Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 9.8.2008 17:02:23
palma
Kada sam radila te hormone menstruacija mi je kasnila mjesec dana, pa uopšte ne znam koja je to faza, ni kako bih to računala po danima ciklusa... hvala ti na ovako opširnom objašnjenju... doktor mi čak nije ni spomenuo da je estradiol nizak, apsulutno ništa...
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 11.8.2008 7:32:45
ilduza
drage moje ja odem kod doktora on mi kaze da postoje dve mogucnosti,da je rana trudnoca pa je je zato mali beta ili da je van matericna ja ponovila test opet i ono hvala bogu jos jaca ona druga crta ,pomalo mi kapa kao braon mrlje neke sukrvice,al sad se smanjilo.pomalo me ledja bole.sta vi mislite
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 11.8.2008 13:18:54
Miri_Bec
Hey drage moje,
nadam se da ste mi svi dobro :) E ja sam jucer trebala dobit pa nisam dobila.......stomak me sad ne boli vise ko zadnje 2 nedelje. Sad neznam kad da test napravim....dali da jos cekam??? Nadam se da ce bit i da necu dobit
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 11.8.2008 15:55:26
budućamama
IZVORNA PORUKA: Miri_Bec
Hey drage moje,
nadam se da ste mi svi dobro :) E ja sam jucer trebala dobit pa nisam dobila.......stomak me sad ne boli vise ko zadnje 2 nedelje. Sad neznam kad da test napravim....dali da jos cekam??? Nadam se da ce bit i da necu dobit
Sad bi već mogla napraviti test. Obavezno uzmi neki osjetljiviji za svaki slučaj i pokušaj sa prvim jutarnjim urinom. Držimo fige za
< Poruku je uredio budućamama -- 11.8.2008 15:57:04 >
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 11.8.2008 16:57:24
Happy
Miri_Beč i ja se nadam da neće doći ... Kupi test, pa ujutro uradi, jer mislim da neizvjesonsti ubi... A ostalima želim dobrodošlicu i puno sreće, da bude što više
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 13.8.2008 8:49:08
ilduza
evo me drage moje,radila beta sad hvala bogu poraslo na 173 e sad cekam petak akb da vidim ima li tacka na ultra zvuk jer proslog petka nije imalo nista,sad brinem jer mi pominjao van matericnu nedaj boze