|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.4.2011 10:00:08   
Skvo RR
Ja za sastavljanje tog spiska neophodnih nisam validna....user posted image
Ako treba kakav drugi (zamislite koji) e, taj mogu....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 7826
25.4.2011 10:05:55   
malena27 RR
ti ces dobiti zadatak da napravis onaj preopsirni user posted image user posted image user posted image  

ziki, de ti nama jedan kraci sa neophodnim stvarima..... pa neka malo i ova skvocita virne user posted image user posted image user posted image   i nauci nesto korisno user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7827
25.4.2011 10:09:28   
palachinken
Imam neki predosjećaj da ću navući gomilu nepotrebnih stvari, a da ne spominjem što će mi prijateljice još poslati svoga....

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 7828
25.4.2011 10:16:55   
sweet insanity
Stigo krevetic, sve je super ali nisu dobro zavrnuli saraf ili saraf ne odgovara pa se ogradica drma :/Svi ostali sarafi djeluju OK. Doci ce uglavnom sutra  da to naprave, mi odma zvali i zalili se, ipak ce bebica tu da pajki.
Mama me sad zove kaze nasla u Bingu u pola jeftinije ovo : http://www.shopwiki.com/Bambino-Mio-Miofresh-Antibacterial-Cleanser
pa je kupila jedno i rekla da procackam da vidim dal valja, nesto antibakterijsko sto se doda u prask kada se peru  pelene, tj. bijeli veš koliko skontahuser posted image Sta vi mislite valjal ovouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7829
25.4.2011 10:38:42   
ziki
Biće spisak večeras kad stignem od kuće, da u spisku ne završe i neke lijeve stavariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7830
25.4.2011 11:52:40   
palachinken
Jao kud otvorih onu temu Šta vam treba za novorođenče, milion savjeta, te ovo valja te ono, pogubila sam se user posted image user posted image user posted image user posted image
Ziki i Skvo, računam na vas!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7831
25.4.2011 11:59:22   
palachinken
Eh da...i da se pohvalim...
opasno me hormoni pucaju, svako malo ja nešto oplačem. Pa se nanerviram. Naljutim. Onda me pusti. Pa opet plač. Pa smijeh.

Ja sam nekad bila 'ladna kao špricer i rijetko šta mi dizalo tlak, ne mogu se prepoznat user posted image

Neposredna veza do poruke: 7832
25.4.2011 12:07:31   
ziki
user posted image user posted image user posted image o hormonima ne pričaj. Ja sam muža za vikend slomila, kuko je svim živim. Sinoć mi se sam nudi da u petak ode do Sarajeva da mi dovede mamu i sestre, kaže prenoćiće kod njih pa u subot ih dovest. Sad kontam da on hoće da se petak popodne odmoriuser posted image jadan čovjek samnom, ovaj put sam baš grozna, prošli put sam bila puno boljauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 7833
25.4.2011 13:21:40   
mea29
e sto se hormona tice, kod mene je situacija dosta drugacija, bar za sada, ja sam prije bila placljivica i to strasna, za svaku sitnicu ja briznem u plac, i to je bilo nepodnosljivo, bilo da je lijepo ili ruzno, vidim starog ciku na ulici pocnem plakati, o situacijama poput "ispuni mi zelju" da ne govorim, cim imam neki problem ronim krokodilske suze, u trudnoci sam skroz drugacija, a mislila sam da cu biti grozna  a meni sve ravno do mora, oplakala sam tri - cetiri puta i to mi je kasnije bilo krivo. prije sam znala biti jako nervozna sad sam spricer, sve lagano, i polako i ako osjetim slucajno da ce me obuzeti neko takvo stanje ja sebi kazem nista nije bitno, sve ce se rijesiti, sad je zdrava beba najbitnija i drzim se..pokleknem malo ali sam zadovoljna...bravo ja user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7834
25.4.2011 13:52:05   
animagical
gdje steeeeuser posted image oo koliko vas je bilo, a ja sve prespavalauser posted image sinoc pokasno legla, al opet mi ovaj misur nije dao spavati do 6 jutros, da ga izdam, ruzite ga...
honey al me nasmijauser posted image trebala si mi u snu reci da ja kupujem ipak dva-tri broja vece sve jer je to samo sanuser posted image ozbiljno, ja se vise brinem, bas sam se ugojila, na vagu ne smijem...a stomak postao ko u sedmom mj....moracu staviti kakvu sliku, ono prije i poslijeuser posted image
kakvi su to spiskovi? necu ja te neophodne, ja bi neki prosireni, pa eto skvo...ako ti sta cudno naumpadne za kupiti javi....
e i ako mi neko moze reci gdje se ima kupiti dal stickera zidnih ili finih tapeta za bebaca, ali molim vas da nije spajdermenuser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 7835
25.4.2011 14:03:39   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Eh da...i da se pohvalim...
opasno me hormoni pucaju, svako malo ja nešto oplačem. Pa se nanerviram. Naljutim. Onda me pusti. Pa opet plač. Pa smijeh.

Ja sam nekad bila ''ladna kao špricer i rijetko šta mi dizalo tlak, ne mogu se prepoznat user posted image

Ista sam ti i ja postalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7836
25.4.2011 14:05:26   
Selma.A.M
Vi se raspisale danas kao što sam ja preko vikenda user posted image .....
Jao kako sam ja nešto umorna fujjjj,sad bi legla i spavala,muž evo ode na posao,ali malac neda spavati,priča,li priča ne zatvara usta user posted image .....
Ja opet išla u skitnju,kupila sam sebi jagoda i kiselu dvije najpotrebnije stvari za jelo i piće...
A da kupila sam jednu malu rozu kapicu i male roze čarapice user posted image .......
Kako ste mi vi sve od reda ?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7837
25.4.2011 14:15:39   
sweet insanity
Hehe, i ja sad iz skitnjeuser posted image Prijateljica isla sa mnom da kupim kadicu za kupanje posto mi nemamo auta kad ono ona plati racun i kaze da je to poklonuser posted image Fina kadica skroz, zelena ali prozirna, u Omegi...oko 30 KM. Imaju u brevi i slatke su al su nesto plitke, nije mi se dalo njih....ja kako sma krenula, cini mi se samo mi ostalo ovo iz apoteke i kozmetika za bebu ukljucujuci makazice, pumpicu za nos, onu cetkicu za tjemenjacu ako je bude iako fakat ne znam jel to potrebno, ali vidjet cemo kad nam ostale forumasice pocnu pravit spisak jesam li sta profulalauser posted image Sad kontam pravit bolonjeze, zak mi se jedu,a od jucer sam pojela teglicu kiselih krastavaca:/user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7838
25.4.2011 14:19:34   
animagical
a gdje slika kreveticauser posted image ccc...

Neposredna veza do poruke: 7839
25.4.2011 14:25:23   
sweet insanity
Ne znam postavit sliku :/ Valjda skontam dok mm ustane pa da slikam (spava on tamo u spavacoj)user posted image Postavljala sam jea ovdje kad sma pokazivala koji cu kupit jer je na temi krevetici neko vec postavio taj pa cu vam barem tu sliku pokazat jer tu je samo copy-pasteuser posted image Samo se nadam da ce sutra doci i pricvrstiti ogradicu kako treba jer mi je bas krevetic dobar.

Neposredna veza do poruke: 7840
25.4.2011 14:28:28   
animagical
ja odem na slikomat, pa odmah na browse i nadjes tu sliku gdje ti je na kompu, mislim da onda ide upload i postavis onaj prvi kod sa copy/paste u poruku na rruser posted image

Neposredna veza do poruke: 7841
25.4.2011 14:30:12   
animagical
ma odo ja na krevetice da nadjemuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 7842
25.4.2011 14:34:07   
sweet insanity

http://img8.imageshack.us/img8/92/soba.png

Evo, neko je postavio link za cijelu sobu, a mi smo uzeli samo krevetic, isti ovakav ali da ne budim mm nisam isla u spavacu da slikam nego evo nasla ovdjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7843
25.4.2011 14:34:58   
sweet insanity
Drugacije su samo ove rucke na laticamauser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 25.4.2011 14:35:15 >

Neposredna veza do poruke: 7844
25.4.2011 14:39:53   
Selma.A.M
Sweet preljep krevetićuser posted image user posted image
Ja sam potuno zaboravila kakav mi je krevetac,pa sam sad povadila slike kada je malac se rodio da vdim kad onouser posted image  obični ,bljak user posted image user posted image ,kakvih danas ima,baš sam se nešto rastužila user posted image

Neposredna veza do poruke: 7845
25.4.2011 14:45:34   
animagical
bas je slatkouser posted image da te pitam samo jel se moze dizati nivo madraca? ja bi da mogu dici bebija kad je mali gore, da je bijele boje, sa onom zastitom preko stranica kao polu-gumenom, ne znam kako da objasnim, protiv grickanja drveta... 

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7846
25.4.2011 14:47:20   
animagical
http://www.ready.rs/uploads/products/1539/i/3/LILI%20FIOKA%20PLAVI.jpg

< Poruku je uredio animagical -- 25.4.2011 14:48:25 >

Neposredna veza do poruke: 7847
25.4.2011 15:01:24   
sweet insanity
Nema nivoa ali nije puno tesko se sageti malo, taman da ne moze (nadam se) ispast iz njeg kad prohda aBd samo malo ce se u pocetku trebat saginjat ali nista strasno. Meni se svidja to sto su odozdo lative ali na podu tako da ne moze propast, to me je plasilo kod onih krevetaca. A ovaj poslije skinem ogradu, komodicu i krevetic dug 160 cm, moze i kad aBd u skolu kreneuser posted image Jedna koju znam mi je rekla da je njoj dobar, cak i ona se nekad zgura s malcem na nj. a i honey bunny mi je rekla da zna nekoga ko ima ovakav i d aim je dobar, pa nadam se da nisma pogrijesila sto sam izabrala ovaj.

Neposredna veza do poruke: 7848
25.4.2011 15:04:49   
ziki
Krevetac je odličan, ako ima prostora pravi je i dugoročno rješenje. Meni je žao i što kad smo uzimali nismo uzeli taj. A i jedna naša forumašica ima i znam da je zadovoljna.

Neposredna veza do poruke: 7849
25.4.2011 15:11:21   
sweet insanity
E bas mi je drago da cujem to jer sma s ei ja dvoumila al mi s eovaj ucinio kao najbolje rjesenje. Jos samo da nam sutra dodju i pricvrste ogradicu kako treba....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 7850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  312 313 [314] 315 316   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *