Majčica
|
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Majčica dadada, ne znam sjecas li se, ali mi imamo slicnu djecu, samo sto moj jede kod tete a kuci vrtimo nekoliko vrste hrane. Desi se dan da pojede i nesto drugo, ali to nije bas tako cesto, samo sto sam se ja sad opustila malo kakva sam bila. Jedna starija zena mi je rekla da je bitno da samo nije gladan i meni je to sad neka vodilja, jer je imoj uzasan kad je gladan - vristi tako kao i tvoj, baca hranu a nervozan je toliko da ja ne mogu vjerovati da je toliki krmaluk u njemu ( i pored tolike gladi odbija hranu koju mu nudim). Probaj se opustiti i praktikovati ovo sto ti je Mik Mik rekla - ja ovo ne praktikujem u potpunosti, posto mu najcesce pravim rezervnu varijantu za slucaj da nece ono sto mi jedemo, ali ga ne silim vise. I ne pustam ga da gladuje, a to je mozda velika greska, ali kod nas jednostavno ne pali - previse bude nervozan. ama znam...i sama sam bila popustila...dala mu fore...i opet cu...ali isto tako nekad mi pukne film...sve je kriva ona supa od prekljuce ...da je on tada odbio ne bih ja pisala na ovoj temi jucer...bilo bi ko i inace...nego, znas s kojim je odusevljenem jeo...ko da je iz biafre izasao...da se meni plakalo od muke...i onda sam uradila grsku...ovo sto je mik mik napisala...hvalila sam ga...pljeskala...ma cirkus napravila...kontajuci da ce i njemu biti drago...da ce skontati, e vidis mami je drago ja cu je opet i sutra jesti ...e jest sipak Znam, i sama to radim Ponadas se, sta ces, to je normalno. Ja mu sad nudim stalno ono sto imam, tj sto sam pravila, ako nece, idemo dalje, ali bez izgladnjivanja, pa taman i 3 dana zaredom jeo dzigaricu, koja mu je npr favorite jer izgladnjivanje kod mog ne pali, bude tako kao i tvoj, nervozan, zivcan i sl. I nikakva pravila ne vrijede, ako je danas jeo bez pogovora, za sutra se nista ne zna. Nezgodno je takvo dijete i bilo kome ostaviti, jer on ni mojoj mami nece jesti, isto kao ni tvoj tvojoj, mislim ponasace se isto kao i sa mnom (ako ne i gore ). I jeste individualno, sto pali kod jednog djeteta, ne pali kod drugog