Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Sretan Uskrst/Vaskrs svim dragim forumasicama (pokusavam da stavim sliku valjda sam uspjela )
Ja cu samo brzinski da mahnem i virnem ima li kakvih novina :) Kod nas je veselo pravo.. mama je najblaze receno komirana... Juce 25 gostiju, danas ocekujem isto toliko, ali danas slavimo sa djecicom, tako da mi nije tesko.. mada me krsta razvaljuju, uzaaaaaaaasno... moj Imi je sav bitan.. ko da zna da mu je rodjendan i da je sva ova trka frka oko njega.. S druge strane, Tarik se pravo buni :) dusa lijepa, juce mi se pravo sazalilo, doslo mi samu sebe da spucam sakom.... hajde sto sam se zaista preforsirala, ali valjalo je docekati 25 matoraca i matorki, ali sto sam jela juce onako snogu samo jednom.. Navece, kad sam legla, bebi se toliko poceo razvlaciti, gurati, lupkati... bas mi nesto zao doslo.. ali, sta da radim, ipak je sveovo za njegovog velikog brata, pa sljedece godine aBd bice i za njega isto ovako..
eto ja se nadam da cu rezivjeti jos ovaj dan, pa onda uzimam day off.. fakat cu da odmorim... odoh citati sta ima novo, dok mi mama ne dodje da pocnemo sa pripremama hrane i zezancija...uh... ljuuuuuuuuuuuuubimoooooooo sveee
Sweet dobro sam posle one infuzije ko nova...ti rece da si uzimala posteljinu za bebicu kolko kostaju ja gledala u Turbo Limacu poskupe su pravo ...ja cu kupit onu auto sjedalicu maksikozu sto se moze nositi beba sad neznam da li se u tome moze iznjeti beba itz bolnice da ne kupujem dzaba nosiljku imam od asje rozu dzaba dala pare samo kad smo je iznosili stavili je...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 10:01:37
sweet insanity
Posteljina je bila 87.90 al je super, 100%pamuk i nije nadzidzana.Dodje sve cini mi se unutra,: jastuk onaj ravni, jorgancic, ogradica i ono gore preko krevetica sto ide da zastiti bebu od svjetlosti i komaraca i kojekakvih bubica (nemam pojma kako se zove). Ima i posteljina i po 40 maraka finih al meni se nisu dopale jer su mi nesto sa previse volancica il mi se boje ne uklapaju i malo je losiji materijal al mozes pogledat. Ma ja jucer kupi tu obucnu korpu da imam za iznijet je i za doktora i eventualno moze i u kuci pajkit nekad u njoj(44 marke, haj nije preskupa) A kad malo poraste kupit cu AS jer ko sto sam sinoc pisala, nemamo auta i necemo Bog zna gdje ici dalje od 3-4 KM (nadam se) ali ako nam zatreba trk i kupimo ako ne, onda kupim kasnije onu vecu...valjda se necu zeznut.
< Poruku je uredio sweet insanity -- 24.4.2011 10:02:33 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 10:04:05
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
Dan ...samo da cestitam Uskrs i Vaskrs svima koji slave...odo gdje na livadu...
Blago tebi:) Ja kontam mm izvuc u setnju kad ustane, al on vazda govori kak puno hodam pa ja kad odem sama onda ne vidi Hajd, kad nije bebi izasla do sad, valjda nece ni do 9. mjeseca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 11:07:06
enči80
Zdravo,kako ste mi danas?
Prije svega svim članicama rr koje slave današnje praznike želim od srca Sretan Uskrs/Srećan Vaskrs!!!
Selma jučer ja mahsuz otišla do Azela po one hlače ali nijednih nije bilo ili to kod nas još nije došlo ali sam uzela jednu haljinicu do koljena koju ću koristiti kao tuniku.
Hannice i meni se prije vidi stomak tako da ti nije ništa čudno.Jučer mi jedna žena kaže da lažem da sam u 5.mjesecu zbog veličine stomaka jer ja nikome ne govorim da su blizanci.Imam neke svoje razloge.
Odoh i ja opet u šetnju da iskoristim dok se dobro osjećam(hvala Bogu).
Animagical jesi li živa?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 13:10:11
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80
Selma jučer ja mahsuz otišla do Azela po one hlače ali nijednih nije bilo ili to kod nas još nije došlo ali sam uzela jednu haljinicu do koljena koju ću koristiti kao tuniku.
Jaoj baš mi je žao,ili je se rasprodalo ili su ostavili za sebe ..Ajde ako bude šta ja vam ljavljam kada dobijem obavijest od sis.......... Haanice pitala si za NN on se mjeri od 11 do 14 nedelje i radi se vaginalno barem je meni tako urađen.......... Sweet i ovaj moj kada dđe sa posla nigdje ne mrda eventualno ako baš budem dosadna,a do tada samo govoei idi ti ba sama,tako da kada ti duhne ti tipkaj i idemo zajedno Palachinken hvala na onako preljepom dočeku preko RR-a TL je iskreno prskuppppp nešto mi je sve boli glava,ali eto ja nađo kutijicu za cuzclu jeftinu tako da
Svima koji slave sretan Uskrs/Vaskrs........
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.4.2011 13:11:11 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 13:38:01
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: honey bunny
Nemoj da bi se se slučajno ko porodio prije mene Veliki za sve (zamisli nekome se ne mogu prikazati ovi smajlići i vidi samo "VELIKI ZA SVE") hahahah
Hodaj dok možeš,sad će to ja sam se prvi put 5 dana prije termina porodila pa računam da imaš fore još dva dana,a vidim tebi tamo piše Only 7 days to go A ovo za "Jedan veliki svima " mi je popravilo raspoloženje Animagical dođe to,ja npr ništa osim keksa nebih jela da mi nije ovog harambaše pa kaže -Mama ja sam gadan,ja bi nešto jepo da jedem- ,pa dok njega nahranim i ja se najedem..........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:14:51
honey bunny
Selma, i ja se nadam da će makar malo prije, dotužilo, uh! Samo da još i ne prenesem, to bi mi bio vrhunac! Animagical, veliki, veliki nema ništa od malih, hahahahha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:21:52
animagical
ja ja muku mucim, evo morala podici majicu, cure grudi ko velike sinoc proradila i desna, ne znam sta da radim, evo luftiram ih, stalno mokre... sinoc sam jednu curicu od godinu drzala u krilu i sva mokra ostala naruzi tu bebu, nek se nauci da slusa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:22:59
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: honey bunny
IZVORNA PORUKA: animagical
znas ti sta je honey idi se ti poradjaj
Hahah, bi ja ali neće babač, hahahah!
Ma vidi dijete da si navrla pa ko veli neidem ja dok me ne istjeraju Nećeš ti preći vidjet ćeš ako ne krene sutra onda će sigurno za par dana Joj ja sam od ove trudnoće stvarno poglupavila. Animagical kod mene je marmelada od šlijve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:27:53
honey bunny
Uh, uh Selma bilo bi dobro kada bi sutra Animagical, shvati to kao nešto pozitivno. znaš kada se doje bebe da mama brzo smrša, a ti trudna nećeš se ništa ni udebljat, hihihi. Nego koje god dijete vidiš odmah podoji, i ne pitaj jel gladno.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:32:39
Selma.A.M
Joj jesu ovi trudnički dani dosadni ,ali baš pravo em vrijeme sporo nešto ide evo kod mene ovaj ticker ma nikada otići makar u 26 nedelje zapelo na 25 i gotovo............. Honey blago tebi ti makar odbrojavaš dane,a ja mjesece Em sam nešto baš umorna i bezvoljna samo bih spavala,animagical neka mlijeka bolje i sada da curi nego kada ga nema nikako.,........... Nego meni su prije govorili kada mi mlijeko curilo kao de jedi dijete ti gladno ono kao u stomaku ........ Et sada animagical pa ti vidi