Mya_81 RR
|
PRENOS POSTOVA IZVORNA PORUKA: isabella zdravo voljela bih cuti vase misljenje i iskustva,,moja curica za 3 dana puni godinu...prvi zubic joj je nikao u 10 mjesecu i nakon njega u roku od mjesec dana jos 4 zubica,,bez temerature ili bilo kakvih popratnih simptoma,,,samo izgubila je apetit totalno,,mlijeko pije i sokice i vodu ali slabo skroz ostalo pokusavala sam joj davati svasta pojede jedan zalogajcic i to je to pedijatar kaze 'sve je to od zubi' ali dokle ce to trajati dijete je aktivno zivo iscrpit ce organizam tako ne jeduci,,,,,,,, IZVORNA PORUKA: tekja ...eh isabella, oko godine zivota to uglavnom i pocinje..rastu, upoznavaju svijet oko sebe i gube interes za hranu, jos ako je prohodala, eto ti moguceg uzroka... ...ne znam koliko ti kolicinski pije mlijeka, ako je adaptirano, mozda je zasiti jer je jako, njima je i tecnost cesto dovoljna da popune stomacice i osjecaju se sitim... mozda da je pokusas animirati dok jede, tipa crtici, pjesmice, igracke... ...jos je mala za neki imunitetski pripravak, a nije naodmet da znas da kolicina pojedenog nije toliko ni vazna, koliko raznovrsnost ishrane i redovni obroci...a, mozda ima takav metabolizam, jede malo ali cesce?! Na zalost nemam uspjesnu formulu, da imam, primijenila bih je najprije na svojoj bebi I da, iscitaj malo temu Mali odbijaci hrane, sve ce ti se kazati