|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
14.4.2011 18:19:23   
gerberka
ako se beta pravilno dupla onda je trudnoca vitalna i kasni ovulacija..u protivnom je blighted ovum - anembrionalna trudnoca..postojanje gestacijake vrecice bez ploda ( kiretaža )

nadam se da se radi o kasnoj ovulaciji

pozdrav

< Poruku je uredio malena27 RR -- 15.4.2011 9:45:41 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 2651
14.4.2011 18:37:46   
ivanak
Ja isto mislim da je riječ o kasnijoj ovulaciji, jer sam čitala negdje ako je kao na počecima trudnoće izražen npr. umor, povraćanje kod onih koji povraćaju... da je to dobar pokazatelj da je sve u redu.
Malo blesavo, ali tako vam je to.

< Poruku je uredio ivanak -- 14.4.2011 18:38:17 >

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2652
15.4.2011 18:28:23   
Mlada mama 89
drage moje moram vam saopstiti tuznu vjest juce ujutro sam dobila jake bolove i krvarenje i pobacila sam bebu koju sam juce zadnji put vidjela na ultrazvuku bila je jako mala sada sam dosla kuci iz bolnice i moram mirovat i nesmijem sledeca 3 mjeseca ostati trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2653
15.4.2011 18:31:22   
reallove
zao mi je milauser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 15.4.2011 19:35:03 >

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Mlada mama 89)
Neposredna veza do poruke: 2654
15.4.2011 18:44:44   
ivanak
žao mi je draga što ti se to dogodilo.
bit će bolje, znaj da nije stao svijet, nek ti muž bude podrška

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2655
18.4.2011 13:38:11   
Sensia
Mlada mama baš mi je žao ....

Samo glavu gore i kad prodju ta tri mjeseca u akciju.
Svi navijamo za tebe i da sto prije ugledas ponovo svoj user posted image

Neposredna veza do poruke: 2656
18.4.2011 14:18:27   
vila_7
znam kako ti je i nista te ne moze utjesiti TRENUTNO , ali vjeruj mi ta 3 mjeseca ce ti proletjeti i brze nego sto mislis,i zatrudnit ćeš aBd i nova beba ce te utjesiti i sve vise ces misliti na nju sto ti raste pod srcem jer ces htjeti samo pozitivno misliti zbog nje! Samo se dobro sad isplaci, istuguj i kreni u nove pobjede!
P.S. Uvijek ces se sjecati ove trudnoce, ali te nece toliko boljeti jer ces imati aBd bebicu pored sebe!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 22.4.2011 23:24:16 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 2657
18.4.2011 16:42:46   
Mlada mama 89
Hvala vam puno drage moje na lijepim rijecima i na podrsci lakse mi je kada znam da ste tu i vi i da vam se mogu obratiti helena_7 istina je da cu se uvjek sjecati ove trudnoce ali kada mi druga bebica ako bog da krene rast u trbuhu onda cu se samo za nju starati i na nju misliti jer mi nece nista na svijetu biti prece od nje a i nebi ovo izdrzala isto da mi muza nije on mi je velika podrska i oslonac VOLIM VASSSSSSSSSSS PUNOOOOO DRAGE MOJE I SALJEM VAM VELIKI POLJUBAC NOVIM TRUDNICAMA ZELIM SVE NAJ NAJ I ONIMA BUDUCIMA DA STO PRIJE UGLEDAJU user posted image I POSTANU PONOSNE MAME

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2658
20.4.2011 15:11:08   
suncokreti
user posted image user posted image

ipak je dabroston izgleda odradio svoje...user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2659
22.4.2011 17:09:48   
panama
bok curke! tek sam se učlanila a već imam sto i jedno pitanje user posted image
prošli vikend sam imala plodne dane te smo radili na bebi ... s obzirom da sam jaaaako nestrpljiva a znam da je još prerano za test, može li mi netko pojasniti što bi značio jedan gusti prozirni iscjedak sa malo ružičastog 5.dan nakon odnosa...i otkud neobični pritisak u predjelu jajnika...
hvala puno unaprijed...

(odgovor članu suncokreti)
Neposredna veza do poruke: 2660
23.4.2011 15:38:28   
ivanak
E ljudi... čitala sam ako i nakon ovulacije bazalna temperatura (mjerim je ispod jezika) raste da je "možda" u pitanju trudnoća.
Naravno implantacija se dogaša od oplodnje pa 7 dana iza, a kod nekoga i kasnije, najkasnije 12 dana. Tako sam čitala...
E sad čitala sam da kad se dogodi implantacija da padne temperatura pa ponovno naraste... e sad mene zanima koliko sati, dana traje taj pad temperature.
Evo meni je od ovulacije temperatura popela do 36.9 ( današnja ).
Ne želim se ništa nadati, ali eto čisto me zanima da znam za ubuduće.

(odgovor članu panama)
Neposredna veza do poruke: 2661
23.4.2011 17:47:31   
Arina
Ivanak draga...ovako je moje saznanje...ja sam ti to mjerila vise mjeseci i bas sam se s tim upoznala i sve je to tako kako kazes...temp raste poslijeovulacije desi se prvo tem pad pa  skok i to sve u dan dva i onda nastavi biti visoka  moze i malo pasti koji dan ali se opet digne i tako uglavnom ostaje visokaposlije ovulavije....meni je recimo isla do 37,2 ali to je individualno zavisi kako je ko topao ili leden inace..ha ha ha .e sad kad se desi implantacija desi se taj cuveno "dip"  tj desi se da temperatura tako visoka malo  padne i onda jos malo skoci pa se to na grafikonu zna primjetiti kao da ti je ciklus imao tri faze ili djela (onaj prije ovulacije ,nisli,onda drugi kad skoci poslije ovulacije i treci dio koje se jos malo popne poslije imlantacije).
Ali sve bi bilo i suvise lako da se sve to ne zna desiti i kad se ne dogodi trudnocauser posted image ...ja sam tako jedaan mjesec imala taj dip i mislila to je to kad ono nista....jedino sto je kod te temperature znak trudnoce je 18 uzastopnih visokih temperatura jer inace kad trebas dobiti dan dva prije temperatura  padne pa se zna da ces dobiti....e ako ne padne onda je trudnoca to...jedino je to znak .Mozda sam malo oduzila user posted image
Najbolje je na FF vidjeti primjere tih grafikona pa se uporedi vide se ti "dipovi" i vidi se kako je temperatura ostajala visoka ili kako je padala kad setreba dobiti.
Zelim ti puno uspjeha...user posted image ...iuser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2662
23.4.2011 19:42:51   
ivanak
Znam da ima tri faze, ali me zanimalo kaliko taj pad traje i zakoliko padne ( meni je palo za 1 stupanj ) pa mi to nekako čudno.
Ja pitam informativno... tako da se ništa pretjerano ne nadamo.
Najprije mi treba doći idući četvrtak, točnije 28.4 pa nadalje...
E sad jedino da mjerim do tada što mi je i namjera pa ću znat što točno.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2663
23.4.2011 20:00:58   
Arina
...pa taj pad ...meni je pala temperatura odjednom za jedan dan pase opet popela ali za dva dana .Medutim kod vecine zena se taj pad i penjenje desi u dva dana teko da to na grafikonu izgleda ko spic prema dole e sad koliko ce ti to biti u stepenima ...to je od zene do zene moze biti malo a moze i puno ...nekom se ta temperaturnA skakanja desavaju u pola stepena cijeli ciklus a nemom pravo u dva  cijela stepena pa i vise .....samo nek je ona vise od one temperature prije ovulacije to je bitno kad padne .....dolazi i user posted image .

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2664
24.4.2011 20:42:55   
ivanak
meni je došla do 36.9 i pala na 36.8 ,pa tako nemam pojma... evo mjerit ću još uvijek pa ćemo vidjeti kako što. najranije bi mi trebala doći 28.4. pa ćemo sad vidjet.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2665
24.4.2011 22:20:40   
ivanak
E zaboravila sam napisati, koliko prije nego što imaš menzes dobiti padne temperatura???

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2666
25.4.2011 11:20:21   
Arina
Ivanak ....to ti nije nikakav pad to je malo ona treba pasti za par podioka a ne za jedan jer tempertaura seta nije svaki dan ista ali krivulja treba da je u gornjoj zoni ....a padne prije menstruacije na dan dva ne vise ...znaci ako padne znacajno za pola stepena recimo  ...mozes ocekivati taj dan ili sutra da ces dobiti kako kod koga meni je jednom dosla isti dan kad je pala a jednom dva dana nakon pada....prati pa cemo vidjeti .Pusa user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2667
25.4.2011 14:53:54   
ivanak
37 mi je najviša bila, a pala je na 36.8... ma neću ništa razmišljat. šta bude bude.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2668
25.4.2011 15:48:04   
Arina
Ivanak...ma nije to nikakav pad a i rano je da padne meni je recimo bila  najvisa 37,2 i onda setala tako oko tog i kad je trebala doci pala na 36,6 e to je pad ....sve je to kod tebe ok i aBd dobitno....cekamoooooouser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2669
25.4.2011 21:46:17   
ivanak
Ne mislim na menstrualni pad, nego na implantioni.

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2670
26.4.2011 9:05:30   
Arina
aaaaaa....sory  ivanak..nisam skontala...a taj implantacioni dip tek poslije vidis nakon nekoliko dana kad se on desi onda na garfikonu to vidis kao taj spic ono povezes te temperature svaki dan pa se taj dip vidi taj spic  dole -gore...a on se desi oko tog perioda..kad se otprilike ugnjezdi  mrvica....ali nemoj se ti opterecivati to ako pokaze-pokaze a ako ne  nema veze mozes ti biti i trudna i bez tog dipa ....sreca user posted image ..ma ni tu ne mozemo n ista i tu je sve slicno....ma samo cekanjeuser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2671
26.4.2011 9:33:57   
ivanak
ma mjerim iz razloga da vidim kako mi tjero reagira, ali sad da nešto, napravit ću test pa ću znati...
ako sam trudna pokazat će i dan dva prije očekivanih....

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2672
26.4.2011 12:03:01   
ivanak

ipak sam odlučila da neću praviti, pričekat ću još koji dan

< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.4.2011 13:48:45 >

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2673
27.4.2011 14:52:33   
vila_7
joj ivanak hajd ga napravi..."pratim" tvoje postove ovih dana i bas me zanima sad! user posted image Cim vidim da si negdje pisala,letim da vidim jesi ga uradila.user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.4.2011 13:49:28 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 2674
27.4.2011 15:51:42   
ivanak
u petak pa kako god... molim vas strpi te se :-))))) kako je tek meni

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  105 106 [107] 108 109   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *