|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
11.4.2011 12:21:16   
malenaaaa
nemoguce jer bi trebala dobiti sad 15tog,ne znam ni sama valjda ce biti sve dobro i nadam se da necu dobiti,hvala user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2626
11.4.2011 19:24:33   
Arina
malenaaaa.....moze biti svasta...moja pretpostavka je da bi to moglo biti implantacijsko....aBd...jer ako trebas dobiti za 4 dana to bi moglo biti to ..ako su ti ciklusi ikolko uredni !!!jer ta implantacija se desava od oko 6. dana do oko 10. dana nakon ovulacije....(nek me isprave upucenije ako grijesim)...
Ne znam ali meni tako izglea....zavisi sve kakvi su ti ciklusi ...koliko treju i kad ti je ovulacija uobicajno....U svakom slucaju drzim ti fige da bude dobitnouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Arina -- 11.4.2011 19:25:32 >

(odgovor članu malenaaaa)
Neposredna veza do poruke: 2627
12.4.2011 13:29:50   
malenaaaa
hvala arina ali ja juce dobila user posted image i to prvi put u zivotu ranije i nenormalno me je bolio stomak i muka mi je bila i danas pomalo imam bolove,bice iduci put beba ako bog da sto zelim i svima vama.pozzuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2628
12.4.2011 13:56:33   
suncokreti
Vec skoro 3 godine pokusavam ostati u drugom stanju i ne ide. Kao djevojki su mi odstranili vodenu cistu i sa njom su morali da odstrane i jedan jajovod. Nemam nekih velikih problema kada su ciklusi u pitanju. Traju 28 dana tacno i malo su obilniji i bolniji ali su bas redovni. Prije 6 mjeseci sam otisla na pregled i gin mi je rekao da imam djelimicno podjeljenu matericu i da je rijetko ali ipak moze predstavljati problem pri zacecu. MM je spermiogram vise nego dobar sto znaci da je do mene. Uradila sam histeroskopsku resekciju septuma i sad nemam vise podijeljenu matericu. Pronasli su i neki polip koji su odstranili u isto vrijeme. Na kontroli je sve ok i sad pijem dabroston naredna tri mjeseca od 14-28dc ne bi li pomogao zacecu. Ne znam ludim li ili ovaj dabroston ima nuspojave koje lice na simptome trudnoce. Naduta sam. Imam mucnine. Grudi su mi ogromne i bolne. Zanimaju me vasa iskustva sa dabrostonom i zacecem i iskreno nakon tri godine tihe brige ipak treba i da razgovaram s nekim o svemu?user posted image

Neposredna veza do poruke: 2629
12.4.2011 14:09:24   
ziki
Suncokretu dobrodošla na forum. Nadam s da ćeš se fino uklopiit i da ćeš uskoro pisat na podforumu trudnoća, bebe.... Sama ti ne mogu pomoć savjetom al pretraži forum, na podforumu Zatrudnjivanje ima raznih tema, od specijalizovanih do pomalo mahalskih. Naše drage trudilice su pisale svoja iskustva, utiske...

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu suncokreti)
Neposredna veza do poruke: 2630
12.4.2011 22:23:57   
suncokreti
Hvala na dobrodoslici i na lijepim zeljama!
Ovo je bas dobro mjesto gdje se mogu podijeliti neke stvari.
Iscitavam vec dugo forume ali nisam se do sad prijavljivala. Nekako nisam bila spremna i mislila sam da ce mi biti tesko ali ustvari mi je laknulo. Hvala!!!
user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2631
12.4.2011 23:11:39   
adyca
jupiiii ev neko če mama postat daj i nama receptuser posted image user posted image user posted image user posted image

DJECA SU UKRAS SVIJETA

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2632
13.4.2011 15:01:22   
Sensia
Hej Arina draga,

Sta ima novo kod tebe? ima li kakvih simptoma?

Neposredna veza do poruke: 2633
13.4.2011 16:41:38   
happysmile
pozdrav
Da vam se i ja priključim, ja sam trenutno u iscekivanju 17-og---datum kada ne bi trebalo da dobijem..inace sve menge uredne redovne i sa docom se salim kaze kad ti zakasni 5 dana nemoj ni raditi test znacemo da si trudna..eh, sad valjda od silne zelje za bebacem( posto pokusavamo vec 3 god ) imam milion simptoma, ali kako su simptomi pms-a i trudnoce skoro pa isti ne ostaje mi nis nego da cekam..uhh kad bi kako to sve mogla prespavati..elem, svim trudilicama koje su u iscekivanju drzim fige i sretno nam

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2634
13.4.2011 19:36:26   
Arina
Sensija draga bas si me prijatno iznenadila kad si me se sjetila ....kod mene nista novo     ovulacija bila oko 8.-9. 4. i sad cekam....ono najgore ...ne znam da li ce ovaj mjesec donijeti zeljno cekaniuser posted image   i trudnocu   ali se nadam kao i uvijek.user posted image
simptoma nista spec .uobicajno malo meme malo iscjedak i tako .....od njih i ne ocekujem puno jer kod mene ih nikad ni nema ,Jos cemo cekati strpljivo do testova .Kako kod tebe ide jesi li se navikla na user posted image  
puno ti saljem pusica i svu srecicu svijata

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2635
13.4.2011 20:05:20   
sheri
molim vas, jel mi mozete reci par stvari ? jel se moze ne vidjeti plod u 7 sedmici trudnoce na uz, a beta pokazuje da je trudnoca tu? i osoba da ima sve simptome trudnoce, a da plod "nije tu"? znam, smusena su mi pitanja, ali sam malo pod stresom jer draga osoba je bila na uz i dr nije vidio plod na uz user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2636
13.4.2011 20:09:59   
Anoniman
Moze biti da je bas kasnila ovulacija, ali sa dobrim UZ i dobar doktor bi to trebao vidjeti ili nedaj Boze da je vanmatericna, kod nje zna biti beta visoka a da se plod ne primjeti odmah.

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 2637
13.4.2011 20:13:38   
sheri
jelanaT, hvala na odgovoru. nadam se ad niej vanmatericnauser posted image user posted image . nadam se da ce sve biti ok

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2638
13.4.2011 20:18:12   
Anoniman
Sheri nadam se i ja i od sveg srca zelim da ne bude. je li test pozitivan, je li se stvara folikul...sta je komentar doktorov na sve to?

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 2639
13.4.2011 20:21:42   
sheri
test je pozitivan, 2 testa su pozitivna. nalaz krvi ej radial 2 puta, i drugi put se vidi da beta se povecava. ali dr kaze da ne vidi plod. a situaciju pogorsava sto ej ta djevojka sama u drugoj drzavi, i nema nikoga s kime bi popricala, i bas mi ej zao. samo se nadam da ce sve biti dobro. hvala ti punouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2640
13.4.2011 20:24:16   
Anoniman
Ako je test pozitivan i beta se pravilno dupla, a ona nije imala krvarenja onda mislim ili ej kasno bila ovulacija bas ili strucnost ginekologa je upitna, ja bih ako postoji mogucnost otisla kod jos jednog dr, ali mislim da je to to...trudnocauser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 2641
13.4.2011 20:27:24   
sheri
pa i ja mislim da jest trudnoca, kaze stalno ide na wc, spava joj se stalno, smetaju joj mirisi hraneuser posted image . ali mene buni, ako je ne daj Boze vanmatericna, jel moze to isto sve bitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2642
13.4.2011 20:49:58   
palachinken
sheri, ne vidi se baš ništa ili ima gestacijska vrećica, a bez ploda unutra? (usput, baš si me trznula kad sam te ugledala na ovoj temi user posted image )

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 2643
13.4.2011 20:51:49   
sheri
vidi se vrecica, a plod ne. nije meni, nisam trudna samo sam bolesna user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.6.2011 23:34:30 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2644
13.4.2011 20:53:27   
palachinken
Imala sam isti slučaj, zato pitam. U sedmoj se ništa nije vidjelo, samo vreća, tek u devetoj došao plod. Kasnija ovulacija.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 2645
13.4.2011 20:57:32   
Anoniman
Pa bitno je da se vidi gestacijska vrecica, ja tebe skontah ne vidi se nista...draga to je trudnoca user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 2646
13.4.2011 21:27:55   
sheri
e bas ste me obradovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image . javim vam dalje sta i kako bude user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2647
13.4.2011 21:39:13   
mala86
prije neke 2 godine isto se desilo mojoj prijateljici

nas dvije u Njemackoj isle dr,nemamo pojma njemacki,dr ruskinja ne zna engleski user posted image

uglavnom nekako se sporazumimo da je vrecica tu,al nema bebe user posted image ,prijateljica se zabrinula,kud ce tek za 2-3 sedmice u Hr pa ce moci otic svom dr

i kad je otisla sve bilo ok,eno ga djecak velik(2 mjeseca mladji od L.)

ma trudna je i tvoja prijateljica vidjet ces

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 2648
14.4.2011 14:07:05   
Sensia
ih cesto sam ja na ovom forumu da vidim sta se desava s tobom
Ja ti zelim puno puno sreće ovaj mjesec  user posted image  nekako imam osjecaj da ce biti user posted image  

ma joj ti su simptomi bas cudni, znas da ih ni ja nisam imala (osim onih umisljenih valjda). kada ne ocekujes user posted image ?

ma ja se lagano navikavam na user posted image , hvala Bogu bitno je da nije nista rizicno...

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 2649
14.4.2011 16:11:18   
Arina
sensija draga ma na simptome ni ne gledam definitivno ...jer sise su malo narasle i to mije dovoljen znak da je ovulacija prosla i sad cekanje ...ja vjerujem da bi stvar trebala biti jasna do 23. mislila sam test raditi u petak iduci...do tada cekamo....
            puno pusica i pomilki tibu za mene user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 2650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  104 105 [106] 107 108   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *