Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 19:34:49
Selma.A.M
Evo nama tikvice se kuhaju,kafa je na stolu,sada će mi serija u 8h ma milina Sweet ja sam stvari oprala i složila kada sam bila 8 mjesec a za krevetić pa ne znam baš koliko ti je pametno da ga namještaš zbog prašine,jer računajući imaš još 6 nedelja jeli ipak ko zna hoće li beba čekati do kraja 9 mjeseca...Vidi Honey,izgleda da su ove sve bebe polijene pa ne žure Palachinken i ja kada sam prvi put bila trudna lomila sam se oko kreveca baš iz razloga koje i tebe sada muče ali sam se ipak bila odlučila za drveni krevet jer mi je putni opet nekako povelik a ja baksuz nemam nikakvo slobodno ćoše da ga smjestim ...........Joj baš smo na hiljadu muka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 19:38:55
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M ...........Joj baš smo na hiljadu muka
Baš su nam slatke muke, ja bih ih svima poželjela Ja sad dumam onaj zid na kojem će biti krevetić u koju boju da obojim, dal sunčano žutu ili svijetlo maslinasto zelenu, ovako kao naša ringeraja sad
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 19:44:38
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M ...........Joj baš smo na hiljadu muka
Baš su nam slatke muke, ja bih ih svima poželjela Ja sad dumam onaj zid na kojem će biti krevetić u koju boju da obojim, dal sunčano žutu ili svijetlo maslinastozelenu, ovako kao naša ringeraja sad
Ja navijam za ovu A jeste baš kao što kažeš slatke muke,ali me sve neki strah da neću sve stići za 2 mjeseca uraditi,baš kao da mi je prvo dijete...Zaboravi se,ipak je prošlo gotovo 5 godina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 19:53:26
Gift
Palacinken ja bi zutu, svetlija mi nekako i veselija.. Sweet, Gemeli cestitam na 34 sed. Selma kakvu ti to seriju gledas..doduse ne moras pisat ako je turska
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 20:15:26
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gift
Palacinken ja bi zutu, svetlija mi nekako i veselija.. Sweet, Gemeli cestitam na 34 sed. Selma kakvu ti to seriju gledas..doduse ne moras pisat ako je turska
Eh baš nas bombarduju turskim serijama,a ja kako imam vremena pratim ih jako puno npr: Lola,More ljubavi,Zabranjena ljubav i Gorki život ( jedino je ona turska) ma ja se otrova sa ovim sapunicama Skvo daj nam kakav naslov Ja čitam sad Odbjegla supruga (malo je podosadna,iskreno) ali sada volim baš malo laganija štiva A poslije nje imam i onu Djevojka od milion dolara (snimljen istoimeni film )....Ma meni samo knjiga i šta da jedem ma ništa više ne treba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 20:26:10
Gift
ja te turske ne mogu i ne mogu, ospem se ziva kad cujem jezik a i kamera im losa...a i inace ja za serije nemam strpljenja ako je dobra ja se necu smirit dok ne skinem sve epizode, izgledam i to je to..e sad gledam na novoj Masterchef, to mi super, al odmah nesto moram jest, prosto mi zamirise s TV-a
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 20:31:03
palachinken
ja te turske ne mogu i ne mogu, ospem se ziva kad cujem jezik a i kamera im losa...a i inace ja za serije nemam strpljenja ako je dobra ja se necu smirit dok ne skinem sve epizode, izgledam i to je to..e sad gledam na novoj Masterchef, to mi super, al odmah nesto moram jest, prosto mi zamirise s TV-a
Isto A onda otvorim frižider, a visok datum pa u frizideru tuga
Ja tražim dobru seriju da se navučem, Modern Family smirila, ima samo dvije sezone
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 20:47:49
Skvo RR
Palachinken..moja zadnja je vampirski dnevnici..ali sam samo odgledala prvu sezonu. Trenutno pustaju (naravno ne kod nas) drugu sezonu. P.S. mislim da smo frendovi sada na fb.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 25.4.2011 20:48:40 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 20:48:25
honey bunny
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
I nama se svidja, od ovog na slici razlikuje se samo po onim ručkicama na laticama. Kod tebe Honey jos nema trudova? Pitam jer znam da si nestrlpjiva Nama sutra aBd pune 34. Kad si ti sve oprala i ispeglala i poredala u krevetic i slicno? Ja sve kontam iduci vikend aBd a opet nemam pojma jel rano, da se reko nece isprašit dok se bebi rodi
Uh, davno sam ti ja to odradila Ali oprala sam veš u omekšivaču, a svekrva mi reče da ne bih trebala, jer bebice znaju biti alergične , sad moram sve ponovo Mene boli stomak po dnu,nekakav oštar bol, ali ne bole me leđa. Ne znam da li je to to Nisam pratila vrijeme, jer stalno boli, ne mogu ni upratit
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 20:57:20
Gift
Isto A onda otvorim frižider, a visok datum pa u frizideru tuga
Ja tražim dobru seriju da se navučem, Modern Family smirila, ima samo dvije sezone
jel citava serija dvije sezone il treca jos nije snimljena da ne pocinjem dzaba gledat? kod mene je uvijek tuga u frizideru, nesto nikad ga napunit, a samo nesto kupujem.. PS. ja u kriznim trenutcima iskopam plazmu i nutelu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:01:21
Gift
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Palachinken..moja zadnja je vampirski dnevnici..ali sam samo odgledala prvu sezonu. Trenutno pustaju (naravno ne kod nas) drugu sezonu. P.S. mislim da smo frendovi sada na fb.
ja nesto nisam bila odusevljena, odnosno nisam se mogla navuc ko na Twigliht, pa se za drugu sezonu nisam ni trudila..al eto ideje da se ubije vrijeme..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:02:53
palachinken
Probala, nisam se mogla navući. Meni je True Blood vrh kad su vampiri u pitanju. A to čekam slijedeću sezonu. Preporučam! Ih, skontala te ja po Umčetu,
Gift, dosad izašle dvije, snima se dalje...ali nije to sad sapunica da ćeš crknut od muke jer ne znaš ko je čiji otac, djever ili punica i hoće li se uzet na kraju, nego ima fin otkačen humor i svakodnevne situacije pa gledaš onako neobavezno.
Ovako kad skontam, ja sam baš serijo-manijak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:06:01
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: honey bunny
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
I nama se svidja, od ovog na slici razlikuje se samo po onim ručkicama na laticama. Kod tebe Honey jos nema trudova? Pitam jer znam da si nestrlpjiva Nama sutra aBd pune 34. Kad si ti sve oprala i ispeglala i poredala u krevetic i slicno? Ja sve kontam iduci vikend aBd a opet nemam pojma jel rano, da se reko nece isprašit dok se bebi rodi
Uh, davno sam ti ja to odradila Ali oprala sam veš u omekšivaču, a svekrva mi reče da ne bih trebala, jer bebice znaju biti alergične , sad moram sve ponovo Mene boli stomak po dnu,nekakav oštar bol, ali ne bole me leđa. Ne znam da li je to to Nisam pratila vrijeme, jer stalno boli, ne mogu ni upratit
Honey ja sam prvi put kada sam prala haljinice za malca koristila onal Ornel sensitiv i hvala Bogu nikada nije imao rekaciju na njega a i ja sam se brinula zbog ti alergija jer sam sklona njima npr Arf,deterdžent za suđe Fariy,Likvi i još neki nemogu se sjetiti ali eto na ovaj sensitiv nisam a nije ni malac A bolovi,jesu kao predmenstrualni ili kao da će te potjerati u wc? Skvo od svih ti ja sam samo pročitala Jedi,moli voli i nije loša ono nema radnje neke već jednostavno žena priča svoj pogled na svijet.........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:13:26
Hannica
Ja sam od prvog dana sve prala s omeksivacem i nikad nije imala nikakvih problema,iskreno nisam ni znala da izazivaju alergije,saznala tek nakon par mjeseci,ali posto smo tad vec bili sigurni da nije alergicna nisamo prekidali. Ja se jos trudila da u Haninu odjecu stavim sto vise omeksivaca da bude meksa robica.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:14:43
honey bunny
Ma ako bude na mene, neće biti alergična, jer ja stvarno ni na šta, ama baš ni na šta nisam alergična. Koristila sam onaj bijeli lenor za bebe, pa sad ne znam.
bolovi su prestali, evo čekam hoćel opet početi, pa da malo upratim. Jesu dosta slični menstrualnim,ali beba se i dalje pomjera, a rekoše mi da se pred porod umiri. Uh evo sad boli i po vrhu stomaka gore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:15:36
Gift
Probala, nisam se mogla navući. Meni je True Blood vrh kad su vampiri u pitanju. A to čekam slijedeću sezonu. Preporučam! Ih, skontala te ja po Umčetu,
Gift, dosad izašle dvije, snima se dalje...ali nije to sad sapunica da ćeš crknut od muke jer ne znaš ko je čiji otac, djever ili punica i hoće li se uzet na kraju, nego ima fin otkačen humor i svakodnevne situacije pa gledaš onako neobavezno.
TRue blood cini mi se previse blood za moj zeludac.. da mi je nesto da se malo zacopam u glavnog lika , a da nije bas ovo ko je ciji otac i sl..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:21:20
Selma.A.M
Ma ako bude na mene, neće biti alergična, jer ja stvarno ni na šta, ama baš ni na šta nisam alergična. Koristila sam onaj bijeli lenor za bebe, pa sad ne znam.
bolovi su prestali, evo čekam hoćel opet početi, pa da malo upratim. Jesu dosta slični menstrualnim,ali beba se i dalje pomjera, a rekoše mi da se pred porod umiri. Uh evo sad boli i po vrhu stomaka gore
To je taj Sensitiv koji sam i ja uzimala,samo je bio Ornel a sada je to nekako isto..... Ajde javljaj nam se sa tim bolovima,a možda su samo B-H kontrakcije,a za bebu i umirivanje pa to je nekako kod mnogih žena jer kao beba se spusti u porođajni kanala pa se umiri i odmara da bude spremna ,dok kod mene jok,ja ležala na stoli,otvorena 7-8 cm a moj A ubio onaj CTG baš mu je smetao,ali je zato na samom izlazu zaspao,nije mogao sačekati ni da izađe čitav pa da zaplače
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:25:25
palachinken
TRue blood cini mi se previse blood za moj zeludac.. da mi je nesto da se malo zacopam u glavnog lika , a da nije bas ovo ko je ciji otac i sl..
Reci mi kakav tip voliš? Hoćeš ove žgoljave čupe
Onda Entourage....vedro, veselo, opušteno, ima jedno 6-7 sezona dosad, gledaćeš do poroda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 21:26:21
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
To je taj Sensitiv koji sam i ja uzimala,samo je bio Ornel a sada je to nekako isto..... Ajde javljaj nam se sa tim bolovima,a možda su samo B-H kontrakcije,a za bebu i umirivanje pa to je nekako kod mnogih žena jer kao beba se spusti u porođajni kanala pa se umiri i odmara da bude spremna ,dok kod mene jok,ja ležala na stoli,otvorena 7-8 cm a moj A ubio onaj CTG baš mu je smetao,ali je zato na samom izlazu zaspao,nije mogao sačekati ni da izađe čitav pa da zaplače
Eh, pa onda ne bi trebalo da joj smeta :) Hahah, mali ti je čudo,kada su sva djeca budna, on zaspao, hahah! Obavještavat ću vas o svemu, no sikiriki