Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jooooooooooj jest ti lijep profilni pupo Još sjaji, friško namazan hihihi Krasan je! I ako još jednom spomeneš morža, eto me u Sarajevo da ti čvoku opalim!
Mašala lijepih trba. Malena đe su te tvoje kile, ja ih ne vidim. Ja sam se jutros dok sam čekala red za wc opazila svoj odraz u staklu, lopta naprijed, malo manja lopta pozadi, smaknute za cca poluprečnik donje/manje lopte.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
e nek smo se mi izreklamirale gledam palachinkem na ulazu u sesti znaci oko 22 sedmice maji stomacic, zgodnica prava, moj trenutno veci...a kaze nisam morz bicu najveca... odoh da ga namazem, nisam danas jos...
Mašala lijepih trba. Malena đe su te tvoje kile, ja ih ne vidim. Ja sam se jutros dok sam čekala red za wc opazila svoj odraz u staklu, lopta naprijed, malo manja lopta pozadi, smaknute za cca poluprečnik donje/manje lopte.
Animagical hvala a iskreno a ja ovako svako malo pa gledam ove slike i svaka ima lijepšeg stomu od mene ili su mali ili su špicasti a moj ide od kuka do kuka ......A ti Boga mi kao da nidi trudna izgleda da si imala pločice na stomaku prije trudnoće pa je baš zategnut,usijan
meni su ovi stomaci nesto najljepse na zeni a tvoj je bas divan, da je meni imati takav kad se moj mali djecak rodi imala sam plocice i sad uzivam sto vise nemam, ko ih sisa, trbo je bolji
nista mi draze nego kad neko primjeti da sam trudna evo ja ga milkim, a njemu drago pa me suta
Animagical,Selma,Malena:Ne znam kod koga mi je ljepši stomačić a ti animagical ne žali se više na kilažu .Da nije ovog krupnog plana ne bih vidjela ni da si trudna.Ja se ne usuđujem ni uslikati.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.