|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.4.2011 14:36:23   
animagical
ma ne moze biti gladno u stomakuuser posted image jedino da ja ovo popijem pa da mu tako dobacimuser posted image
honey odnio vrag salu, kako mi koje dijete pridje tako se zavuce kod mene u krilo i u majicuuser posted image valjda im mirisem...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 7726
24.4.2011 14:38:46   
Skvo RR
Hola zene...mi malo bili na Ilidzi..Uma se izigrala...evo da papa..pa da je zalegnem.

Sta je zene...vec vam dosadilo?user posted image user posted image user posted image

A, ja opet imam drugu filozofiju..dok je u meni najlakse je...haha..suti..ide gdje ja hocu, slusa...ne trazi nista....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 7727
24.4.2011 14:40:20   
Skvo RR
Ovo gore se ne odnosi na honey...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7728
24.4.2011 14:42:25   
animagical
mene moje tuceuser posted image bas nista ne slusauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7729
24.4.2011 14:43:21   
Skvo RR
A to ti je najdraze "neslusanje"....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7730
24.4.2011 14:44:47   
animagical
user posted image user posted image user posted image user posted image srcek mamin nemirniuser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7731
24.4.2011 14:45:15   
Skvo RR
Danas sam malo gledala robice za bebaca...moram polako poceti kupovati....Ove umine stvarkice su vecinom neiskoristiljive...user posted image user posted image user posted image user posted image ....hB sve "veliko" tipa kolica, posteljine, lezaljke, as-a je u svjetlo zelenoj...pa ne moram te "krupne" stvari kupovati...ali moram krenuti polako u garderobu...user posted image user posted image user posted image Ja to volim laganini, po svom cejfu.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7732
24.4.2011 14:45:23   
Selma.A.M
Skvo živa istina,ali ovako sam sputana ali pravo,niti mogu oprati zavjese,niti usisati kuću niti potrčati za malcam a nateže mi pada što se ne mogu poigrati sa njim niti ga podići u naramak ,a baš mi fali user posted image user posted image .........Ovako sve gledam da me neće nehotice udariti u stomak.....
Animagical,ma znam ja to sve mene  su te riječi dijete ti gladno dovele do 20kg više prvi put user posted image  ja im još i vjerovala user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 24.4.2011 14:46:17 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7733
24.4.2011 14:47:45   
Skvo RR
Ma..ja ne dizem Umceta..i vala ne fali mi to nosanje....17 kg...user posted image user posted image user posted image  Onako su mi ledja skrhana..ozbiljno cak razmisljam da imam bruh.user posted image

Neposredna veza do poruke: 7734
24.4.2011 14:51:17   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Danas sam malo gledala robice za bebaca...moram polako poceti kupovati....

uuu zar je vec vrijemeuser posted image poslusacu iskusnu mamu i poceti i samauser posted image nego, odakle se pocinjeuser posted image
puno cemo stvari dobiti od maleckog sestricauser posted image ali opet i mi cemo da kupujemo, nije fazon sve dobitiuser posted image jel neko zna gdje mozemo naci bas lijepu, ne spajdermen ili takvo sta, tapetu ili stickere za bebijev zid u spavacoj...ogradicu sam zapikala cini mi seuser posted image ne znam kako se krecu te cijene, je li previse 120 km za ogradicu iz 4 dijela, jastucic i jorgancic? bas je fina, jednobojna baby plava...iako bi ja radije jarko zutuuser posted image ali nisam nasla

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7735
24.4.2011 14:52:49   
malena27 RR
ola curice user posted image ja sam nesto slomljena, isla prosetati s muzekom, popili kafence i evo vratili se kuci... pa bih ja malo odspavala. a poslije cemo kod moje tetke-donijela mi 2 kofera robice za bebaca user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7736
24.4.2011 14:55:01   
honey bunny

Ovo gore se ne odnosi na honey...user posted image user posted image user posted image

hahha, opšte poznato da ova moja ništa ne sluša! Na babu, hahah!user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7737
24.4.2011 14:58:49   
Skvo RR
Pa ja sam prosli put pocela..a ovaj put cu....od prve garderobe....bodici...gegaci...carapice...56 br (toga manje) i 62 i 68 toga vise....user posted image user posted image user posted image user posted image ..peskirici...dekice...to imam nesto i od ume...ali hocu malo i ovoj bebici novo da kupim...mislim na peskiricei dekice.user posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 7738
24.4.2011 14:59:11   
Selma.A.M

Ma..ja ne dizem Umceta..i vala ne fali mi to nosanje....17 kg...user posted image user posted image user posted image  Onako su mi ledja skrhana..ozbiljno cak razmisljam da imam bruh.user posted image

Ma ne fali baš ni meni ovih 21kg ali eto,valja nam oko njih svašta nešta,te okupati,te staviti na wc šolju ma milion malih nevažni stvari koje čine dan user posted image ...........
Ja još ništa ne kupujem ma ne znam ni sama rekli cu da je curica,ali ja im nešto ne vjerujem user posted image , a ima garderobice pa mi valja prati,sušiti jaoj nesmijem ni da mislim ..............
Honey,kada beba bude spremna ona će i izaći ......

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7739
24.4.2011 15:06:39   
bebacha
Skvo iz iskustva ti kazem da djecacima netreba br 56user posted image user posted image
koliko je Uma bila teska po rodenju

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 7740
24.4.2011 15:12:19   
animagical
djecacima ne treba 56???????user posted image a ja vojim majecke stvajciceuser posted image a i dobicu stvari za djecake velicina cini me se 50user posted image znate kako je to slatkouser posted image  

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 7741
24.4.2011 15:13:49   
Skvo RR
Pa Uma imala 3250 i 53...nosila je 56 10 dana.user posted image

Neposredna veza do poruke: 7742
24.4.2011 15:14:16   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

djecacima ne treba 56???????user posted image a ja vojim majecke stvajciceuser posted image a i dobicu stvari za djecake velicina cini me se 50user posted image znate kako je to slatkouser posted image  

To ti garant ne treba...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7743
24.4.2011 15:15:51   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma ne fali baš ni meni ovih 21kg ali eto,valja nam oko njih svašta nešta,te okupati,te staviti na wc šolju ma milion malih nevažni stvari koje čine dan user posted image ...........
Ja još ništa ne kupujem ma ne znam ni sama rekli cu da je curica,ali ja im nešto ne vjerujem user posted image , a ima garderobice pa mi valja prati,sušiti jaoj nesmijem ni da mislim ..............
Honey,kada beba bude spremna ona će i izaći ......

A, ovo ja ne racunam pod nosanje...user posted image user posted image user posted image user posted image   A, jeste meni samo zafali da se "grublje" igram sa njom....voli i ona, a i ja tako...

Neposredna veza do poruke: 7744
24.4.2011 15:17:35   
animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

To ti garant ne treba...user posted image user posted image user posted image

a nikad se ne znauser posted image ovo cu dobiti od seke, njena se mala maca rodila sa 2.200user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7745
24.4.2011 15:25:18   
sanela.asja
Zene ja se sad sroljala niz stepenice user posted image nogu sam skroz zdrljala user posted image user posted image boli me haus lezala sam jedno pola sata da cujem bebu kad HVALA BOGU mrda se ebem ti ves posla da iznesemda prostrem i n samo mi se noga izvrnu..molim boga da samo bebi nije nista al evo mrda se ja sam pala na koljenouser posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 7746
24.4.2011 15:27:04   
Skvo RR
Joj cuvaj se...malo se sada smiri..lezi ako mozes.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7747
24.4.2011 15:28:06   
animagical
stavi leda na koljenouser posted image i smiri malo zeno draga, kako to ti ko da nisi trudna,samo ti to jos fali....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 7748
24.4.2011 15:31:38   
sanela.asja
Ma nisam puno vesa dva-tri peskira ja to na tri-cetri puta iznosim,neznam ni sama sta mi bi..odjednom se noga izvrznu..ma nije meni bitno ja ebes nogu ja sam se prepala za bebu nedo bog pa neznam sta bi..sad cu popit jedan apaurin od 2 mg da se malo smirim user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 7749
24.4.2011 15:33:20   
Skvo RR
Popij apaca...smirit ce te malo.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 7750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  308 309 [310] 311 312   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *