|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
20.4.2011 12:28:17   
henna ze
ja sam pitala za večeras jer me mama pravo iznenadila..ja nazvala da tražim broj od tog Ese..ona meni kaže evo ga kraj mene izvoli...
taj gospodin Nijaz  će večeras biti tamo pa se možemo dogovoriti za dalje...ja sam da večeras ponesemo kartonsku a da se dogovorimo za staklenu...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 976
20.4.2011 12:28:23   
Nedi
Za veceras pravimo kartonsku a kasnije cemo se dogovoriti. Ja cu ponijeti kutiju.

A akreditacije?

Tebe palačinko cemo staviti na naslovnicuuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 977
20.4.2011 12:29:42   
palachinken
Ja ću kao maskota user posted image
Morž user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 978
20.4.2011 12:31:05   
henna ze
hej ja sam kontala napraviti akreditacije..ali mi je vrijeme isteklo..mi u 13 idemo na alergološko testiranje...pa bi molila ako može neko drugi..
ja evo printam letke
imam ih dosta dosta

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 979
20.4.2011 12:35:50   
niki83
drage moje, tako mi je drago da smo uspjele ovako da se organizujemo,ja tek sad citam i nadam se da ce biti dosta priloga..za nasu Nejru!!! vidimo se veceras u 19h, ako treba jos ponesto obaviti samo pisite...

N&N

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 980
20.4.2011 12:47:45   
m.i.n.a.
Ima li iko prijedlog za akreditacije kako da izgledaju...ja bih mogla nesto napraviti,nije bas originalno vec od materijala koji imam ovdje jer od A stvarno necu moci izac potraziti plastificirane prave podloge..ja sam mislila od onog novcanika za vizitke iskoristiti prozirnost plastike i unutra ubaciti papir sa isprintanim natisom ili potpisom....stvarno bih voljela da mogu bolje ali evo nas dvoje sami..da napisem ringeraja ili imena...eto javite prijedlog..a sjetila sam se mogu sa njim sletit bez kolica ima blizu kopirnica pa mozda bude tu sta bolje...ako cete imena javite na pp licna imena..

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 981
20.4.2011 13:10:23   
Nedi
Sto se akreditacija tice - dovoljno je da pise RR i broj za Njeru bez imena. Ono sto ima na temi o nejri. Ja mogu ponijeti 4-5 onih plastikica i makaze da skratim akko ne mogne stati.

Kutija je u izradi

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 982
20.4.2011 13:14:17   
sheri
hocemo se veceras dogovoriti za slijedece dane? mislim, posto cemo pretpostavljam nastaviti akciju da napravimo neke keksice ili nesto pa da ljudima ponudimo keksic? nesto kao za Kenu? 

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 983
20.4.2011 13:15:29   
koka i po
do kojeg dana ce trajati ovo prikupljanje u Zenici ?

ja dolazim u ponedjeljak...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 984
20.4.2011 13:17:47   
palachinken
IZVORNA PORUKA: koka i po

do kojeg dana ce trajati ovo prikupljanje u Zenici ?

ja dolazim u ponedjeljak...

Koko, imaš u kinu, u slastičarnoj mimoza i još negdje, ne mogu se sjetiti gdje, postavljene kutije. To ako ne bude u tržnom, a gledaćemo večeras da sredimo da bude i tu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 985
20.4.2011 13:19:24   
koka i po
javite jer prolazim pored trznog..
ako ne objasnite gdje se nalaze ovi ostali objekti jer ne ponajem bas dobro Zenicu...

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 986
20.4.2011 13:20:32   
palachinken
OK, nije problem. Do ponedeljka cemo te obavijestiti.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 987
20.4.2011 13:27:20   
niki83
i ova ideja sa kolacicima je dobra, ja se prijavljujem za izradu muffina!

N&N

Neposredna veza do poruke: 988
20.4.2011 13:28:42   
palachinken
niki, i za to treba dozvola. to sve ćemo večeras rastabiriti.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 989
20.4.2011 14:21:59   
m.i.n.a.
Ja sam kupila 5 onih plastificiranih kosuljica sa akreditacije..nije bilo vise..jedino sto je unutra dosao papir pa cu jas vojom rukom napisati ringeraja a ako sta jos bude trebalo mozemo veceras dodat..

Neposredna veza do poruke: 990
20.4.2011 14:33:13   
palachinken
Mino, biće kod henne isprintanih letaka, ovih ringerajinih, pa cemo samo njih staviti, ne moras šarati rukom

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 991
20.4.2011 14:53:33   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

ja za prodaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sljedece sedmice ce vjerovatno biti i obojenih jaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 992
20.4.2011 14:55:25   
koka i po
ako palnirate iste aktivnosti,onako na okupu,u ponedjeljak javite ....

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 993
20.4.2011 15:17:22   
cicimici
ako se dogovorite za staklenu kutiju ja mogu organizovati prijevoz

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

Neposredna veza do poruke: 994
20.4.2011 15:56:08   
hatepsut
Ja imala obaveza ,tek sam tu.znaci neko pravi kutiju ?! ja isla donijeti jednu kartonsku kontala je oblijepiti ukrasnim papirom pa da na nju zalijepimo plakat s apelom za Nejru!Lijepo imam lokuma,pa da ne bude za dzaba nesto cu da ponesem ko ubaci koju pinku u kutiju nek' se pocasti a i mi naravno user posted image ja cu doci oko pola 7.imama nekoliko i tih "kosuljica" za akreditacije.ja sam napisala tamo u grupi da cu kroz trzni nosat tu kutiju ako nam ne budu dali da je postavimo!Al' eto hvala Bogu to je nasa munja Henna sredila,hvala mila user posted image
hvala svim zenicama divne ste !

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 995
20.4.2011 15:58:53   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

ja za prodaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sljedece sedmice ce vjerovatno biti i obojenih jaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image i mi se radujemo !

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 996
20.4.2011 15:59:14   
palachinken
IZVORNA PORUKA: cicimici

ako se dogovorite za staklenu kutiju ja mogu organizovati prijevoz

ako Bog da, biće staklena narednih dana u centru. Danas je malo na frku.

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 997
20.4.2011 16:14:16   
Nedi
Evo kutijice za početak

user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 998
20.4.2011 16:29:24   
Nedi
Ako bude kakvih promjena neka mi neko javi na mobitel (hena npruser posted image ) Vidimo se u TC moj djecak i ja dolazimo

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 999
20.4.2011 17:06:21   
palachinken
Super je Nedi. Meni su u Eurocopy-ju isprintali  color plakata, A3 i A4, do neba im hvala.....pa možemo lijepiti po gradu. 

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *