Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sanela.asja hvala puno....A za fotkicu sam se pravo pomučila ,naravno nije teško ,ali meni kojoj je ovo prvi put pa bilo je komplikovano.... Prvo sam otišla par postova unazad na ovom forumu ( ponosni trbušćići) i našla link koji je neko-nekome preporučio za postavljanje fotki ....Kliknula tu i ima gore u ćošku upload image klikneš opet na to i ima negdje u toj koloni piše Browse.... I pošto ja nemam slika na komp već su sve na FB-u ja sam otišla na svoj profil pa prekopirala na komp, desktop, i zatim se vratila na ono upload-browse i našla sliku kolju sam htjela ( ovog velikoooog tibe ) i on mi to prekopirao na ovaj Image program.... A ispod ti se pojavi link sa tom fotkom i onda sam to copy pa paste na ovaj forum i to je toooo... E eto ti sad kada pitaš iskreno ja dok sam pisala nisam ništa kontala .....Ako nebude išlo možeš se javiti i na PP ,a možda ti se javi i neko pametniji
Evo jos jedne moje, ovaj puta ja u citavom izdanju a jucer smo saznali da u ovom velikom momi raste jedan veliki djecak. Tako da ce nas Ajdo dobiti brata u junu aBd.
Ammam, Palachinken valjda koza nagodna a i bademovo ulje pomaze puno, ovo mi je druga trudnoca, ni sa prvom nisam imala problema sto se tice strija a i vracanja stome u normalu. i da posebno je vazno dojenje samo tako se stomo prirodno vraca, maternica steze i vraca u prijasnje stanje kad dojimo sve je to priroda lijepo skontala.
Ammam, Palachinken valjda koza nagodna a i bademovo ulje pomaze puno, ovo mi je druga trudnoca, ni sa prvom nisam imala problema sto se tice strija a i vracanja stome u normalu. i da posebno je vazno dojenje samo tako se stomo prirodno vraca, maternica steze i vraca u prijasnje stanje kad dojimo sve je to priroda lijepo skontala.
Nemam ni ja puno,malo sa strana,jer je bebi visoko,pa se ovaj gornji dio stomaka razvukao,ali ne puno,ja koristim maslinovo ulje i neku kremicu,a i meni je drugi puta,samo ja nisam dojila nadam se da cu sad moci .
Ja gledam slike i pitam se koliki ce kod mene pupi ovaj put biti,prvi put sam bila bas sitna,a sad...mogu mislit,dvije bebe...uh...zna li neko ima li na tebi i jedan stomo s dvije bebe da vidim sta me ceka.
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.