|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  255 256 [257] 258 259   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.4.2011 22:43:11   
animagical
nigdje nikoga, ja dok se naspavam i izodmaram vi pobjegl...jeste neke

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6401
13.4.2011 22:43:41   
Skvo RR
Tu sam ja...user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6402
13.4.2011 22:45:19   
Anoniman
Tu sam i ja... ovaj moj harambasa zaspao, a ja ko obicaju, ne spava mi se pa visim po rruser posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 6403
13.4.2011 22:45:21   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Aman draga da sve prodje sto brze i bezbolnije...ljubimo te i srecnooo user posted image
Sarah zelimo i tebi da sto prije krene, jer vjerujem da ti je dosadilo, ja sam devet dana prije termina pa sam poludila cekajuci.

Nego da vas pitam, vidim svi pisete o opstimaciji, tj o zatvoru u trudnoci, a kod mene je obrnuto... ja malo, malo pa proliv da oprostite... ima li jos ko slucaj kao ja user posted image

Ja sam u pocetku imala opstipaciju iliti zatvor, a sad imama proliv cesto.... Ma neka ja se ne zalim bolje i to nego ono polusatno natezanje u wc - u, oci da ti ispadnu
A to s djetetom, e to ti je tek pocetak, i nemoj mislit da se zeza, znaju oni dobro istuc(moja kaze utuc), zato se cuvaj
Amam sretno draga i da sve prode ok
Jest zahladilo zene drage, ma sta je ovo, mene promjena vremena ubi, ali zaista, imam problem s vratnom kraljeznicom, par dana bila ok i sad kako ovo zahladi ja opet ko u bunilu. Imam onaj ruzni pritisak u glavi i vratu i osjecaj kao da sam pijana, uh kako to mrzim
Inace, je li moguce da se beba osjeti u 16.tj. ja kad stavim ruku lupka me, stvarno, ne umisljam
Idacha, skvo ti "miruje" isto ko i ja Meni je mirovanje samo na papiru, sta cu kad me niko ne razumije, a ne mogu se vise zalit, ma i nemam kome Joj ja se sinoc tusirala i usla mi mala u banju i kaze meni "Mama stavi mi svoje sise" Kako smo se ja i mm smijali.....

user posted image user posted image user posted image  E,vala dobro ti objasni..sada sam kupila komadice jabuke i ribala pod...kao da hrcka imam a ne curicu...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 6404
13.4.2011 22:45:26   
animagical
oooo pa user posted image nego pravo mi reci, jel ti divanovic dao makar lizalo za one samo dvije kileuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6405
13.4.2011 22:45:45   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tu sam i ja... ovaj moj harambasa zaspao, a ja ko obicaju, ne spava mi se pa visim po rruser posted image user posted image

Poznato mi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6406
13.4.2011 22:46:57   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: animagical

oooo pa user posted image nego pravo mi reci, jel ti divanovic dao makar lizalo za one samo dvije kileuser posted image

hehehhe..idem iduce sedmice.....ponosna...user posted image user posted image user posted image user posted image  Sa umom sam ga na kraju lagala i oduzimala par kilica kada sam stajala na vagu....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6407
13.4.2011 22:47:06   
animagical
vidi i jela je tuuser posted image zigaju li bubrezi?

Neposredna veza do poruke: 6408
13.4.2011 22:48:04   
Skvo RR
A, sve smo tu polovanjace...a trudnjace...svakoj nesto fali..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6409
13.4.2011 22:48:44   
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hehehhe..idem iduce sedmice.....ponosna...user posted image user posted image user posted image user posted image  Sa umom sam ga na kraju lagala i oduzimala par kilica kada sam stajala na vagu....user posted image user posted image user posted image

al zato ga sad s obrazom zovni da sam vidiuser posted image ja sam se fino napravila pametna i izula prije stajanja na vaguuser posted image  

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6410
13.4.2011 22:55:03   
Anoniman
Bubrezi da kucnem od drvo user posted image ... sve je dobro samo njega nema...ni do pola user posted image ...
Sutra bih trebala kod dr pa cemo vidjeti kakvo je stanje.

Neposredna veza do poruke: 6411
13.4.2011 22:55:36   
Skvo RR
hehehehe..ma malo se sada kontrolisem u ovoj trudnoci..jer sam sa umicom fakat previse dobila i jos uz to visok pritisak...ali rekao mi je da se kontrolisem do kraja 5 mjeseca..a kasnije vise neeeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6412
13.4.2011 22:56:58   
animagical
vidim ja da ces ti moliti makar do masneuser posted image    da znate meni je postalo dosadno da sam trudna! eto, od danas...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6413
13.4.2011 22:58:54   
Skvo RR
Ah...dobrodosla u klub...user posted image

Neposredna veza do poruke: 6414
13.4.2011 22:59:14   
animagical

hehehehe..ma malo se sada kontrolisem u ovoj trudnoci..jer sam sa umicom fakat previse dobila i jos uz to visok pritisak...ali rekao mi je da se kontrolisem do kraja 5 mjeseca..a kasnije vise neeeeeee...user posted image user posted image user posted image user posted image

aaa pa za 2-3 sedmice kad skvo navali da jedeeeeeuser posted image ja  jedem kad god sam gladna, vidim da sam dobila 3.5 kg...je li puno to?? nemam neki orjentir, gdje ja zivim ove dobivaju normala do stoje, ja smijesna dodjem...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6415
13.4.2011 22:59:44   
Anoniman
Animagical draga molila ja do masne, ali kaze ne moze ni na vrh user posted image ... i takooo... sad samo da pocnu ove sto mogu da se fale ja cu se upucati user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 6416
13.4.2011 23:01:16   
Skvo RR
Ja cem da sutim....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6417
13.4.2011 23:02:24   
Skvo RR

aaa pa za 2-3 sedmice kad skvo navali da jedeeeeeuser posted image ja  jedem kad god sam gladna, vidim da sam dobila 3.5 kg...je li puno to?? nemam neki orjentir, gdje ja zivim ove dobivaju normala do stoje, ja smijesna dodjem...

Ma to je super...user posted image user posted image user posted image ...ja sam bila ta od 100kg..pu pu..neponovilo se..user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6418
13.4.2011 23:08:20   
animagical
ma skvo ove ponosne....kao ja dodjem neuhranjena, a nisam Boga mi...ma ni blizu...ne mozes ubijediti ljude da ne moram bas sve da pojedem sto ugledam ocimauser posted image kazu-ne valja da gledam...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6419
13.4.2011 23:08:39   
Anoniman
Ova Idacha nam virka pa samo cekam kad ce da se javi i kaze da ona smije...da kod nje i njega ima user posted image ...
Ja sam prije dvije sedmice bila +1,5, ali preko noci mi je stomak bas buknuo tako da nemam pojma koliko sad imam, a i ne opterecujem se...Sa Anom bila +18 i sve spalo brzo, na porodu samom 10kg

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 6420
13.4.2011 23:10:09   
sporty mamaa

Ja sam i dovoljno pricalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6421
13.4.2011 23:11:08   
Skvo RR
Hej..i ja sam fakat skontala da mi je odjednom bas stomak buknuo...mislim fakat nevjerovatno...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6422
13.4.2011 23:11:20   
Selma.A.M
Eh evo ja malo provirila i vidim okupile se vi a ja idem da spavam....Prekosutra idem na UZ pa sam nerovozna da mi je samo da osvane petak user posted image ....Ehej ova moja bubica u tibi je baš mirna samo unekad me gurne i to je to baš me je počela brinuti ,danas mi se nije nikako javljala evo tek sad malo kucnu kada sam pojela čokoladu i to je to user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6423
13.4.2011 23:11:34   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Ja sam i dovoljno pricalauser posted image user posted image user posted image

dovoljno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 6424
13.4.2011 23:12:18   
sporty mamaa

A, sve smo tu polovanjace...a trudnjace...svakoj nesto fali..user posted image user posted image user posted image

E ovo je istinauser posted image user posted image user posted image Evo mene i neki dan a i sad uhvatila kao neka bol u kuku, i siri se ispod leda i u noguuser posted image user posted image Je li moguce da su to bubrezi ili sta, ne traje dugo par sekundi ali bas me uscakne neugodno.....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  255 256 [257] 258 259   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  255 256 [257] 258 259   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *