|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.4.2011 15:33:34   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Zene ja se sad sroljala niz stepenice user posted image nogu sam skroz zdrljala user posted image user posted image boli me haus lezala sam jedno pola sata da cujem bebu kad HVALA BOGU mrda se ebem ti ves posla da iznesemda prostrem i n samo mi se noga izvrnu..molim boga da samo bebi nije nista al evo mrda se ja sam pala na koljenouser posted image user posted image

Mogu zamisliti kako si se prepala,ali eto hvala Bogu pa si samo na nogu....Ja sam prije par noći pala sa kreveta,drhtala sam tri sata poslije toga još sam ja tako reći se skljokala na stomak samo se malo dočekala na ruke ,ali eto hvala Bogu pa nebi ništa strašno.........
E bem ti veš,baš mi je žao user posted image
Skvo user posted image  Boga mi meni je i kupanje ubrojano kao nosanje jer malac ne može sam zakoračiti u kadu već ga ja moram podići i unjeti a o izlasku iz kade da ne priča, isto tako kada treba na wc-šolju još je mali da bi se sam podigao pa ga ja moram podići i smjestiti, a o valjutanju po krevetu i škakiljanju sa njim nesmijem ni pomisliti ........Eh to mi fali,ali neka nama i ovih bebica,proćiće i ovi trudnički dani aBd još malo........
Joj animagical ja sam tako kupovala prvi put malene benkice,gegice a malac se rodio 4.100 kg komotno mu mogla oblačiti gegice za bebe od 3 mjeseca tako da je puno ostalo neiskorištreno,ma kakvo puno i previše........Čak i oni mali peškirići za bebice,što idu poslije kupanja sa kapicom user posted image  ako bi mu umotala glavu noge bi osdtle do koljena otkrivene i obratno,tako da je to sve se spakovalo odmah treći dan  i ostavilo da kupi prašinu

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7751
24.4.2011 15:46:08   
honey bunny
Sanela bona čuvaj se! Dobro je da se bebi pomjera, sve će to biti ok, samo sad lezi i primiri user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7752
24.4.2011 15:51:23   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: enči80

Selma jučer ja mahsuz otišla do Azela po one hlače ali nijednih nije bilo ili to kod nas još nije došlo ali sam uzela jednu haljinicu do koljena koju ću koristiti kao tuniku.

Jaoj baš mi je žao,ili je se rasprodalo ili su ostavili za sebe user posted image ..Ajde ako bude šta ja vam ljavljam kada dobijem obavijest od sis..........
Haanice pitala si za NN on se mjeri od 11 do 14 nedelje i radi se vaginalno barem je meni tako urađen..........
Sweet i ovaj moj kada dđe sa posla nigdje ne mrda eventualno ako baš budem dosadna,a do tada samo govoei idi ti ba sama,tako da kada ti duhne ti tipkaj i idemo zajedno user posted image
Palachinken hvala na onako preljepom dočeku preko RR-a user posted image
TL je iskreno prskuppppp nešto mi je sve boli glava,ali eto ja nađo kutijicu za cuzclu jeftinu tako da user posted image

Svima koji slave sretan Uskrs/Vaskrs........

Da sam barem procitala ovo ranije, ja se danas šetala sama a godilo bi mi drustvo pa eto kad god htjednes, meni se stalno šeta. A mm radi otprilike do 5 ujutro pa ond apola dana spava i sto bi setao sa mnom il radi il spava (sreca radi od kuce pa se vidjamo stalno)user posted image

Neposredna veza do poruke: 7753
24.4.2011 15:57:15   
sweet insanity
E sad, kako ste mi sve? Vidim honey bunny ne moze da doceka poroduser posted image Ma i ja jedva cekam da vidim svoju malu cujicu al ja imam da cekam jos mjesec minimalno....Sanela, pazi na sebe,malo legi i bude to bolje. Sreca u nesreci da si na nogu, ne daj Boze na trbu. Milki pupu i odmaraj...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 7754
24.4.2011 15:58:58   
Selma.A.M
A ja kontam ti moj post izignorisa user posted image user posted image  ma nije problem,i mm svaki dan radi jedan dan prvu od 9h do 3h,jedan dan drugu  smjenu od 3h do 9h tako da sam slobodna uvijek user posted image  ali imam i prikolicu ali je mala tako da ne smeta...........

Neposredna veza do poruke: 7755
24.4.2011 16:12:37   
sweet insanity
Naravno da ne smetauser posted image

Neposredna veza do poruke: 7756
24.4.2011 16:20:50   
Selma.A.M
Eh ja se nabrzinu otuširala i evo me sad mirišem,zavela sam sama sebe,ja miline.....A strijice se šire pravo,džabe mi sve kremice,ne vrijedi samo po stomaku iskaču ,joj.......
E i ja odoh se družiti sa svojim ukućanima malo pa se čitamo opet oko 8 h ako budete tu......
ta li je sa rrrr77 ne javlja se,danas joj je termin,možda su je i ostavili gore ..........
Sanela.asja javljaj nam se da znamo da si ok user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.4.2011 16:21:25 >

Neposredna veza do poruke: 7757
24.4.2011 18:23:42   
Gift
ja bila danas malo u prirodi, prelijepo mi bilo..mada dok smo stigli ziva sam se istruckala, sad tek kontam koliko su nam putevi losi..

e bila sam i u Bingu na Sickom i nasla bijele i sive pantole trudnicke prelijepe..ima ih jos al il su pomale il povelike, ima i tunikica i svega uostalom..

Sanela.asja nadam se da je sve ok..mogu mislit koliko si se prepala..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 7758
24.4.2011 20:14:50   
sanela.asja
EEE zenice ja sam ok osjetim bebu user posted image sto mi je naj najbitnije,noga me boliiiiiuser posted image necu moc obuc haljinicuuser posted image user posted image ni minicuuser posted image user posted image
Hvalla vam user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 7759
24.4.2011 20:25:48   
Selminja
Pozdrav mame, kako ste? Ja se uplasim kad procitam ili cujem, a ja stalno iznosim ves na balkon u ogromnoj korpi koja bude preteskauser posted image mogla bih i ja na dvaput. Moramo se cuvati.
Imam jedno pitanje, tj dilemu. Je li koja od vas radila 4d ultrazvuk? Ja sam u 12 sedmici, nemam nikakvih problema hvala Bogu, ali nekad razmisljam mozda je bolje sve uraditi i saznati. Nisam opterecena godinama, ja imam 26, muz 28, prva mi je trudnoca, doktorica nema promjedbi, ali kaze, ako mozes uradi. Posto sam iz Tuzle radila bih kod Balica, raspitala sam se i kosta 250km. Novac imam, ali razmisljam, mozda i nije potrebno. Sta vi mislite o tome? user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7760
24.4.2011 20:31:58   
Medi_87
Samo da uletim i ljbnem moje drugarice trudnjacice Malena, Sanela.Asja, Sweet insanity,Animagical,Palachinken,Lina i naravno Jelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7761
24.4.2011 20:46:07   
animagical
mahanje od nas, mi bili kod naneuser posted image sad dosliuser posted image bila i moja seka i sestric pa smo se maziliuser posted image on dusa cim vidi mm i mene pruza ruke da ga uzmemo, sav je umiljatuser posted image izigrali se pravo
p.s. medi kako bebic?

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 7762
24.4.2011 21:28:28   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selminja

Pozdrav mame, kako ste? Ja se uplasim kad procitam ili cujem, a ja stalno iznosim ves na balkon u ogromnoj korpi koja bude preteskauser posted image mogla bih i ja na dvaput. Moramo se cuvati.
Imam jedno pitanje, tj dilemu. Je li koja od vas radila 4d ultrazvuk? Ja sam u 12 sedmici, nemam nikakvih problema hvala Bogu, ali nekad razmisljam mozda je bolje sve uraditi i saznati. Nisam opterecena godinama, ja imam 26, muz 28, prva mi je trudnoca, doktorica nema promjedbi, ali kaze, ako mozes uradi. Posto sam iz Tuzle radila bih kod Balica, raspitala sam se i kosta 250km. Novac imam, ali razmisljam, mozda i nije potrebno. Sta vi mislite o tome? user posted image

Ja ga nisam radila, a tu smo negdje s godinama, nemam u porodici bolesti povezanih s genetikom. Nuhalni mi mjerio običnim ultrazvukom, vaginalno.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 7763
24.4.2011 21:34:00   
honey bunny
Eh trudnjače da i vas pitam! Otvorena sam 2 prsta i zanima me da li je sluzni čep ispao s obzirom na to da sam otvorena ili to nema veze jedno a drugim? Postavila sam ovo pitanje na još 2 teme, ali mislim da ćete mi vi najbrže odg.
user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 7764
24.4.2011 21:38:07   
bebacha
ja ti odg na temiuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7765
24.4.2011 21:46:56   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: honey bunny

Eh trudnjače da i vas pitam! Otvorena sam 2 prsta i zanima me da li je sluzni čep ispao s obzirom na to da sam otvorena ili to nema veze jedno a drugim? Postavila sam ovo pitanje na još 2 teme, ali mislim da ćete mi vi najbrže odg.
user posted image

Honey jeli to krenulo user posted image ...
Meni je sluzni čep krenuo tek kada sam bila uveliko otvorena tako da nemora ti to biti nikakav orjentir koliko ja znam,jer tek kada sam bila gore u bolnici tad sam prokrvarila a do tada ni kapi..........

Selminja ako ćeš ti biti mirnija kroz čitavu trudnoću ti i uradi kada već imaš novca da platiš,meni je baš puno 250km dati tako da user posted image  .........Znači sve zavisi od tebe...I sretno user posted image
Sanela asja baš mi je drago da je sve ok,čuvaj se....

Neposredna veza do poruke: 7766
24.4.2011 21:50:50   
animagical
ja isto mislim da taj sluzni nije nesto vazan, to po meni kao implantancijsko krvarenje, neko ga ima, neko ga nikad ne vidi...
selminja, ne znam ko ti to rece...3d je koliko ja znam za detaljniji pregled a 4d je vise da imas na cd-u filmic bebe kako mrda...meni je radjen ekspertni uzv u 3d vaginalno i svaki put dr radi 3d zbog nekih drugih briga, a ne vidim potrebu za 4d osim finih slicica i filmica...

Neposredna veza do poruke: 7767
24.4.2011 21:53:33   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: honey bunny

user posted image

Honey jeli to krenulo user posted image ...
Meni je sluzni čep krenuo tek kada sam bila uveliko otvorena tako da nemora ti to biti nikakav orjentir koliko ja znam,jer tek kada sam bila gore u bolnici tad sam prokrvarila a do tada ni kapi..........

Selminja ako ćeš ti biti mirnija kroz čitavu trudnoću ti i uradi kada već imaš novca da platiš,meni je baš puno 250km dati tako da user posted image  .........Znači sve zavisi od tebe...I sretno user posted image
Sanela asja baš mi je drago da je sve ok,čuvaj se....

Ma jokuser posted image ! Već tamo čitam kako taj sluzni čep štiti bebu od infekcija, pa kontam ako je izašao onda nije dobro i ne bih trebala imati ni odnose, jer sve diektno ide na bebu. Malo sam confused user posted image

Neposredna veza do poruke: 7768
24.4.2011 21:54:26   
Medi_87
E mila ma dobro je napreduje masAllah sutra aBd idemo na vakcinu

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7769
24.4.2011 21:55:36   
bebacha
Pa jel ti ispaouser posted image
meni je 7 dana prije poroda i bebi nista nije bilo.
nemoj vise nista citatuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 7770
24.4.2011 21:57:02   
animagical
IZVORNA PORUKA: Medi_87

E mila ma dobro je napreduje masAllah sutra aBd idemo na vakcinu

hihi dusa mala ide na bocuuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 7771
24.4.2011 21:57:25   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: bebacha

Pa jel ti ispaouser posted image
meni je 7 dana prije poroda i bebi nista nije bilo.
nemoj vise nista citatuser posted image user posted image

Nije ispao user posted image Već kontam, smijem li imati odnose ili neuser posted image hahahah! O čemu ja brinem, hahahahh

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7772
24.4.2011 21:58:04   
Selminja
IZVORNA PORUKA: animagical

ja isto mislim da taj sluzni nije nesto vazan, to po meni kao implantancijsko krvarenje, neko ga ima, neko ga nikad ne vidi...
selminja, ne znam ko ti to rece...3d je koliko ja znam za detaljniji pregled a 4d je vise da imas na cd-u filmic bebe kako mrda...meni je radjen ekspertni uzv u 3d vaginalno i svaki put dr radi 3d zbog nekih drugih briga, a ne vidim potrebu za 4d osim finih slicica i filmica...

Vidim da si iz Sarajeva, ne znam gdje u Tz pored balica jos ima 3d ili 4d? Ma nisam ja posebno zabrinuta, niko u porodici nema genetsko oboljenje, nego vise radi nagovaranja drugih, svekrve, tetke koja je doktorica i sl, ali mislim da necu, trebala mi je potvrda da "nema potrebe" user posted image Hvala vam puno!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7773
24.4.2011 21:58:23   
animagical
honey sta si se to ti upalila zadnjih dana...user posted image jadni tvoj preforsirani muzuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7774
24.4.2011 22:00:56   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selminja

IZVORNA PORUKA: animagical

Vidim da si iz Sarajeva, ne znam gdje u Tz pored balica jos ima 3d ili 4d? Ma nisam ja posebno zabrinuta, niko u porodici nema genetsko oboljenje, nego vise radi nagovaranja drugih, svekrve, tetke koja je doktorica i sl, ali mislim da necu, trebala mi je potvrda da "nema potrebe" user posted image Hvala vam puno!

bolje kupi sebi nesto da se sredis kad naraste stomacicuser posted image   il ostavi pa sredi bebi krevetic ili sta vec...kad je sve ok, ne bacaj pareuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 7775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  309 310 [311] 312 313   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *