Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:13:36
animagical
joj kad vidim kako je to slatko ja bi odmah isla kupiti jedva cekam krecenje, pa da uredimo zidove, pa onda krevetic krecenje je nekad nadam se u junu tako da brzo ce to, za mjesec, mjesec i po kaze mi utros mm ee pa ti ces jos malo u sesti mjesec, ma reko necu bolan jos, sta ti je...ja ga naruuzim...kad skontam fakat hocu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:17:07
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Nema nivoa ali nije puno tesko se sageti malo, taman da ne moze (nadam se) ispast iz njeg kad prohda aBd samo malo ce se u pocetku trebat saginjat ali nista strasno. Meni se svidja to sto su odozdo lative ali na podu tako da ne moze propast, to me je plasilo kod onih krevetaca. A ovaj poslije skinem ogradu, komodicu i krevetic dug 160 cm, moze i kad aBd u skolu krene Jedna koju znam mi je rekla da je njoj dobar, cak i ona se nekad zgura s malcem na nj. a i honey bunny mi je rekla da zna nekoga ko ima ovakav i d aim je dobar, pa nadam se da nisma pogrijesila sto sam izabrala ovaj.
Eh ovo je uistiu dobra stvar i zbog ovoga,a ako nije tajna sweet koja je cijena? Nego ženice kako ste mi danas,nešto se u zadnje vrijeme i nežalite puno... Honey kako je stanje kod tebe? Sonja,Palchinken,JelenaT,enči80,sporty mama,Gift i ostale što ste nešto slabo aktivne,hajte dase družimo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:17:11
sweet insanity
Hehe, ma vrijeme leti u trudnoci..kad skontam kao da jucer ugledah dvije crtice na testu, pa sva ona panika blah blah, a evo aBd za 10tak dana ulazim u 9. i presretna sam sto cu dobiti jednu malu pisulju Ja govorim mm reko, taman za jedno 4 godine mozemo jos jedno, kad ce ti on meni: " De bona, prvo izbaci to iz sebe pa cemo razmisljat o drugom"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:20:17
Selma.A.M
Eh sada ja odo praviti šta za jelo npr tikvice punjene,još samo da mi se ko javi na onoj temi kako da ih napunim Asji,Sanelinoj želim sretan 3 rođendan
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:23:41
ziki
Cijena je oko 280 km, juče sam gledala u Fisu.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:23:56
sweet insanity
Ja aBd kontam iduci vikend pocet prati i susiti i peglati i slagati, da ne bude u 9. na vrat na nos, pa i ako pokuca bebi ranije malo da je sve spremno Selma, i ja bih mogla tih tikvica, ako ti ispadnu dobre, javi mi recept jer ih nisma ni ja punila Meni se vazda ssam spagete jedu i ova corba od tikve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:56:52
animagical
ja sam punila tikvice nekada fasiranim i nekom muckalicom od povrca a nekada kad bas ne znam sta cu moze i krompirom na kockice e sad se i meni prokuhalo pa pravim kiflice sa sirom imam neki super sir pa da se pojede i pravicu mufine s visnjama, one polugotove jos da smislim sta bi normalno pravila za rucak, da jedemo ko ljudi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 16:07:46
animagical
ja dobih tonu a ne kile, eno stavila sam slike od juce, da pokazem majicu s jednodlakom bebom tako da cu samo da kuham, ne da jedem jadna ja, bicu ogromna...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 17:31:23
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Nema nivoa ali nije puno tesko se sageti malo, taman da ne moze (nadam se) ispast iz njeg kad prohda aBd samo malo ce se u pocetku trebat saginjat ali nista strasno. Meni se svidja to sto su odozdo lative ali na podu tako da ne moze propast, to me je plasilo kod onih krevetaca. A ovaj poslije skinem ogradu, komodicu i krevetic dug 160 cm, moze i kad aBd u skolu krene Jedna koju znam mi je rekla da je njoj dobar, cak i ona se nekad zgura s malcem na nj. a i honey bunny mi je rekla da zna nekoga ko ima ovakav i d aim je dobar, pa nadam se da nisma pogrijesila sto sam izabrala ovaj.
Eh ovo je uistiu dobra stvar i zbog ovoga,a ako nije tajna sweet koja je cijena? Nego ženice kako ste mi danas,nešto se u zadnje vrijeme i nežalite puno... Honey kako je stanje kod tebe? Sonja,Palchinken,JelenaT,enči80,sporty mama,Gift i ostale što ste nešto slabo aktivne,hajte dase družimo
Ja opet obisla krug do grada sa mm Krevetic je bio 290 i kusur a dusek je bio 60 KM.Mama rece da je platila sve zajedno oko 360 KM.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 17:41:39
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: bebacha
moja Ajla ima taj krevetic,narandzasti.super je.mi cemu tek u ovoj sedmici skinut ladice a ogradicu smo skinuli prije 6 mjesci
Bas mi je drago da cujem jos jedno pozitivno iskustvo Znaci ti si kad je ona imala 2 i pol godine otprilike skinula ogradicu? Koliko se sjecam u Merkatoru si rekla da ima oko 3 godinice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:12:13
Gemelli
kako ste mi trudnjace, evo malo da vam se javim, malo smo u poslu nisam imala vremena krecenje, laminat u beby sobici, pa opet ostaje jos ta za krecenje, pa danas dosli krevetice, pa nemamo gdje sa njima , malo sam se razocarala jer smo uzeli i onu brevi komdovicu sa kadicom, ali ona kao tek u cetvrtak... uglavnom slatke muke, cak sam, jutros bila na kontroli i kaze dr. krizno proslo, mogu lagane setnjice poceti i sl. , kontam u sebi nisam pogrijesila, sto sam zadala mm u pripreme et ljubim vas sve puno i nadam se da ste mi ok, odoh vas sad malo citati da vidim sta se desavalo kod vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:28:33
Selma.A.M
Ja evo sada odoh praviti tikvice ,malac legao da spava oko 4 i ja se smjestila sa njim da malo pogledam seriju i evo sada oboje ustali,valjala mi se sada razletiti od tikvica do kuhanja hljeba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:35:01
palachinken
Meni rodica nudi drveni krevetić, još ga nisam vidjela pobliže, ali ona je nako snob pa mora da je dobar a kod prijateljice imam onaj Gracov sklopivi, sa onim čudom za presvlačenje bebe i nekekvim igračkicama što vise. Sad sam u dilemi (kao štp Gemelli kaže slatke muke) koji mi je bolji. Tema o krevetićima preopširna, ko će sve to iščitati Kakva su vaša iskustva, drveni ili putni?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:38:02
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken
Meni rodica nudi drveni krevetić, još ga nisam vidjela pobliže, ali ona je nako snob pa mora da je dobar a kod prijateljice imam onaj Gracov sklopivi, sa onim čudom za presvlačenje bebe i nekekvim igračkicama što vise. Sad sam u dilemi (kao štp Gemelli kaže slatke muke) koji mi je bolji. Tema o krevetićima preopširna, ko će sve to iščitati Kakva su vaša iskustva, drveni ili putni?
Oba! Drveni za po kući, a putni za oko kuće
Ja sam kupovala pa sam odmah uzela ovaj za oko kuće, tako da smo mogli gdje smo htjeli furati. Ti kad ne moraš birati, uzmi oba. Putni je svakako sklopiv.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:38:57
Gift
deste zenice, kako ste mi? Sweet krevetic je presladak, i isplati se to sto ti moze poslije posluziti..valjda ce ih bit kad ja dodem na red sa pripremama... a jedva cekam da pocnem to pripremat..a sad bih ja to sve pocela i stalno opterecujem mm i sve oko sebe s idejama i zamislima, a svi kao ''jos je rano''..pa i jeste, al i ja bih malo te slatke muke .. Selminja kod dr. Vesne 4D kosta 200 KM, ja se dvoumim..volila bih i pare nisu problem, al ne znam ni jel mi rano, ni kakva je ona dr, odkad radi, znal gledat na to cudo..a vjerujem svojoj dr. i da ce vidjet i na njenom UZ sve sto treba..mm navalio misli vidjet ce pol..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:39:45
Gemelli
nemam iskustva, ali ako ima sobica, meni drveni djeluje nekako cvrsci i dugotrajniji, mi smo svoje kupili u cicibanu na carsiji i to su oni standardni sto imaju u sa po nekim beby shopovima, ogradica koja se spusta, dva nivoa i donje ladice, ne znam lijepi su ... hehe meni najsladji na svijetu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:42:18
palachinken
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken
Oba! Drveni za po kući, a putni za oko kuće
Ja sam kupovala pa sam odmah uzela ovaj za oko kuće, tako da smo mogli gdje smo htjeli furati. Ti kad ne moraš birati, uzmi oba. Putni je svakako sklopiv.
Ima smisla! Kad se već grebem, da se obrazli grebem! A taj putni onda ostavim kod mame, ona će svakako preuzeti bebicu kad joj bude 6-7 mjeseci.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:49:51
palachinken
Gemelli, nemam sobicu, imam ćoše u spavaćoj, a i podstanari smo. To me vuče na putni. A opet, drveni je stabilniji, u spavaćoj ima mjesta za još jednog člana, stan nam je siguran na duži period (doduše nikad se ne zna ) pa onda pretegnem na drveni Elem, trebala bih obići krevetiće da vidim šta mi se nudi
Ja sam kontala uzeti onu ležaljku za bebe, nešto kao kućna kolica, na točkovima, pa bebač spava, a ja je vucaram za sobom po kući. To mi se onako praktičnim učinilo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:55:14
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
deste zenice, kako ste mi? Sweet krevetic je presladak, i isplati se to sto ti moze poslije posluziti..valjda ce ih bit kad ja dodem na red sa pripremama... a jedva cekam da pocnem to pripremat..a sad bih ja to sve pocela i stalno opterecujem mm i sve oko sebe s idejama i zamislima, a svi kao ''jos je rano''..pa i jeste, al i ja bih malo te slatke muke .. Selminja kod dr. Vesne 4D kosta 200 KM, ja se dvoumim..volila bih i pare nisu problem, al ne znam ni jel mi rano, ni kakva je ona dr, odkad radi, znal gledat na to cudo..a vjerujem svojoj dr. i da ce vidjet i na njenom UZ sve sto treba..mm navalio misli vidjet ce pol..
Meni je nasa dr. vidjela spol u 14. sedmici ali je rekla da ne smije reci 100% ali se ustanovilo da je bila u pravu Ja sam igrom slucaja bila tada mjesec i kusur u Austriji pa mi je i gore dr. potvrdio ono sto je ona rekla...zena vidi ako beba da da se vidi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 18:59:52
honey bunny
Žene evo mene Samo da vam se javim, bila ja kod mame išle malo hodat po prirodi, baš mi je godilo Sweet super je krevetić Selma, animagical, gift,bebacha,skvo ziki, i ostale, mrsko mi više pisat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 19:21:54
sweet insanity
I nama se svidja, od ovog na slici razlikuje se samo po onim ručkicama na laticama. Kod tebe Honey jos nema trudova? Pitam jer znam da si nestrlpjiva Nama sutra aBd pune 34. Kad si ti sve oprala i ispeglala i poredala u krevetic i slicno? Ja sve kontam iduci vikend aBd a opet nemam pojma jel rano, da se reko nece isprašit dok se bebi rodi