Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 9:04:31
vjestica
Miri dobro došla mislim da si prerano radila test, sačekaj još koji dan (makar dan očekivane menstruacije) i uradi test sa prvim jutarnjim urinom vibram da bude pozitivan
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 9:06:27
Miri_Bec
Bilo bi i meni drago da bude nesto od toga :) Ali tako sam sa par put nadala pa nista :( Sad se samo nadam eto zato sto te bolove u stomaku imam cijelo vrijeme.....jer to nisam imala do sad.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 11:23:11
budućamama
Mirjana, dobro nam došla Nadam se da ćemo se lijepo družiti i da će ti biti ugodno s nama A što se tiče testa- slažem se s curama i mislim da si prerano uradila test. Sačekaj br još 7 dana pa ga onda opet ponovi. Držimo fige za
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 11:54:52
budućamama
Sigurna sam da ćeš naći svašta zanimljivo ovdje na r&r Pridruži nam se u čekaonici- tamo su curice koje čekaju svoje i naše drage trudnice i mame koje nas podržavaju Tipkamo se
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 17:59:03
zvončica
Palma, ja sam već dvije godine kod DR. Godinjaka, kod njega sam radila sve nalaze koji su bili ok, kao i od MM. Onda mi je predložio laparo i on je uradio u novembru 2006, isto sve bilo ok. To je kod njega standardna procedura. Poslije svega toga mi je uključio Klomifen i Menopur, ali na žalost nije bilo rezultata. Od septembra ću ponovo kod njega pa nastavljamo borbu dalje. Pozz
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 22:19:23
palma
Hvala, hvala, hvala... Samo kad budeš imala vremena javi mi da li on priznaje nalaze sa nekih privatnih klinika ako mu se donesu????? Dosadna sam ali ako možeš javi...
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 22:52:16
Snjeguljica
Draga palma, naravno da možeš sve odraditi kod dr Godinjaka, a ja bih ti preporučila da to kod njega i odradiš. Ja sam platila 730 KM, ali ako budeš lešala 2 dana onda ćeš platiti oko 520 KM, jer sam ja ležala 3 dana, a dan ležanja je 220 KM, a sama laparo je 203 KM. Puno sreće.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 6.8.2008 22:57:20
Snjeguljica
Mirjana, dobro nam došla. Palma, još da dodam da ti dr Godinjak priznaje nalaze i od drugih dr, ali ne od svih. Meni je prihvatio nalaze od dr Divanovića i iz Kasindola. On voli da se to uradi kod njega, ali ako ih već imaš i ako mu objasniš da moraš sve platiti neće biti problema, shvatiće te.
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 7.8.2008 7:58:06
ilduza
drage moje uradila sam test za trudnocu 5 dana ciklusa i negativan,danas je 7 dan i hvala BOGU nema ,dal je moguce da je test pogresio ili se ja to samo nadam hehe,grude me mnogo bole,stomak na mahove,i glavobolje imam dva dana za redom.dal da se nadam