posted image I mene is napomenula d ami treba lavor i bokal za guzi guziuser posted image Ja samo kadicu kupila sto se tice pranja i kupanja.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8172
27.4.2011 22:33:19   
animagical
skontah sada, nismo kupili nikakve posebno donje dijelove, tipa trenerkice, sta vec ide...bice beba golonogauser posted image ali kupovacemo josuser posted image   i moracu do terra nove ili sta ja znam mozda i azela da nadjem neku slatku duksericu za melcekog... ne smijem pretjerivati, dobicemo tonu stvari od moje sestre...

Neposredna veza do poruke: 8173
27.4.2011 22:36:29   
Gift
vece...dokopala se laptopa konacno..jestel mi sve oki..
Animagical user posted image svasta si nakupovala, sad bih ja isla u shoping za bebu..

Sjecam se da sam jednom vidjela da se pricalo o kostima na gospodi, eh nisam tu u toku, al mene ove kosti na gospojici s lijeve strane bole, jel to nomalnouser posted image

Kako se zove ta tema sto su opisivali Skvo da procitam i jauser posted image
Sweet jesil bolje?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 8174
27.4.2011 22:41:23   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Draga selma....

Eno ja još napisa bez ljutnje hahahahahah Ma nick je poseban a slika još  više sve u svemu  vrijedno velikog poštovanja pa zbog tog možda potiče i ovo sve.......A čim otvori razgovori u očekivanju bebe i vidjeh citirano ovo moje pa nešto me štrecnu user posted image user posted image user posted image  još ću se i poroditi preko reda user posted image user posted image ..............U svakom slučaju nije ništa ružno,samo imam veliko poštovanje prema nicku i samom avataru user posted image ............
Animagical obavezno slikaj da vidimo
Honey a ja sve pogledam hoće li ko otvoriti temu honey se porodila user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 8175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  325 326 [327] 328 329   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  325 326 [327] 328 329   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *