|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
19.4.2011 13:07:39   
sheri
IZVORNA PORUKA: niki83

zene sta je sa Myom..nikako je ne vidjam ovdje... je li sve ok sa malom Minjicom?

sa Minjom je sve ok. sad smo bile u setnji user posted image . Mia ima nekih obaveza, pa se ne stize aktivno javljatiuser posted image .
a za kafu sutra, ja cu najvjerovatnije kasniti, ali doci cu i ja

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 926
19.4.2011 13:13:52   
palachinken
Pa sačekaćemo. Najbolje da sjednemo u onaj kafić odmah s ulaza, da motrimo ako se ko pojavi

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 927
19.4.2011 13:16:19   
henna ze
super ideja palačinko..dakle sjedimo evropi il kako se već zove..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 928
19.4.2011 13:17:06   
palachinken
Ovo sam ja sebična, jer ne mogu dugo stajati, moram dupe spustit user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 929
19.4.2011 13:18:39   
Nedi
U Evropi su kolači...mmmm.... časna riječ neću jesti user posted image

Neposredna veza do poruke: 930
19.4.2011 22:40:12   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: Nedi

U Evropi su kolači...mmmm.... časna riječ neću jesti user posted image

Bolji su moji lokumi user posted image see you sutra.K. nece,kaze necu da bude ko prosli put user posted image
ps.Jle' neko razmisljo da ponesemo kutiju za prikupljanje novca??sutra??pa da stavimo na fb status...neke moje fb prijateljice imaju u statusima obavjest s datumima prikupljanja novca u Sarajevu !

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 931
19.4.2011 22:48:57   
cicimici
nije loš ovaj prijedlog sa kutijom,ja sam već nekim svojim prijateljima rekla za sutrašnje druženje i prikupljanje novca,neki su rekli navratiti

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 932
19.4.2011 23:00:42   
lirio

IZVORNA PORUKA: niki83

niki83
hatepsut
mala86
m.i.n.a
palachinken
lejlašh
reallove
malena27
henna ze

Ev da se i ja pridruzim...samo, kako cu vas prepoznati???

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 933
19.4.2011 23:01:29   
palachinken
Lirio, mislim da nece biti problem. Puno žena, od njih dvije trudnice, na ulazu u centar.

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 934
19.4.2011 23:04:54   
cicimici
i ja se prijavljujem,ne brini lirio ni ja nikog neznamuser posted image user posted image user posted image

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

Neposredna veza do poruke: 935
19.4.2011 23:11:27   
hatepsut
Lirio ma tesko je grupu zena promasit user posted image u 19h ispred TC ,ako zakasnis u Evropi smo (lijevo od ulaza)za slucaj da neko ne zna,ja sam inace bukvalac user posted image .

sta je s ?Hanica, jel tako ide nick user posted image , pff sva sam "smetena" !

Palacanki,nesto sam ti donije prosli put,jel' se sjecas ? imam jos ako hoces da sutra ponesem ?

Vidimo se sutra,aman koliko cu jos ovo puta napisat !

Neposredna veza do poruke: 936
19.4.2011 23:16:30   
lirio
Ok, mile moje...ja cu biti na samom ulazu u Centar tacno u 7...et, ako ja promasim vas vi nemojte mene...hihihi...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 937
20.4.2011 7:36:04   
hatepsut
U grupi za pomoc Nejri pitaju jeli sigurno to da se skuplja novac."Danas zenice s RR iz Zenice organiziraju sastanak u 19h kako sam napisala!,priloge dajemo mi licno i naravno zelimo da se dogovrimo za akcije koje imamo namjeru da pravimo u Zenici!" ovako sam napisala.fkt mogle smo bar 2h s kutijom da budemo u TC ?Ja mogu nije problem !

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 938
20.4.2011 7:37:56   
palachinken
Eno tamo sam ti na Nejrinoj temi napisala.
Mogu i ja, na smjene ćemo stajati.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 939
20.4.2011 9:06:39   
henna ze
cure dakle večeras smo u TC..daj da  mi kažete šta i kako ćemo..malo čitam tamo , malo ovamo..dakle..palačinka pravi letak za kutiju, meni je HanaBana poslala letak koji je ona pravila..one sitne malei evo dala sam da se printa...neko treba da ponese kutiju..i stolić..nije problem mogu i ja da stojim ispred..kako god želite samo da se zdogovorimo i imamo neki plan

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 940
20.4.2011 10:00:46   
Nedi
Posto sam poslala nekoliko grupnih mailica da se novac moze donijeti veceras u 19:00 sati bilo bi dobro da imamo kutiju. Mogu je ja napraviti.Palačinka bi mogla napraviti 2-3 akreditacije za osobe koje budu stajale pored kutije. Neka stavi ono sa brojem ringeraja.ba super mi je.
Obavijstiti cu i nekoliko novinara mozda nam neko dođe ali ipak moramo biti reprezentativni. Znaci sve po PS-u. Kutija, akreditacija, slike, informacije o bolesti (ko to moze nabaviti) jer ljudi pitaju.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 941
20.4.2011 10:02:06   
Nedi
Ako budem pravila kutiju trebate mi poslati letak na email da ga mogu printati

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 942
20.4.2011 10:19:45   
palachinken
Evo saljem ti ja letak, napravila sam
daj mi mail

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 943
20.4.2011 10:29:04   
palachinken
Kontaktirala me i Nejrina prijateljica koja vodi grupu na FB. Kaže da dosta ljudi pita da li je večeras skupljanje. Ja sam potvrdila.

Molim Vas, 15 do 7 da budemo pred centrom. Ja cu ponijeti stolić. Isprintacu veći plakat u boji, a3 format  i nekoliko ovih manjih A4. Henna ima dosta ovih rr letaka. Nedi ili hatepsut prave kutiju.
Treba ponijeti makaze, selotejp.

Neposredna veza do poruke: 944
20.4.2011 10:35:41   
Nedi
Imamo mi kutiju koju smo koristili za Kenu, veliku staklenu. Samo je problem transporta jer je preteška. Znači ima i postolje i kutija sa kljucevima samo je problem dostave iste sa Meokusnica i nazad. Trabaju dvije muske osobe. Posto sam je vec poslala emilove da terminom 19:00 neka stoji i poslije 19:00. Da li je neko pitao TC sijemo li postaviti kutiju? Zastitari ce odmah ukloniti ako nemamo dozvolu

Neposredna veza do poruke: 945
20.4.2011 10:36:29   
Nedi
Tak skontah da je palačinkamislila 18:45 a ne 15:00-19:00user posted image

Danas imamo puno posla pa cu povremeno biti odsutna

< Poruku je uredio Nedi -- 20.4.2011 10:37:38 >

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 946
20.4.2011 10:37:41   
palachinken
Mislis da ce ukloniti kutiju ako je ispred TC? Koga treba kontaktirati?

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 947
20.4.2011 10:40:24   
palachinken
Da li je iko kontaktirao ove iz organizacije Zeničko srce, da li oni mogu pomoci oko dozvole za postavljanje kutije?

Neposredna veza do poruke: 948
20.4.2011 10:46:09   
malena27 RR
cure, ne mozemo postavljati nista bez dozvole od vlasnika TC, znaci treba kontaktirati gospodina Dzananovica.... to sam jucer i napisala na temi o Nejri!
takodjer standovi nisu dozvoljeni, bez dozvole Opcine (ako imamo namjeru postavljati stolice sa kutijama u gradu)!

sad cu pronaci i post koji sam objavila na temi za Nejru, to je odgovor osobe koja je u organizaciji Zenicko srce.

sa clanicom mya sam dogovorila da se u Hard Rock postavi kutija, mozda se postavi i u Galeriji....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 949
20.4.2011 10:50:19   
malena27 RR
ovo je post od jucer sa odgovorom od Zenickog srca!

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Ovo je informacija za zenicanke, a tice se odgovora iz organizacije Zenicko srce sto se tice postavljanja standova po gradu, citiram:
''Za sve akcije u principu potrene su vam dozvole opštine pogotovo ako se postavlja neki štand ili prodajno mjesto, i naravno za to vam je potrebno pravno lice (organizacija,udruzenje i tako nešto slično) na osnovu kojeg će te dobiti potrebnu dozvolu. Ovo se odnosi samo na akcije koje bi se izvodile na javnim mjestima,ulicama i objektima.
Humanitarne koncerte bilo kojeg vida morate prijaviti u policijskoj upravi, a za to može preuzeti odgovornost fizičko lice ako niste zastupljeni od strane pravnih lica. S tim istim problemom smo se i mi suočavali tokom akcija koje smo radili za Kremić Kenana. Dozvole od opštine za postavljanje kutija za donacije ne trebate imati, dovoljna vam je samo saglasnost vlasnika objekta. Isto tako bilo kakve akcije koje se rade u objektima (primjer: Shoping centar) dovoljna vam je saglasnost vlasnika tj osobe koja upravlja tim objektom.''

Obzirom da nemamo dovoljno vremena za podnosenje zahtjeva Opcini, mozemo samo postaviti kutije jer nismo pravno lici niti udruzenje user posted image user posted image user posted image Osoba koja mi je odgovorila ispred udruzenja je voljna i da porazgovara sa nama i da nam ostale informacije.

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *