|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.4.2011 14:12:18   
animagical
gdje steeeeuser posted image kod mene asfaltiraju ulicu pa mi cijela kuca vibrira i treseuser posted image
vidim na tapeti muzevi i hormoni....mene je dosta proslo,na pocetku sam bila dosadna sama sebi, vazda ljuta...jadan on. mene danas nesto upalilo boljeti kao u lijevi jajnik, ne mogu noge da pruzim...
citala sam sta ste pisali, nista zapamtila nisamuser posted image hajmo isponoveuser posted image kako ste jelena, idacha, skvo, malena, sensia, sanela.asja, sonja, violina, palachinken, honey, ziki, gift, bebacha, ena, mea, sarah enci..?ako sam koga zaboravila,ne zamjerite trudnicki glupitis,jedva sam i ovoliko popamtilauser posted image da li se milla sinoc porodila?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 6676
15.4.2011 14:31:09   
Selma.A.M
Evo mene sa pregleda,ništa novo nisam saznala....Dobila sam 3.5kguser posted image  za mjesec dana tako da sada imam 68kg.u plusu sam 8kg user posted image
Počela sam oticati i vidim da mi je stavila + na edeme i varikse,dobila sam neke vaginalete nešto sa P... se zovu,gledala je malo bebicu na UZ ali mi ne reče ništa za komoru,već da joj dođem za mjesec dana ako sve u ponedeljak bude ok na gradini a ako ne onda da se javim odmah pa ćemo vidjeti šta dalje user posted image
Bebica je visoko i karlično i dalje.....
Eto odo sad da vas čitam izpočetka

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6677
15.4.2011 14:38:42   
animagical
ja cekam da se javisuser posted image pa nije ti nista rekla...ja zeneuser posted image nego, jesi razmisljala ti  da odes negdje drugo, npr izlet do sarajeva? ako se nakanite ja vam toplo preporucujem dr divanovica, on je stvarno strucan covjek...vec nekoliko puta sam se potrefila da neko ceka ili ima iza ili prije mene kod njega pregled, trazeci drugo misljenje. samo on nece  da vidi nalaz, bar je meni tako ispricao, da ne bi imao unaprjed formirano misljenje,vec onako prvo sam detaljno pregleda bebu,pa kaze sta on vidi,a ti poslije reci sta ti je neko drugi rekao... 

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6678
15.4.2011 14:41:53   
sanela.asja
Selma trebala si je pitati nista ni nece ni reci znam tako meni sve moras pitat ,za kile se nesikiraj,a jest mi krivo ebem ti doktore zato im ja krv pijem kad odem user posted image pitam sve od kulina pa dalje user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 6679
15.4.2011 14:50:32   
Lina85
Dan trudnjace male i velike user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi sve redom ?  jA iscitala sta se kojoj desava i pola zaboravilauser posted image .Novim mamicam cestitam od srca,onima koje su iscekivanju da sto pre ugledaju svoje bebice user posted image user posted image user posted image .

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 6680
15.4.2011 14:53:20   
Anoniman
Selma cim nista nije rekla ja se vodim logikom da je sve ok... a za kilograme ne brigajuser posted image

Moje dijete se i dalje fenira, cijeli bogovetni dan ne ispusta cetku i fen iz ruku user posted image ... ako je koja za frizuru bujrum user posted image user posted image

(odgovor članu Lina85)
  Neposredna veza do poruke: 6681
15.4.2011 14:54:29   
Lina85
Selma nemoj se previse nervirati bice sve u redu aBd,ja bih na tvom mjrstu potrazila jos neko misljene bar da sebe smiris.
Animagical kako ide mirovanje jesu bubrezi bolje?

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 6682
15.4.2011 15:04:12   
Sonja
selma posto ja nisam u toku od pocetka ne znam u cemu je"problem"user posted image
ata ti nije rekla ili jeste dok.?
kod koga sanela i selma vodite trudnocu? posto vidim da ste iz tuzleuser posted image
meni vodi dr.Mahira Jahic u domu zdravlja..ona mi je vodila i prvu trudnocu

pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 6683
15.4.2011 15:12:03   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Sonja

selma posto ja nisam u toku od pocetka ne znam u cemu je"problem"user posted image
ata ti nije rekla ili jeste dok.?
kod koga sanela i selma vodite trudnocu? posto vidim da ste iz tuzleuser posted image
meni vodi dr.Mahira Jahic u domu zdravlja..ona mi je vodila i prvu trudnocu

pusa

Meni vodi trudnoću Amela Adžajlić,vodila me i u prvoj trudnoći i sada....A problem je što su na UZ pregledu na gradini sa 19 nedelja rekli da beba ima Blago proširenu desnu moždanu komoru 0.6 U/H

Do sada sam bila kod tri različita doktora tj Amele Adžajlić (privatno),Amre.H i gore na gradini
Sada da ne navodim lijekare koji je šta rekao,u svakom slučaju dvoje je izmjerilo Desnu komoru 0.6 ,a jedna od ovih dr 5.3 .....Sa tim da je lijeva 5.0 i za njih je ona normalna

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 6684
15.4.2011 15:20:55   
Sonja
oj boze sta sve necemo doziviti u trudnoci..doktori nas zive isprepadase...
ja bi ti savjetovala da potrazis bas nekog strucnjaka ako ikako mozes...
pusa za pupu

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 6685
15.4.2011 15:24:39   
Selma.A.M
Baš mi svi govore da potražim mišljenje nekog stručnjaka,a da li uopšte ima neko u Tuzli takav user posted image ,eto za Sarajevo sam dobila preporuke za Divanovića ...
I ja sam razmišljala da odme po još mišljenja ali onda sam skontala da što god da je ja to dijete ću roditi i gotovo ali eto ako se može na vrijeme otkriti pa možda i reagovati ako ima neki problem nekako je bolje.....
U svakom slučaju vama hvala puno svima....odo kafu piti pa čitamo se opet kasnije

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 6686
15.4.2011 15:48:44   
sweet insanity
Pa pokusaj mozda jos kod nekoga u Tz? Ja idem jos od prije trudnoce kod dr. Blitvic i za sada zaista imam pozitivno iskustvo sa njom, nadam se da ce tako i ostati, jako je dobar i cijenjen doktor.

Neposredna veza do poruke: 6687
15.4.2011 15:55:49   
sanela.asja
Meni trudnocu vodi Suada Tinjic ona ima svoju polikliniku u pasazu i stvarno je super super,prvu sam vodila u Dz i rekla nikad vise istto su me tako vodali te tamo te vamo i sve razlicita misljenja...ovdje nemam gdje hodat kod nje se i nalazi vade i Uz ,pregled dojki sve..platila 100 Km onu i clansku kartu i rahat ja bi ti nju preporucila..

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6688
15.4.2011 15:58:24   
sanela.asja
Sonja kako ti imas li mucnine user posted image meni su konacno prestale sad nemogu da prestanem da jedem user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6689
15.4.2011 16:15:43   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Baš mi svi govore da potražim mišljenje nekog stručnjaka,a da li uopšte ima neko u Tuzli takav user posted image ,eto za Sarajevo sam dobila preporuke za Divanovića ...
I ja sam razmišljala da odme po još mišljenja ali onda sam skontala da što god da je ja to dijete ću roditi i gotovo ali eto ako se može na vrijeme otkriti pa možda i reagovati ako ima neki problem nekako je bolje.....
U svakom slučaju vama hvala puno svima....odo kafu piti pa čitamo se opet kasnije

Potraži drugo mišljenje ali ne govori šta su ti ovo prije rekli,nego samo kao došla onako.Možda je i Jelena upravu i nadam se da jeste a ja bih se još više složila sa animagical čisto da se više rješiš dvojbe da odeš u Sa na pregled.Kako god odlučiš držim ti fige da sve bude ok.user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 6690
15.4.2011 17:08:54   
honey bunny
Selma, skokni i do Gračanice kod dr.Munevere Šuvalić, ona je stvarno super i ima najbolji UZ aparat u Gr. Ako se odlučiš dat ću ti br.da ugovoriš termin :)
Sweet, hvala :) Moja mala ti je pjavo mala, hehe :) A i kod tebe je stomačić malecki, kako se sakrila tolika curica u njega, hehe. Ma bit će one nama dobro aBd :)
Animagical, kakve su prognoze za hodanciju? Reci tim bubrezima nek malo popuste dok obaviš kupnju, hihihihi

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 6691
15.4.2011 17:27:23   
Sonja

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Sonja kako ti imas li mucnine user posted image meni su konacno prestale sad nemogu da prestanem da jedem user posted image user posted image

e draga moja mene ubise mucnine...ne povracam puno ali po cijeli dan mi je muka
i kao da mi se zeludac smanjiouser posted image jako malo jedem i bude mi dovoljno.npr jedna mala snicla ili nesto slicno je dovoljno da se prenajedemuser posted image
a prije trudnoce sam bas puno jela
al hajd nece mi skoditi da smrsam koju kilu na pocetku i ovako imam previse

selma i ja bi ti preporucila dr.Blitvic

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 6692
15.4.2011 17:35:20   
sarah
Kako ste drage trudnjace? user posted image
Ja sam bila jutros na kontroli, sve je ok i ne moram ostajati u bolnici.
Kaze dr da dodjem i sutra i prekosutra radi ctg-a ali da me ne bi ostavljao u bolnici da mi ne bi neko od doktora inducirao porod, a sad kad bi se to uradilo bio bi tezak porod jer sam dole tvrda (valjda misli na grlic) i otvorena samo za vrh prsta.
Posto su mi i ovulacije bile kasnije kaze da mozemo cekati jos najkasnije do sredine sljedece sedmice pa cu onda na komisiju ako se do tad ne porodim.
Malo sam se opustila i nisam nervozna ko juce, i odmah mi je lakse cim ne moram ostajati u bolnici.
Pretpostavljam da se Miila porodila jer se nije javljala od sinoc.
Selma, ja mislim da je to kod tebe ipak uredu jer bi ti valjda danas rekla dr da je vidjela nesto sumnjivo.
Ali bices mirnija ako potrazis jos neko misljenje, bitno je da nadjes strucnog doktora koji ujedno ima i dobru opremu (najbolje je UZ 4d).
Ostale trudnjace: stefania, sweet, palachinken, jelena, animagical, honey bunny, sanela.asja, sonja, lina, idacha.... user posted image user posted image user posted image

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 6693
15.4.2011 17:43:19   
Amam
Eeehhheeejjj samo da vam mahnemo ja i moj bebac,juce smo stigli kuci sad uzivamo svih 4 zajedno nene nam pomaazu,ali babi je tu za sve.
bebac je dobar,trudimo se dojiti malcice ga za sad dohranjujemo ali sam zadovoljna...nadam se da ste mi sve dobro i user posted image ,nemam pojma je li se sta desavalo jer zbilja nemam kad citati,vidjoh da je Sarah jos user posted image user posted image .
Puno hvala za podrsku i lijepe cestitke pa se uskoro pisemo user posted image .
Velika pusa od mene i mog user posted image vama

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6694
15.4.2011 18:08:15   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Amam

Eeehhheeejjj samo da vam mahnemo ja i moj bebac,juce smo stigli kuci sad uzivamo svih 4 zajedno nene nam pomaazu,ali babi je tu za sve.
bebac je dobar,trudimo se dojiti malcice ga za sad dohranjujemo ali sam zadovoljna...nadam se da ste mi sve dobro i user posted image ,nemam pojma je li se sta desavalo jer zbilja nemam kad citati,vidjoh da je Sarah jos user posted image user posted image .

Uživaj draga,. zaslužila siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6695
15.4.2011 18:11:41   
stefania
udjoh samo na sekundu da vas provjerim

sarah super da ne moras ostati u bolnici...to je bas bljak, jos da te muce indukcijom bezze stvarno nema smisla...polako i lagano vidis da bebi nigdje ne ide jos

selma znam da te svi sad proganjaju sa savjetima, pa reko da ti i ja dam jedan. Ukoliko budes dolazila u sa, probaj da stupis u kontakt s doktoricom jadrankom dizdarevic-stojkanovic, ona je gore na jezeru ali i na medicinskom fakultetu "Bog i batina" za bilo koji oblik ili naznake patoloske trudnoce. uz to zena je zaista veliki strucnjak ali i veoma pazljiva osoba koja ce ti sigurno znati reci ako nesto ne daj Boze nije u redu...

ostale imate pusu

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6696
15.4.2011 18:14:12   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Amam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6697
15.4.2011 19:04:45   
Anoniman
Amam dragaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ljubi djecicu od nas user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 6698
15.4.2011 19:12:02   
animagical
amam cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6699
15.4.2011 19:47:08   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

amam cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znam ja da se to studenta ne pita, ali moram ja... jesi li položila parcijalu?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 6700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  266 267 [268] 269 270   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vakcinacija.
пеперутка16

Šta mislite o vakcinama i vakcinaciji djece?

Treba obavezno vakcinisati na vrijeme. (0%)

Treba primiti samo neke vakcine. (0%)

Moje dijete nije vakcinisano i niti će biti. (100%)

Primilo je neke vakcine i više neće. (0%)

Broj svih glasova: 1

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *