Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 10:16:55
sweet insanity
Stigo krevetic, sve je super ali nisu dobro zavrnuli saraf ili saraf ne odgovara pa se ogradica drma :/Svi ostali sarafi djeluju OK. Doci ce uglavnom sutra da to naprave, mi odma zvali i zalili se, ipak ce bebica tu da pajki. Mama me sad zove kaze nasla u Bingu u pola jeftinije ovo : http://www.shopwiki.com/Bambino-Mio-Miofresh-Antibacterial-Cleanser pa je kupila jedno i rekla da procackam da vidim dal valja, nesto antibakterijsko sto se doda u prask kada se peru pelene, tj. bijeli veš koliko skontah Sta vi mislite valjal ovo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 10:38:42
ziki
Biće spisak večeras kad stignem od kuće, da u spisku ne završe i neke lijeve stavari
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 12:07:31
ziki
o hormonima ne pričaj. Ja sam muža za vikend slomila, kuko je svim živim. Sinoć mi se sam nudi da u petak ode do Sarajeva da mi dovede mamu i sestre, kaže prenoćiće kod njih pa u subot ih dovest. Sad kontam da on hoće da se petak popodne odmori jadan čovjek samnom, ovaj put sam baš grozna, prošli put sam bila puno bolja
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 13:21:40
mea29
e sto se hormona tice, kod mene je situacija dosta drugacija, bar za sada, ja sam prije bila placljivica i to strasna, za svaku sitnicu ja briznem u plac, i to je bilo nepodnosljivo, bilo da je lijepo ili ruzno, vidim starog ciku na ulici pocnem plakati, o situacijama poput "ispuni mi zelju" da ne govorim, cim imam neki problem ronim krokodilske suze, u trudnoci sam skroz drugacija, a mislila sam da cu biti grozna a meni sve ravno do mora, oplakala sam tri - cetiri puta i to mi je kasnije bilo krivo. prije sam znala biti jako nervozna sad sam spricer, sve lagano, i polako i ako osjetim slucajno da ce me obuzeti neko takvo stanje ja sebi kazem nista nije bitno, sve ce se rijesiti, sad je zdrava beba najbitnija i drzim se..pokleknem malo ali sam zadovoljna...bravo ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 13:52:05
animagical
gdje steeee oo koliko vas je bilo, a ja sve prespavala sinoc pokasno legla, al opet mi ovaj misur nije dao spavati do 6 jutros, da ga izdam, ruzite ga... honey al me nasmija trebala si mi u snu reci da ja kupujem ipak dva-tri broja vece sve jer je to samo san ozbiljno, ja se vise brinem, bas sam se ugojila, na vagu ne smijem...a stomak postao ko u sedmom mj....moracu staviti kakvu sliku, ono prije i poslije kakvi su to spiskovi? necu ja te neophodne, ja bi neki prosireni, pa eto skvo...ako ti sta cudno naumpadne za kupiti javi.... e i ako mi neko moze reci gdje se ima kupiti dal stickera zidnih ili finih tapeta za bebaca, ali molim vas da nije spajdermen
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 14:05:26
Selma.A.M
Vi se raspisale danas kao što sam ja preko vikenda ..... Jao kako sam ja nešto umorna fujjjj,sad bi legla i spavala,muž evo ode na posao,ali malac neda spavati,priča,li priča ne zatvara usta ..... Ja opet išla u skitnju,kupila sam sebi jagoda i kiselu dvije najpotrebnije stvari za jelo i piće... A da kupila sam jednu malu rozu kapicu i male roze čarapice ....... Kako ste mi vi sve od reda ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 14:15:39
sweet insanity
Hehe, i ja sad iz skitnje Prijateljica isla sa mnom da kupim kadicu za kupanje posto mi nemamo auta kad ono ona plati racun i kaze da je to poklon Fina kadica skroz, zelena ali prozirna, u Omegi...oko 30 KM. Imaju u brevi i slatke su al su nesto plitke, nije mi se dalo njih....ja kako sma krenula, cini mi se samo mi ostalo ovo iz apoteke i kozmetika za bebu ukljucujuci makazice, pumpicu za nos, onu cetkicu za tjemenjacu ako je bude iako fakat ne znam jel to potrebno, ali vidjet cemo kad nam ostale forumasice pocnu pravit spisak jesam li sta profulala Sad kontam pravit bolonjeze, zak mi se jedu,a od jucer sam pojela teglicu kiselih krastavaca:/
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 14:25:23
sweet insanity
Ne znam postavit sliku :/ Valjda skontam dok mm ustane pa da slikam (spava on tamo u spavacoj) Postavljala sam jea ovdje kad sma pokazivala koji cu kupit jer je na temi krevetici neko vec postavio taj pa cu vam barem tu sliku pokazat jer tu je samo copy-paste Samo se nadam da ce sutra doci i pricvrstiti ogradicu kako treba jer mi je bas krevetic dobar.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 14:28:28
animagical
ja odem na slikomat, pa odmah na browse i nadjes tu sliku gdje ti je na kompu, mislim da onda ide upload i postavis onaj prvi kod sa copy/paste u poruku na rr
Evo, neko je postavio link za cijelu sobu, a mi smo uzeli samo krevetic, isti ovakav ali da ne budim mm nisam isla u spavacu da slikam nego evo nasla ovdje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 14:39:53
Selma.A.M
Sweet preljep krevetić Ja sam potuno zaboravila kakav mi je krevetac,pa sam sad povadila slike kada je malac se rodio da vdim kad ono obični ,bljak ,kakvih danas ima,baš sam se nešto rastužila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 14:45:34
animagical
bas je slatko da te pitam samo jel se moze dizati nivo madraca? ja bi da mogu dici bebija kad je mali gore, da je bijele boje, sa onom zastitom preko stranica kao polu-gumenom, ne znam kako da objasnim, protiv grickanja drveta...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:01:24
sweet insanity
Nema nivoa ali nije puno tesko se sageti malo, taman da ne moze (nadam se) ispast iz njeg kad prohda aBd samo malo ce se u pocetku trebat saginjat ali nista strasno. Meni se svidja to sto su odozdo lative ali na podu tako da ne moze propast, to me je plasilo kod onih krevetaca. A ovaj poslije skinem ogradu, komodicu i krevetic dug 160 cm, moze i kad aBd u skolu krene Jedna koju znam mi je rekla da je njoj dobar, cak i ona se nekad zgura s malcem na nj. a i honey bunny mi je rekla da zna nekoga ko ima ovakav i d aim je dobar, pa nadam se da nisma pogrijesila sto sam izabrala ovaj.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:04:49
ziki
Krevetac je odličan, ako ima prostora pravi je i dugoročno rješenje. Meni je žao i što kad smo uzimali nismo uzeli taj. A i jedna naša forumašica ima i znam da je zadovoljna.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.4.2011 15:11:21
sweet insanity
E bas mi je drago da cujem to jer sma s ei ja dvoumila al mi s eovaj ucinio kao najbolje rjesenje. Jos samo da nam sutra dodju i pricvrste ogradicu kako treba....