idacha
|
vece i od nas... ja danas rastimana... bice samo kukam, ali sta cu drugo :) helem, danas me krsta razvaljujuuuuuuuu... nista ne mogu kako treba, ni da hodam, ni da sjedim, ni da lezim vjerovatno je i do ovog vremena... i ja sve cekam proljece, a haman ga nece ni biti... odmah ima da upece sunce... Amam, draga, opet, sve cestitke i uzivaj sa svojom djecicom.. selma, moja topla preporuka je dr Blitvic.. zaista bih je svima preporucila, jer je zena strucnjak, realna, ozbiljna, detaljna, pedantna, cijenjena.. tiopet vidi, ali ne bi bilo lose da konsulutujes drugog doktora... za kilice nije problem, sicice one, problem je oticanje i kilice.. 3,5 za mjesec je mnogo, ako vec otices.. to ja iz iskustva :) sanela, mila, kako si nam ti??? honey, gdje si danas? palachinken, kako tvoj isijas? jel popustilo imalo? jelena, animagical, sarah, stefania, malena, skvo, sweet, gift, sporty, sonja, ziki, ena, enci, kako ste nam vi?? nema nam Hannice, Miile, mersihe...???