Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:01:01
Selma.A.M
Honey mila i ti se previše informišeš kao i ja ,a kako znaš da si otvorena? Eh sinoć sam pisala sweet o držaču za pelene pa evo ja maksuz uslikala to svoje čudo ,eh uz ovo sam dobila i ogradicu koja je kao crvić ono iz krugova i na svakom ima nešto da zanima bebu ( na prvom krugu umjetno ogledalo,na drugom pištaljka,na trećem zvečka i na četvrtom džepić neki) a to ću uslikati dok raspakujem stvari i nađem
Ne obraćajte pažnju na sličice zaljepljene na vratima to je Amarova soba i njegovo maslo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:01:13
honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical
honey sta si se to ti upalila zadnjih dana... jadni tvoj preforsirani muz
hahah, znala sam da ćeš ti nešto tako napisati, hahah! Ne znam šta mi se dešava, skroz sam podivljala, hahah! Samo tražim dokaze da mm mogu reći, "eto vidiš da smijemo" hahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:03:57
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Selminja
ja isto mislim da taj sluzni nije nesto vazan, to po meni kao implantancijsko krvarenje, neko ga ima, neko ga nikad ne vidi... selminja, ne znam ko ti to rece...3d je koliko ja znam za detaljniji pregled a 4d je vise da imas na cd-u filmic bebe kako mrda...meni je radjen ekspertni uzv u 3d vaginalno i svaki put dr radi 3d zbog nekih drugih briga, a ne vidim potrebu za 4d osim finih slicica i filmica...
Vidim da si iz Sarajeva, ne znam gdje u Tz pored balica jos ima 3d ili 4d? Ma nisam ja posebno zabrinuta, niko u porodici nema genetsko oboljenje, nego vise radi nagovaranja drugih, svekrve, tetke koja je doktorica i sl, ali mislim da necu, trebala mi je potvrda da "nema potrebe" Hvala vam puno!
Mislim da je tvoja odluka,a u Tuzli ima 4d i ona dr Vesna na Stupinama ,nisam išla kod nje ali sam skoro saznala kada sam bia na običnom UZ u bolnici ona mi sama rekla a čak mi dala i br telefona ,neko reče da je kod nje 120km ali nesmijem ti garantovati ....... Honey ja se taman ponadala da sam prorekla a ti razmišljaš o keksu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:04:58
animagical
ako ti do ujutru izadje nesto na oku, da znas da ti je od mene nije te stid, pred porod i sad ti do toga, i to tako javno pomisli na nas jadne sto vec skoro 5 mjeseci nismo (da,da to sam ja) i Bog zna kad cemo opet e dabogda ti muz ne htio
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:07:00
Selminja
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
ja isto mislim da taj sluzni nije nesto vazan, to po meni kao implantancijsko krvarenje, neko ga ima, neko ga nikad ne vidi... selminja, ne znam ko ti to rece...3d je koliko ja znam za detaljniji pregled a 4d je vise da imas na cd-u filmic bebe kako mrda...meni je radjen ekspertni uzv u 3d vaginalno i svaki put dr radi 3d zbog nekih drugih briga, a ne vidim potrebu za 4d osim finih slicica i filmica...
Vidim da si iz Sarajeva, ne znam gdje u Tz pored balica jos ima 3d ili 4d? Ma nisam ja posebno zabrinuta, niko u porodici nema genetsko oboljenje, nego vise radi nagovaranja drugih, svekrve, tetke koja je doktorica i sl, ali mislim da necu, trebala mi je potvrda da "nema potrebe" Hvala vam puno!
Mislim da je tvoja odluka,a u Tuzli ima 4d i ona dr Vesna na Stupinama ,nisam išla kod nje ali sam skoro saznala kada sam bia na običnom UZ u bolnici ona mi sama rekla a čak mi dala i br telefona ,neko reče da je kod nje 120km ali nesmijem ti garantovati ....... Honey ja se taman ponadala da sam prorekla a ti razmišljaš o keksu
Eee kod nje baska necu ici, njoj najbolje u struci ide dijeljenje listica s svojim brojem telefona privatno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:08:37
honey bunny
haahhah, joj što se mm izvali!hahahhah! Gledamo one budale u Big Brother-u i pita on mene, jel ova sad ušla ili je bila od prije? Kažem ja, od prije je tu. Ma kaže nemam pojma meni kao da su svi ušli, hahahahah! Već znate šta sam ja pomislila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:10:22
honey bunny
ako ti do ujutru izadje nesto na oku, da znas da ti je od mene nije te stid, pred porod i sad ti do toga, i to tako javno pomisli na nas jadne sto vec skoro 5 mjeseci nismo (da,da to sam ja) i Bog zna kad cemo opet e dabogda ti muz ne htio
hahaha, ono veče sam ga obenđijala, sigurno ću i večaras, hahahahh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:11:34
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: honey bunny
Honey mila i ti se previše informišeš kao i ja ,a kako znaš da si otvorena?
Rekla mi dr.kada sam bila na pregledu, zbog toga sam morala čuvati trudnoću , mjesec i po ležala
Ej ovo ti je pravo super! Ja baš razmišljam, treba mi nešto da okačim na zid, jer mi je skučen prostor. Ovo mi je dobro rješenje, a gdje si kupila?
Eh sada ću baš biti dosadna ali u Azelu naletilo i ja kupila a nije bilo skupo oko 10km ........ Animagical ja ti neću prisjedati na muku,ali u zadnje vrijeme samo čekam da dijete zaspi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:14:14
animagical
vi ste stvarno zle i kakve ste cudi me pa niste trudne makar 12. put... jadna ja i jadni mm...mi se samo tuzno pogledamo i pomilkimo po kosi isto prvacici, samo za rukice zaboravih i kako sam ono ostala trudna...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:17:05
Selma.A.M
vi ste stvarno zle i kakve ste cudi me pa niste trudne makar 12. put... jadna ja i jadni mm...mi se samo tuzno pogledamo i pomilkimo po kosi isto prvacici, samo za rukice zaboravih i kako sam ono ostala trudna...
Neću više Boga mi još će mi prisjesti Honey lako je tebi i ako ti krene na vrijeme je,a ja ....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:17:44
honey bunny
Haj dobro, evo nećemo više al da ti kažem, ja sam se zbog toga otvorila, pa morala pauzirati mjesec i po, moš mislit! A ne sekiraj se ti, brzop ćete vi obnoviti gradivo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:19:37
Selma.A.M
Eee kod nje baska necu ici, njoj najbolje u struci ide dijeljenje listica s svojim brojem telefona privatno
Ja stvarno ne znam za nju prvi put sam tada čula jer mi je ona se potrefila gore na gradini tako da nije bila moj izbor ......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:20:22
sanela.asja
Medi Ostale ja odo pajkit sutra je veliki dan moja princeza velika cura puni 3 godine rodkas slavimo .. Bas s muzem priceam u ovo vrjeme su mni pocele kontrakcije,a rodilla sam princezu u 2:40 Laka vam nocccc..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:25:02
animagical
haahhaha cuj od toga se otvorila sta ste viiii radili....auuuu.... moj dr jos na pocetku rekao znak stop, vucja poza i svaki put opet naglasi....znaci, bez ikakvih odnosa...ja se svaki put nasmijem sta li mu dodje ono ikakvih a ima i izraz bez akrobacija moj sekica sve bebece stvari koje cemo dobiti oprala, ispeglal ai slozila u ukrasne kutije dusa moja vrijedna mi poslije iduceg pregleda, tj iza prvog maja krecemo u baby shoping
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:37:46
honey bunny
haahhaha cuj od toga se otvorila sta ste viiii radili....auuuu.... moj dr jos na pocetku rekao znak stop, vucja poza i svaki put opet naglasi....znaci, bez ikakvih odnosa...ja se svaki put nasmijem sta li mu dodje ono ikakvih a ima i izraz bez akrobacija moj sekica sve bebece stvari koje cemo dobiti oprala, ispeglal ai slozila u ukrasne kutije dusa moja vrijedna mi poslije iduceg pregleda, tj iza prvog maja krecemo u baby shoping
Mislim da je vrijeme da se povučem, ahahhahah!Sve nam uslikaj i pokaži da vidimo šta si tupija :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:48:41
Anoniman
Mi samo da vam mahnemo, vidim dosta ste pisali, pa nemam kada citati premorena sam. Skitali danas isli do mojih roditelja, pa posle do bake moje tako da smo se bas navozali, nahodali i Ana pravo istrcala i izuzivala u svoj mogucoj paznji posvecenoj njoj
Bujrum vam na kolace i jaja
Honay pravila sam onu tortu i vec je pola nema, svi su odusevljeni. Hvala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 22:48:49
Selma.A.M
Eh ženice evo ja išla tražila ideje šta sutra da kuham,i sada odoh probati spavati.........Pa laku noć, lijepe i mirne snove vam želim a i sebi također
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 23:45:23
honey bunny
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mi samo da vam mahnemo, vidim dosta ste pisali, pa nemam kada citati premorena sam. Skitali danas isli do mojih roditelja, pa posle do bake moje tako da smo se bas navozali, nahodali i Ana pravo istrcala i izuzivala u svoj mogucoj paznji posvecenoj njoj
Bujrum vam na kolace i jaja
Honay pravila sam onu tortu i vec je pola nema, svi su odusevljeni. Hvala
Nema na čemu, baš mi je drago da vam se svidjela Lahka vam noćica i od nas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 23:55:01
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
ja bila danas malo u prirodi, prelijepo mi bilo..mada dok smo stigli ziva sam se istruckala, sad tek kontam koliko su nam putevi losi..
e bila sam i u Bingu na Sickom i nasla bijele i sive pantole trudnicke prelijepe..ima ih jos al il su pomale il povelike, ima i tunikica i svega uostalom..
Sanela.asja nadam se da je sve ok..mogu mislit koliko si se prepala..
Ja sma tamo jucer bila i mama mi kupila tuniku jednu i cipelice sto s enavlace, ne mogu se vise saginjat i vezat starke od trbe Vidjela sma te pantole al mi s enije dalo probat, tj. mrsko mi se bilo skidat