|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
16.1.2011 21:11:21   
malena27 RR
hajmo cure, ne idite OT....da ne bi tema isla pod kljuc...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Banana)
Neposredna veza do poruke: 2601
4.4.2011 15:32:44   
malena27 RR
prenos postova:

IZVORNA PORUKA: adyca

drage moje,menga mi kasni 9 dana,u braku sam 8 mjeseci i svih 8 mjeseci ne koristimo zastitu jer zelimo djete.siptoma nemam nikakvih ja bar mislim,samo oko 20 dana imam bijeli sekret koji izlazi najvise sa urinom.nemam apetit,pa izgleda zbog neredovnog jela dodje mi muka.prosli mjesec imala sam mengu 24. i cijelo vrijeme tj4-5 dana bila je smeđa ono skroz kao boja kafe.imam bol u predjelu bubrega ne mogu da definisem jesu li to bubrezi ili leđa nemam pojma odakle bol dolazi..imala sam malu kao prehladu mislila sam da cu grip dobit,al od toga nista samo mi nos curi i glava me ponekad bolidoktoru sam narucena sada su subotu da vadim betu hcg al prije toga zelila bi cuti vasa iskustva i sta mislite o tome.:-)user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: lejla80

Vrlo je moguće da si trudna....trči u apoteku i provjeriuser posted image

user posted image user posted image IZ TVOJIH USTA U BOZIJE USI..specifično da mi nikada menga ne kasni,a draga ne mogu u apoteku jako sam lose a nisam blizu grada tak da cekam muzica da dodje s puta u petak i letim,jesili ti imala sličnih siptoma.zaboravila sam reci da mi je 23 god i da mi je ovo prva trudnoča ako bi bilauser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: lejla80

A joj..... baš mi je žao..do petka il ćeš dobiti il si trudnauser posted image ...Mene je isto onako lagano boluckalo u krstima kao da sam prehlađena, osjetila sam određeni pritisa. Kažešda is prošli mjesec imala menzes..jeli bio oskudniji nego inače??
Držim ti fige u svakom slučajuuser posted image

ojoj samo da ne dobijem,ma nezz ni ja sama bio je onako kao i menga al nisam imala bolove kao u proslim menst.jednostavno je izasla ta neka smeđa krv a da nisam ni osjetila,a prije po cijelu noć sam plakala od bolova kda dobijem..i jos nesto krvare mi desne kao nikada cim cetkicu uzmem...hvala ti mila na optimizmu koji si mi donjelauser posted image user posted image user posted image user posted image jos nesto imam jak miris da ga tako nazovem urina,vec desetak dana ja osjecam da cu dobit a nema nista...dajte uključite se ,ohrabrite me malouser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Volim Te!

Lijep pozdrav adyca,evo ja cu te ohrabrivati jer sam u istoj situaciji ;) imam najslabije gadjenje ne mogu procijeniti jel pravo gadjenje il onako a ne umisljam trudnocu zelim je al ako bude videce se...inace me grudi bole prije menge sad vise bradavice samo peku al i to jenjava pa mi je jako cudno inace intenzivno imam menstrualne bolove od 21 februara nisam dobila al moja vjestica je strasno neredovna :( drzim fige meni tebi i svim trudilicama..Ajde obradovaces ti mene i ja tebe ;) pusic

dragw moje nista mi nije jasno,sinoč sam izgledala dobila,izaslo mi je nesto smeđe pa sada krv,kako vi ovo objasnjavate nakon svega ovog dal da idem vadit betu u petak ili ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: henna ze

pa ja bih otišla da vadim betu..jer slabo krvarenje može biti i u trudnoći..mada meni sve ovo što si opisala jako liči na neku težu upalu ili infekciju mokraćnih kanala...
otidji ti ginekologu pa ćeš vidjeti..želim ti sreću i nek ipak bude bebača

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2602
4.4.2011 17:55:52   
adyca
ma nemam pojma sama sta vise da mislim,ostala sam bez texta toliko sam vjerovala da sam trudna i et sve mi se srusilo,dugo vremena ce trebat da saberem sve kockice..8 mjeseci mastam o jednoj maloj swatkoj za koju cu zivit...al eto očito ko to istinski želi Bog dragi ne da...

DJECA SU UKRAS SVIJETA

Neposredna veza do poruke: 2603
4.4.2011 18:11:36   
AMELIC
Adyice, nema toga, kakva depresija i slaganje kockicauser posted image
Šta bi trebale mi koje se trudimo godinama, 3, 5 ili 10 godina, a opet živimo i nadamo se da ćemo jednom biti mameuser posted image
Glavu gore, i u nove borbe sljedeći mjesecuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu adyca)
Neposredna veza do poruke: 2604
4.4.2011 18:46:25   
vjestica
adyce nema razloga za paniku, 8 mjeseci nije dug period
i kakva je to priča da Bog neda onome ko istinski želi
jel hoćeš da kažeš da žene koje lako zatrudne, ne žele istinski dijete user posted image
i nema nikakvog razloga za deprisiju, pogledaj koliko ovdje ima žena koje se bore godinama, pa ne odustaju i ne padaju u depresiju

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2605
4.4.2011 23:16:32   
adyca
znam ja to sve,ali kada vidim svu tu djecu koje roditelji ostave bez milosti,,,najgora stvar je ta sto moj muz radi u inozmestvu i dodje kuci samo na 3-5 dana smo skupa.pala sam u ocaj svaki mjesec se full razočaram,hvala vam drage moje na svim tim lijepim riječimauser posted image user posted image user posted image

DJECA SU UKRAS SVIJETA

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2606
5.4.2011 7:26:27   
Volim Te!
Adyca duso moja lijepa nemoj da patis nase bebice ce vec doci akobogda! Samo cekaju da nas iznenade kad ih najmanje budemo ocekivale ;) ne brini nista evo ja jos nisam dobila a stomak boli i umesto krvi curi neki zuti iscjedak imam neke mucnine al nekako u sebi nije da su izrazene al opet mozda to nije to i mozda ce test negativno pokazat a jos mi moj dragi kaze umro bih od srece da nam pokaze + po prvi put priznaje da bi to najvise od svega volio al Allah dragi zna kad je nase vrijeme zato glavu gore velika cmoka od mene user posted image user posted image

(odgovor članu adyca)
Neposredna veza do poruke: 2607
5.4.2011 11:31:48   
adyca
ejj boze ovo bas utiče na čovjeka,ja sama neznam kako neke cure ostanu trudne od jednog odnosa a nama se ne da...zelim ti sreču svu.al ja mislim da zuti iscjedak nema veze sa trudnočom samo bijeli.opet vidi ja zelim da ti bude pozitivan test,jer znam da bi vas to jako usrečilo kao i mene i mog dragog...javi mi sta je bilo ak budes test radilauser posted image user posted image user posted image

DJECA SU UKRAS SVIJETA

(odgovor članu Volim Te!)
Neposredna veza do poruke: 2608
5.4.2011 11:35:48   
emi7908
adyca, pa čemu ovako teške riječi??? razumijem da si se razočarala i da si tužna ali ne smiješ ovako razmišljati... kao što su druge rekle mnogo je žena ovdje koje se godinama bore i dalje ne odustaju.... pa moraš biti strpljiva, polako doćiće sve na svoje... vjeruj da je neko za nas odabrao trenutak kad će nas obradovati.... sreća prati hrabre.. zato glavu gore i idemo dalje u nove pobjedeuser posted image  .... i mm je bio vani i ja sam mislila da su neke stvari nemoguće, pa kojekakve sulude misli me ubijale i onda kad sam najmanje nadala desilo se moje malo čudo user posted image  ..... eto sad smo svi skupa user posted image  i ti ćeš biti sretna a i ostale ženice aBd.... želim vam puno sreće ..

Neposredna veza do poruke: 2609
5.4.2011 13:41:50   
Volim Te!
Javicu naravno kao sto sad trazim i pretrazujem o trudnoci i citam postove u petak ili subotu cu znati akobogda zelim sebi a i vama da sto prije zatrudnite i bice akobogda!

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 2610
6.4.2011 8:24:09   
Volim Te!
Nisam ni ja trudna,test negativan...idemo dalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2611
6.4.2011 10:18:59   
adyca
koji si ti optimista draga moja,daj malo tog optimizma posalji ovom pesimisti..divim ti se...drzim ti fige idemo dalje svi skupa u nove pobjede..user posted image user posted image user posted image

DJECA SU UKRAS SVIJETA

Neposredna veza do poruke: 2612
6.4.2011 13:43:20   
Volim Te!
Joj adyca duso moja jes ovo tesko doduse tek je 8 meseci i to ne intenzivnog pokusavanja a brinem jer za ovih 8 meseci rijetko i jedna noc bez odnosa prodje znaci plodni i neplodni dani valjda bi se trebalo zakacit a cudi me stomak boli kao da sam vec dobila i samo iscjedak curi maloprije sam trcala kuci mislila vec na pantalone procurilo i ono nista i jos jedno pitanje nisam izdrzala do jutros nego sam sinoc test uradila a uz to pijem hormone za stitnu mozel da je zbog toga negativan jer za moj ciklus nije normalno da stomak vec trecu nedelju boli a krvi nema.

(odgovor članu adyca)
Neposredna veza do poruke: 2613
7.4.2011 0:58:04   
adyca
e pazi sada jednu stvar,ja sam imala sumnju na stitnu zlijezdu da mi jeproradila i sokirala sam se kada sam cula da ko ima problema sa s.zlijezdom ak ne vodi računa ona moze pustit jod ja mislim da mi tako dr.reče i da se ne mogu imat djeca...mala moj ti je savjet ne igraj se sa stitnom regulisi to tj.idi opet vadi hormonalni nalaz vidi kakva je i liječi je,a druga stvar otidji i izvadi betu hcg i vidi .ev meni menga sada trajala 3 dana i nestala a sve je trajala 5-6 dana nezz sama sta je ovo ja i dalje vjrerujem da sam trudna jer sve je nesto se pobrkalo..pozz i poslusaj meuser posted image user posted image

DJECA SU UKRAS SVIJETA

Neposredna veza do poruke: 2614
7.4.2011 7:20:05   
Volim Te!
e A dyca ja je vec lijecim hvala na savjetu ;) puno si mi draga.Eto ja otisla samo da se prijavim da imam doktora on mi uradio pretrage i izvadio krv i kroz koji dan zove kaze poslat cu ti recept malo al malo ti stitna zlijezda ne luci hormone kako treba.Esad ja znam da ona i mengu moze da pobrka al mi je cudno evo treci mesec pijem tablete a ona opet neredovna al sad za koji dan mi je vrijeme da me kontrolise da vidimo jel se zalijecilo...Sto se tice trudnoce i ja sam NAZALOST ubijedjena da sam trudna i ne verujem onom najjeftinijem testu od papira koji sam radila navece.Kazem nazalost jer ako me osecaj vara onda se jos vise razocaram :( al sutra ujutro radim jos jedan valjda ce nesto pokazat.Cmoka 

(odgovor članu adyca)
Neposredna veza do poruke: 2615
7.4.2011 10:04:44   
Volim Te!
Cure ja dobih tako da od mojih ubedjenja jos jednom promasaj umesto user posted image nemam pojma sta bi rekla u soku sam evo sedim,pusim i obracam se vama...Ako mi ikad uspije vi cete prve saznati. Llubim vas.

Neposredna veza do poruke: 2616
8.4.2011 6:49:58   
Volim Te!
ono ne bi bilo sranje da nissam imala dosta pravih simtoma NEUMISLJENIH evo i sad mi se gadi malo fali da povratim a imam nesnosne bolove u stomaku al naravno idemo daljeuser posted image user posted image user posted image ako do avgusta ne bude nista tad ce bit godina otkako sam stalno sa muzem onda idemo na ispitivanja i bice ok akobogda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adyca)
Neposredna veza do poruke: 2617
9.4.2011 17:23:44   
malenaaaa
pozdrav svima,zadnju user posted image sam imala 15.03.2011. znaci 15tog bi trebala opet dobiti,ali ja sad imam osjecaj ko da cu svaki cas dobiti.posto mi radimo na bebi ne znam da li je to usadzivanje ploda ili cu mozda ranije dobiti,a i grudi me pomalo bole i otekle su.hvala svima i sretno i uspjesno zatrudnjivanje

Neposredna veza do poruke: 2618
9.4.2011 20:48:03   
Mlada mama 89
Evo i mene nakon dugog vremena user posted image Nisam vam se javljla jer nisam htjela misliti o trudnoci jer mi je doktor rekao da si nadem drugi hobiuser posted image I tako da mi je u utorak kasnila vjestica i uradim test i ugledamuser posted image .Ali sada imam jedno pitanje test sam uradila sa prvom jutarnjom mokracom i pokazao mi je jednu jaku liniju a druga je vise bila roskasta svijetla sutradan sam otisla do apoteke i kupila drugi test i isto mi je pokazalo samo mi je druga crta bila jaca malo ? Pitanje je da li sam trudna i iako nemam nikakvih simptoma kao npr. mucnine gadljivosti.......A u utorak idem kod doktora

(odgovor članu malenaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2619
9.4.2011 21:05:24   
kupina
mlada mama user posted image test pokazuje da si trudna,vazno je da ima ta druga crtica,nema veze sto je blijeda,simptome i ne moras imati jos,jer je ocito tek pocetak trudnoceuser posted image
eto u utorak ides kod doktora,on ce ti sve objasniti,a ja ti  cestitam od srcauser posted image

(odgovor članu Mlada mama 89)
Neposredna veza do poruke: 2620
9.4.2011 21:05:39   
malenaaaa
trudna si 100 posto,cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2621
9.4.2011 21:39:46   
Mlada mama 89
nemogu vam opisati koliko mi je drago samo bi skakala od srece i pjevala ma jednostavno kada sam vidjela drugu crticu vriskala sam i plakala od srece da je muz mislio da sam pala u wc u i udarila seuser posted image a kada sam mu rekla da ce postati tata bio je presretan

Neposredna veza do poruke: 2622
11.4.2011 11:12:21   
dush
Cestitam mlada mama!!!! user posted image user posted image user posted image
Kako si me samo nasmijala sa ovim tvojim vrsikanjem i skakanjem po kupatilu :D

(odgovor članu Mlada mama 89)
Neposredna veza do poruke: 2623
11.4.2011 11:53:29   
malenaaaa
da vam se javim,pozz svima,jutros me je bolio desni jajnik i pojavio se roskasti iscjedak,sta bi to moglo biti da li neko zna,hvalaaa

Neposredna veza do poruke: 2624
11.4.2011 12:09:18   
vjestica
malenaaa koji ti je dc?
meni to liči na ovulaciju

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *