Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 7.8.2008 8:59:34
vjestica
koliko ti inače traju ciklusi? znaš li možda kada ti je bila ovulacija? ako ti kasni već 7 dana, ponovi sutra ujutro test, već bi trebao pokazati vibram za
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 7.8.2008 11:38:12
ilduza
hvala puno na podrsci nenate koliko mi znaci.stomak me samo fiska ako verujete u wc nesmem da odem,najverovatnije cu danas otic da vadim krv da proverim sta mislite?
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 7.8.2008 13:13:58
palma
Pa nikad se ti javiti Snjeguljice ! Hvala ti puno za te vrlo važne informacije! Ne znam da li bi mi priznao ove nalaze hormona iz Zenice da ne radim sad sve to ponovo jer to zahtjeva i vremena i novaca! Već sam ih radila nekoliko puta... A imam nalaze koje sam radila i kod Mehmedbašića nedavno ali sam čula da on njega baš ne simpatiše pa ne znam da li bih mu te pokazivala uopšte... Pa eto ako imaš neki komentar piši...
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 7.8.2008 15:17:27
zvončica
Uh, Palma, nemoj Godinjaku ni za živu glavu spominjati Mehmedbašića. Ponesi te druge nalaze, pa vidi možda ih prihvati s obzirom da nisi iz Sa. Uglavnom puno sreće
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 7.8.2008 20:42:04
Snjeguljica
Draga palma, kao što sam već napisala, ponesi mu te nalaze iz Zenice, reci mu ko ti ih je radio, možda će i znati ko je dr, jer neke moje dr iz RS-a zna. Vjerujem da neće biti problema kada mu kažeš da sve moraš plaćati, shvatiće te, jer i ja sam tako. A od Mehmedbašića nalaze ti neće ni pogledati, zato mu ih ne trebaš ni nositi. Držim ti palčeve, i želim puno sreće.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 7.8.2008 21:58:18
palma
Hvala vam puno! Najbolje onda da ja sve nalaze uradim kod njega pa šta bude.... Možda mi se i posreći ali nakon tri godine hodanja od doktora do doktora, hvata me depresija i mislim da neću ni uspjeti ali na nama je da pokušavamo pa
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 8.8.2008 8:44:29
medolino
jeste ilduza draga i najbjelija crtica druga znaći trudnoću vjerovatno da je rana trudnoća al za nekoliko dana biće punija crtica a ja ti čestitam od srca i da sve prođe u najboljem redu i imaš zrdavu i lijepu
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 8.8.2008 9:10:02
medolino
Ja ti ne bi znala reći da li je opasno ali mislim da nije jer su ti bolovi kao pred kao normalni materica se širi uglavnom uživaj i ne sikiraj se šta je ovo a šta je ono nego uživaj jre tako samo mučiš i sebe i bebu a nakon koliko pokušaja ste vi uspjeli sretno
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 8.8.2008 9:23:05
proljeće
Ilduza čestitam to je to,supppeeerrr sada polako i da sve ako Bog da prođe u najbojem redu! sssssssssssssuuupppppppppppppeeeerrrrrriiiiiiššššškkkkkaaaaaaaaaaaaaaa!!!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 8.8.2008 9:26:31
medolino
zaboravih ti reći da ćeš sve šta te god interesuje saznati od ginekologa jer svakako trebaš da odeš najbolje za 2 sedmice i ČESTITAM JOŠ JEDNOM OVE VIJESTI ME UVIJEK RAZVESEELE
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 8.8.2008 9:29:47
dadakg
Ilduza iskrene čestitke i od mene, jako mi je drago zbog tebe Sve naj naj lepše To što kažeš da te boli stomak, čitala sam da je jedan od ranih simptoma trudnoće. Sada odmaraj malo više, za svaki slučaj se pripazi jer ništa na svetu ti sada nije bitno kao to!