Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 14:07:32
Lulu_08
tiki, di si ženo? klan mi se ušutio hihihih, ne može to tako .
Eh sad, ja imam svadbu na ljeto, i maštam unaprijed šta ću obući, i baš uživam u tom maštanju, jer je svadba od mog rođaka, koji je ujedno bio i Lunin šišani kum. Tak' da mora biti nešto stylish!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 15:27:16
milenium
IZVORNA PORUKA: ivanak
a joj ženo ne znam postaviti slike, to je komplicirano na ovome RR-u probam skontat pa postavim
ako se imalo znaš služit kompjuterom onda moraš znat i sliku postavit,nije komplicirano nimalo vjeruj.
a sad za tu kombinaciju,pošto su ti cipele crne može ti torbica biti siva a naušnice isto npr neke plave.kad je svadba,sad ubrzo ili?ako je sada onda i kaput ili sako neki moraš preko.al to je bar lako siv-crn svejedno
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 15:48:05
ivanak
IZVORNA PORUKA: milenium
a joj ženo ne znam postaviti slike, to je komplicirano na ovome RR-u probam skontat pa postavim
ako se imalo znaš služit kompjuterom onda moraš znat i sliku postavit,nije komplicirano nimalo vjeruj.
a sad za tu kombinaciju,pošto su ti cipele crne može ti torbica biti siva a naušnice isto npr neke plave.kad je svadba,sad ubrzo ili?ako je sada onda i kaput ili sako neki moraš preko.al to je bar lako siv-crn svejedno
neka ja prvo uslikam pa onda ću staviti. ma stavljala sam slike bila par puta ali to je bilo davno, davno na RR... više i zaboravila. kad mi muž vrati aparat ja odamh usklikam. ma sad je u subotu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 15:53:57
animagical
Ma za svaki problem ima tema! hajde sada budide fine pa pomozite i meni! idem na vjencanje sredinom marta, zeni se muzev blizak rodjak, ne znam sta da obucem najvise zbog stomacica....a ne mogu ni ranije da kupim, ne znam kako ce mi stajati za par sedmica,svaki dan sam sebi drugacija... ne bi da krijem stomak,ali ne bh ni da svaka gospodja pita dokle sam...inace sam vise mrsava,pa je stomacic malo iskocio,bas upada u oci. ne znam ni sta mi sada lijepo stoji help
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 16:24:58
bebac bucko
ucem najvise zbog stomacica....a ne mogu ni ranije da kupim, ne znam kako ce mi stajati za par sedmica,svaki dan sam sebi drugacija... ne bi da krijem stomak,ali ne bh ni da svaka gospodja pita dokle sam...inace sam vise mrsava,pa je stomacic malo iskocio,bas upada u oci. ne znam ni sta mi sada lijepo stojiuser posted image help
na vjencanju mlada u svakom slucaju treba da bude u prvom planu, znaci izbjegavati bijele haljine, kao ni prekratke. ako ste u nedoumici sta obuci onda je moj prijedlog za vas duga lagana haljina sa nekim blagim cvjetnim dezenom, baletanke, i vesta. trudnice su svakako lijepe same od sebe pa ja mislim da pretjerano dotjerivanje nije potrebno. obucite ono u cemu se osjecate najbolje. :) e kad bih znala ubacila bih vam i par slicica da pomognem :)
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 16:36:15
emma.L
Crne kapri hlače i neku lijepu tuniku u veselim bojama, možda nešto nabrano što se veže mašnom ispod stomačića (s obzirom da si mršava, mislim da će ti to pristajati). Cipele ili mala štiklica ili baletankice, što god ti je udobnije.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 16:50:48
animagical
ja bih najradije baletanke ,ali posto idemo i u svatove po mladu u zenicu iz sarajeva...a snijeg...ne bih ja da se prehladim i da ukvasim noge...mislim kada izadjem iz auta,a prije restorana, opstine...svega...znaci mora biti i nesto toplo ne znam hoce li za dvije sedmice biti ista toplije,sada su ipak minusi, nije za trudnicu da se prehladi da vidim sta zivo moze uz ravne cizme,jer imam bolove od dugog stajanja narocito u stiklama...eh da je ljeto!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 20:02:31
Hanady RR
ivanak...ja sma sada nju zamislila...samo mi boja modro crna nikako pred oči ne izlazi... jeli to tamno plava, boja petroleja... kaiš je sici, cipele su crne sa platformom...znam kako izgleda vesta...al pomozi mi sa bojom njenom pa da kombinujemo
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 21:40:57
teacher75
IZVORNA PORUKA: animagical
Ma za svaki problem ima tema! hajde sada budide fine pa pomozite i meni! idem na vjencanje sredinom marta, zeni se muzev blizak rodjak, ne znam sta da obucem najvise zbog stomacica....a ne mogu ni ranije da kupim, ne znam kako ce mi stajati za par sedmica,svaki dan sam sebi drugacija... ne bi da krijem stomak,ali ne bh ni da svaka gospodja pita dokle sam...inace sam vise mrsava,pa je stomacic malo iskocio,bas upada u oci. ne znam ni sta mi sada lijepo stoji help
ja sam kao trudnica u 7. mjesecu trudnoce bila na jednom vjencanju. bilo je ljeto doduse, pa sam bila obukla kratku haljinicu A kroja bez rukava, ljubicaste bolje ispod crne helanke i dole crne baletanke i bilo je bas slatko
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 21:46:51
Hanady RR
tamno plava je
vrlo lagano sredit se... uzmi tamnije štramplice crne sa malo jače dena jer je platforma crna... obuci bolero crni... radi sivoga-srebrenog kaiša stavi viseće naušnice srebrene i uz to samo 1 pssten u srebrenoj boji...bilo bi cool neki sa kamenom boje tunike a ako ne oonda samo srebreno ali malo veći... torbica kako god želiš...može crna, može čak i srebro, može čak i tamno plava ....
o nije to puno boja...baš colll kimbinacija
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.2.2011 23:04:01
myb@by
IZVORNA PORUKA: animagical
nesto ovako??
ova mi je haljinica bas slatka, mada ova druga po štofu više ide za svadbe. Pošto je kod nas sada hladno moras obuti čizme, ačizme mi nekako ne idu uz kroj i štof ove druge, pa bih ja obukla ovu prvu. Bićeš svakako ko med jer najljepši ukras i vrhumac ženstvenosti imaš u obliku svog stomačića.
Ivanak , iskreno ne znam kako ce suklopiti tamnoplavu boju haljine s acrnim cipelama. Postoji li ikakva mogućnost da nabaviš sive cipele?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 19.4.2011 22:23:39
lost
Žene drage molim vas za pomoć U subotu imam idem na svadbu od zaove. Ona je pokrivena i bit će samo šerijatsko vjenčanje u džamiji i poslije idemo u neki restoran na večeru. Znači neće biti neki dernek nego onako samo za uži krug porodice i prijatelja. Dajte mi neke ideje šta da obučem??? Visoka sam 169 i sada imam 65kg, imam malkice stomačića to od trudnoće ostalo Šta bi bilo prikladno za ovu priliku... Danas sam tražila i ništa ne nađoh, ali ustvari i ne znam šta tražim nego ako mi se nešto svidi A htjela bih da se počastim i obučem od glave do pete. Haljina, hlače i sako ili suknja i sako ili neka druga kombinacija Cipele bih uzela što jednostavnije po mogućnosti ravne ili s manjom platformom... Pa eto ako imate ideja please help, ako imate i slika super
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 19.4.2011 23:14:26
lost
IZVORNA PORUKA: tajra
Ides u dzamiju znaci moras biti u nacemu dugom i u dugim rukavima...
Ja ne volim duge haljine i suknje, pa za takve prilike imam siroke satenske pantalone i mijenjam tunike...
Mozes, dakle, kupiti pantalone i neku svilenu tuniku. Sakrit ce ti stomak, a bit ce prakticno i svecano
Super je prijedlog tajra, tako nešto zamišljam ali ja ne volim svilu i inače preferiram pamuk. E da mi je tako naći nešto jednostavno ali i elegantno i lijepo