Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:36:23
animagical
ma ne moze biti gladno u stomaku jedino da ja ovo popijem pa da mu tako dobacim honey odnio vrag salu, kako mi koje dijete pridje tako se zavuce kod mene u krilo i u majicu valjda im mirisem...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:45:15
Skvo RR
Danas sam malo gledala robice za bebaca...moram polako poceti kupovati....Ove umine stvarkice su vecinom neiskoristiljive... ....hB sve "veliko" tipa kolica, posteljine, lezaljke, as-a je u svjetlo zelenoj...pa ne moram te "krupne" stvari kupovati...ali moram krenuti polako u garderobu... Ja to volim laganini, po svom cejfu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:45:23
Selma.A.M
Skvo živa istina,ali ovako sam sputana ali pravo,niti mogu oprati zavjese,niti usisati kuću niti potrčati za malcam a nateže mi pada što se ne mogu poigrati sa njim niti ga podići u naramak ,a baš mi fali .........Ovako sve gledam da me neće nehotice udariti u stomak..... Animagical,ma znam ja to sve mene su te riječi dijete ti gladno dovele do 20kg više prvi put ja im još i vjerovala
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.4.2011 14:46:17 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:51:17
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Danas sam malo gledala robice za bebaca...moram polako poceti kupovati....
uuu zar je vec vrijeme poslusacu iskusnu mamu i poceti i sama nego, odakle se pocinje puno cemo stvari dobiti od maleckog sestrica ali opet i mi cemo da kupujemo, nije fazon sve dobiti jel neko zna gdje mozemo naci bas lijepu, ne spajdermen ili takvo sta, tapetu ili stickere za bebijev zid u spavacoj...ogradicu sam zapikala cini mi se ne znam kako se krecu te cijene, je li previse 120 km za ogradicu iz 4 dijela, jastucic i jorgancic? bas je fina, jednobojna baby plava...iako bi ja radije jarko zutu ali nisam nasla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:52:49
malena27 RR
ola curice ja sam nesto slomljena, isla prosetati s muzekom, popili kafence i evo vratili se kuci... pa bih ja malo odspavala. a poslije cemo kod moje tetke-donijela mi 2 kofera robice za bebaca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:58:49
Skvo RR
Pa ja sam prosli put pocela..a ovaj put cu....od prve garderobe....bodici...gegaci...carapice...56 br (toga manje) i 62 i 68 toga vise.... ..peskirici...dekice...to imam nesto i od ume...ali hocu malo i ovoj bebici novo da kupim...mislim na peskiricei dekice.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 14:59:11
Selma.A.M
Ma..ja ne dizem Umceta..i vala ne fali mi to nosanje....17 kg... Onako su mi ledja skrhana..ozbiljno cak razmisljam da imam bruh.
Ma ne fali baš ni meni ovih 21kg ali eto,valja nam oko njih svašta nešta,te okupati,te staviti na wc šolju ma milion malih nevažni stvari koje čine dan ........... Ja još ništa ne kupujem ma ne znam ni sama rekli cu da je curica,ali ja im nešto ne vjerujem , a ima garderobice pa mi valja prati,sušiti jaoj nesmijem ni da mislim .............. Honey,kada beba bude spremna ona će i izaći ......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 15:15:51
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Ma..ja ne dizem Umceta..i vala ne fali mi to nosanje....17 kg... Onako su mi ledja skrhana..ozbiljno cak razmisljam da imam bruh.
Ma ne fali baš ni meni ovih 21kg ali eto,valja nam oko njih svašta nešta,te okupati,te staviti na wc šolju ma milion malih nevažni stvari koje čine dan ........... Ja još ništa ne kupujem ma ne znam ni sama rekli cu da je curica,ali ja im nešto ne vjerujem , a ima garderobice pa mi valja prati,sušiti jaoj nesmijem ni da mislim .............. Honey,kada beba bude spremna ona će i izaći ......
A, ovo ja ne racunam pod nosanje... A, jeste meni samo zafali da se "grublje" igram sa njom....voli i ona, a i ja tako...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 15:25:18
sanela.asja
Zene ja se sad sroljala niz stepenice nogu sam skroz zdrljala boli me haus lezala sam jedno pola sata da cujem bebu kad HVALA BOGU mrda se ebem ti ves posla da iznesemda prostrem i n samo mi se noga izvrnu..molim boga da samo bebi nije nista al evo mrda se ja sam pala na koljeno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.4.2011 15:31:38
sanela.asja
Ma nisam puno vesa dva-tri peskira ja to na tri-cetri puta iznosim,neznam ni sama sta mi bi..odjednom se noga izvrznu..ma nije meni bitno ja ebes nogu ja sam se prepala za bebu nedo bog pa neznam sta bi..sad cu popit jedan apaurin od 2 mg da se malo smirim