Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Svaki stomacic mi je predivan i svaka trudnica...ja sam sinoc mm peglala kako ja izgledam, s'prijeda i od pozadi, da mi on to opise, pa se pitam sta li drugi komentarisu, pa koliki mi je stomak, jesam li debela, jesam li lijepa...1000 pitanja,,,nije ni nasim muzicima lahko sa nama, drugo stanje je cudo
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Oj hvala, a ja se svako malo vraćam na ovu fotku i čudim se kako se ove linijice vide lijepo na njoj,a ja ih ne vidim golim okom . A sad sam išla od početka mislim da je moj najveći trbo do sad a tek je 5 mjesec ili se meni samo čini ... A još kada bih stavila trbu iz prve trudnoće i svojih 30 kilica dobiveni u njoj mislim da bih bila rekorder... A lijepa je ovo uspomena.... i svaki stomo je lijep na svoj način,ma preljepi su ( kuc-kuc) da ih ne ureknem
Sta reci, sve su pupe predivne na svoj nacin.. maasallah, da nas samo Allah hajirli kutarise...
Amin!!!
Selma:MašaAllah stomačića a što se tiče veličine tješi se sa mnom.Ja imam 3,5mjeseca a ništa mi nije manji nego tvoj Vjeruj da mi je ovoliki bio u 7 mjesecu prve trudnoć pa ću do kraja da budem kao balvan
Enči hvala,svaka utjeha je dobrodošla........ ...A ne znam kako je ovako veliki kad nisam dobila ni 2 kg za ovih 20 nedelja.... .. Ali ne sikiram se ja puno kada sam sa 59kg mogla otići na 70 i neki kg pa opet pasti na 55kg ua godinu dana mogu sve
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.