|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.4.2011 13:52:46   
Selma.A.M
Aman draga sretno i da ako Bog da bude brzo i što manje bolno (ako je ikako moguće) .....
Drage moje što sam ja vama danas povraćala ne znam zašto user posted image ,po prvi put u ove obje trudnoće ja sam grlila wc šolju još sam sama sa malcem,kad on dođe meni u kupatilo i daje mobitel evo mama da nazoveš babu,ako se udaviš ko će biti samnom kod kuće user posted image user posted image user posted image
Ja mislim da sam povratila Pregnavit kapsulu onu sa vitaminima jer je bilo tog šmeka user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 6376
13.4.2011 14:17:57   
stefania
gdje ste zene..a sto je lijep dan, malo je rec...ja evo lazem sebe da pisem rad...

amam eto ga krenulo jeeeuser posted image user posted image user posted image ..bar se nadam

gdje nam je sarah danas, vidim nema je...mozda je i kod nje mashallah pocelo

selma, ne znam kad ides na pregled ali sretno tebi i tvojoj curici nadam se da ce sve biti ok i da im je za to prosirenje kriv glupi ultrazvuk

drage mlade trudnice, vidim prica o farbi i dipotriji..mene mama moja jucer ofarbala nekim kolor samponom, fol na prirodnoj bazi, drzala nekih 15-20 minuta to cudo na glavi..a prije toga sam u 5 mjesecu isla na pramenove svijetla obraza, nisam ni mislila da se ne smije...bice valjda sve ok
sto se te dioptrije tice meni je doktor rekao da cemo se to dogovoriti pred porod, a sutra idem kod njega na pregled pa cu provjeriti jos jednom..ja sam vala pravo corava na oba oka a imam i astigmatizam pa nesto ne bih da se zauser posted image vam s ocima..nije da ce mi neko dati druge...a i mojoj mami su kad me radjala popucali svi kapilari u ocima i mjesec dana je izgledala ko zec..jest doduse da su nju poslali na prirodni iako sam bila naopako okrenuta, pa mi jos pupcana bila kratka i nisam se spustila bila a na kraju sam pupcanu sebi i omotala oko vrata..ma uzas...uglavnom moja mami se pravo napatila samnom...ako budem imala nekih naznaka bilo cega od ovoga ovdje nabrojanog ja odo brate na taj carski, sto rece neko nije ni to kraj svijeta, uostalom sta sad, nema sanse da beba izadje a da se mami nista ne desi...iskihacemo nekako pa prirodno ili carski...sto bi narod reko poslije jeuser posted image anja nema kajanja drage moje..sta sad..izrezace nas sigurno negdje user posted image ..i kao sto sve znamo, samo da bebi bude ok..
ajte zeneuser posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 6377
13.4.2011 14:20:35   
babilon
hello hello zenice user posted image

nisam uspjela u ova 2 dana nakacit se na net, frka trka, jos ovaj DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVNI snijeg user posted image  sledila sam se vani. Jutros me muz pita "gdj emi je zimska jakna" doslovno sam mislila da mi je muz p-u-k-a-o! ali eto, nije na svu srecu :))).

Nadam se da ste sve dobro i zdravo, nisam nista iscitavala. Zelim vam svima predivan dan. Ja odoh da jedem svoj sendvic s tunom - mljac :D

user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 6378
13.4.2011 14:30:57   
sarah
Hello zenice, evo mene jos sam 2u1.
Bila jutros na kontroli pa sutra opet, ako bude kakvih promjena mozda me i zadrze sutra.
Stefania, hvala sto pitas za mene user posted image  nadam se da nece jos dugo biti tu.
Sto se tice farbanja, ja inace izvlacim pramenove (na foliju) i to sam radila i u trudnoci, ali nisam prije 12 sedmice.
Ma eto neko kaze da je stetno, neko da nije, ko ce ga znati vise.
Amam draga, pa to je kod tebe krenulo user posted image  Sad je samo pitanje vremena kad ce se poceti skracivati razmaci izmedju bolova. Sretno i javi se...
Ostalim trudnicama puno pozdrava, idem praviti rucak pa se cujemo...

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 6379
13.4.2011 15:06:42   
emma.L
Amam, držim ti fige da bude brzo i bezbolno user posted image user posted image  i da već večeras čitamo ovdje da je prošlo super user posted image .
Ja jedva čekam već sad da meni dođe vrijeme iako imam još nekih 1000 dana čini mi se user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 6380
13.4.2011 15:13:52   
Anoniman
Aman draga da sve prodje sto brze i bezbolnije...ljubimo te i srecnooo user posted image
Sarah zelimo i tebi da sto prije krene, jer vjerujem da ti je dosadilo, ja sam devet dana prije termina pa sam poludila cekajuci.

Nego da vas pitam, vidim svi pisete o opstimaciji, tj o zatvoru u trudnoci, a kod mene je obrnuto... ja malo, malo pa proliv da oprostite... ima li jos ko slucaj kao ja user posted image

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 6381
13.4.2011 15:19:17   
sanela.asja
Ammam Sretnoooooo da se javis s bebicom u narucju user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6382
13.4.2011 15:47:38   
animagical
juhuuuser posted image ja bila na ispitu muz me cekao ispred u autu, e reko kad sam vec izasla iz kuce, odem i frizeru...sad sam osisana i ispeglanauser posted image nova zenauser posted image tako volim onaj miris frizerskih samponauser posted image a sve ukupno nisam presla 10 metara nogamauser posted image sad isfrizirana mogu smirom da mirujemuser posted image pa ja,necu kako bilo... nisam nista citala, kasnije cuuser posted image odoh da odspavam jednu turu

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 6383
13.4.2011 15:52:40   
sanela.asja
animagicalsvaka castuser posted image pazi da ne pokvaris frizuru cuvajjj seee user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6384
13.4.2011 15:52:59   
Anoniman
Joj animagical zavidim ti, moram i ja ovih dana kosa mi je kao slama user posted image ...
a da se ispravim vidim gore stamparsku gresku...mislila sam na opstipaciju, a ne opstimaciju user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 6385
13.4.2011 15:53:10   
idacha
caooos.

gajde ste nam? kako ste??
ja evo konacno u kuci, posteno se nahodala.. isla da trazim kisobran kolica, nigdje nista.. pih..
kod nas se sunce probija, snijega nema, ali je jutros bilo kiseuser posted image vrijeme ko ona stvar, da izvinete..
mm me jutro zove iz Sa i kaze kad je pogledao napolje naupmala mu pjesma ''snijeg pade na behar na voce''user posted image user posted image user posted image
uzaaaaaaaaaaas...
a, ko sto neko rece, ja kupila nekakve baletanke prije 2-3 danauser posted image
i ovo je kratkog vijeka, procice...

ena, mila, kao sto jelena rece, ja sam i trudnija malko od tebe..ja sam 29 sedmica, nazdravlje, ali i pored toga, moja bebica je zivahna, cini mi se, od kako je poceo da se mice... UBI ME zivu, majke mi... kaze mi mama maloprije ''eto te ko trbusna plesacica''...
ovo je haos.. sinoc sam cak i pokusala da snimam telefonom, jer niko ne bi vjerovao da mu pricam... slican mi je i imran bio..
kako ti napredujes?

jelena, kako si nam ti, kako anica??
amam, draga, sreeeeeeeeetno... da nam se sto prije javis sa bebarom u narucju i lijepom porodjajnom pricom...
stefania, kakko si nam ti?
sweet, jesi li uzela krevetac na kraju? sta bi sa tim? kako si inace?
skvo, big hug i tebi tj vama.... mirujes li, zeno? nesto si ti meni sumnjivauser posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 6386
13.4.2011 15:56:25   
idacha
animagicaluser posted image user posted image user posted image za friz siz... ja imam baaaaaas dugu kosu i rekla sam cim izradjam djecu i malko porastu, sisam se... i jedva cekam... ima da je odsjecem do ''ispod usiju'' tek da je mogu svezat u rep.. bas mi je dosadila duga kosa i treba mi promijena :) to sve ostavljam aBd za proljece... :)
sanelaaaaaaaaaa, kako si nam ti? gdje nam je asja? kako je dzordz?? kisssssssssssssss

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6387
13.4.2011 15:57:17   
Anoniman
Idacha draga  mi smo hvala Bogu dobro, Anuski izgleda ovo vrijeme odgovara pa evo se bas uspavala da ne ureknem. Sutra bih trebala kod dr...trebala danas i ona govori ako hocu da odgodimo za sutra da ne idem po ovome vremenu, da jos sta ne safatam, misli na kakvu bolest user posted image
Ljubi nam Imija, a milki Tarika user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 6388
13.4.2011 15:59:15   
Skvo RR
idacha...kak da ne...user posted image user posted image user posted image user posted image da nemam ovoliko energije lakse bi mi bilo...user posted image user posted image user posted image kaze mi MM kao naduvana adrenalinom...user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6389
13.4.2011 15:59:28   
sweet insanity
Da vam mahnemo i mi...evo izasla malo i naravno nisma mogla odoljet i pojedem palačinakuser posted image
Amam neka je sretnouser posted image
Idacha pa odlucila sam se za onaj narandzasti iz Fisa sa onom komodicom al to su mama i tata odlucili da poklone svojoj unučici aBd pa eto dobit cemo ga na poklonuser posted image Inace je ok, i kod mene je ova plesacica pravauser posted image Jedino pritisak na mjehur mi postaje sve jaci ali u biti dobro smouser posted image Kod tebe sve OK?

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6390
13.4.2011 16:00:32   
palachinken
Jelena, meni ta tvoja trčkalica-stolica misaona imenica user posted image Hoćeš da se malo zamijenimo, s mene grašci znoja svki put spadaju, a kad sam na poslu, red se uhvati ispred, ali šta ću user posted image
Idacho, podsjeti me na ovaj klip: http://www.youtube.com/watch?v=VSagdvWP1BE  user posted image user posted image
animagical e nek si se ti ponovila, najbitnije je sebi izgledat.

Joj ja kako sam na bolovanju nikako da sjašem s interneta user posted image Postaću ovisnik (khm khm kao zadnjih 10 godina nisam bila)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 6391
13.4.2011 16:00:57   
Skvo RR
Hajde javljajte se...user posted image

ja vam jos otvorila posebnu temu..

KlIK

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 6392
13.4.2011 16:02:24   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj ja kako sam na bolovanju nikako da sjašem s interneta user posted image Postaću ovisnik (khm khm kao zadnjih 10 godina nisam bila)

user posted image user posted image user posted image Ma neces...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6393
13.4.2011 16:08:02   
idacha
sweet, super.. znaci pripreme teku po planu i programu :) ja jos razmiljam gdje cu koje dijete da smjestimuser posted image
palachinken, nasmija me... ova na snimku je samo malo blaza varijnta.. ali maaaaalo blaza.. nasmija me posebno ono dole sto pise ''this cant be human''user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6394
13.4.2011 16:09:30   
sanela.asja
Idachoooma evo nesto mi mrsko pisat samo citam user posted image
dobro sam dzodr miran juce sam ga vidjela zjeva samo spava,a asja pa vidjela si ne smiruje dobila je biciklo user posted image user posted image (tata ispunjava sve zelje mezimici) pa pravi lom po kuci snjim noge joj modre samo upada...user posted image
Kako ti slusal Imi pravi je ljepotan user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6395
13.4.2011 16:12:53   
lepetetka
Ćao drage moje user posted image ...Evo da vas pozdravim sve redom...Ja danas bila na kontroli, smrzla se pravo, nisam ni znala da mi čizmice propuštaju do danas, a nosala ih žena svu zimu ali eto.....valjda ovaj mokri bljuzgavi snijeg se odmah topi...užaaaaaaas!!!!!! Valjda se nećemo razboliti a one idu u smeće da se ne bih opet zahebalauser posted image user posted image .... Eto tako beba se vrti, nalazi da kucnem dobri....i tako... Sve vas puuuuno user posted image user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6396
13.4.2011 21:49:34   
Anoniman
Palachinken daj da se malo mijenjamo ili na pola puta nadjemo, mene ova trckalica ubi user posted image , dva-tri puta na dan ja polomih noge do wc-auser posted image

Samo da vam kazem da mi je moje dijete maloprije reklo da ce me istuci i jos mi prijeti prstomuser posted image

(odgovor članu lepetetka)
  Neposredna veza do poruke: 6397
13.4.2011 22:03:20   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Aman draga da sve prodje sto brze i bezbolnije...ljubimo te i srecnooo user posted image
Sarah zelimo i tebi da sto prije krene, jer vjerujem da ti je dosadilo, ja sam devet dana prije termina pa sam poludila cekajuci.

Nego da vas pitam, vidim svi pisete o opstimaciji, tj o zatvoru u trudnoci, a kod mene je obrnuto... ja malo, malo pa proliv da oprostite... ima li jos ko slucaj kao ja user posted image

Ja sam u pocetku imala opstipaciju iliti zatvor, a sad imama proliv cesto.... Ma neka ja se ne zalim bolje i to nego ono polusatno natezanje u wc - u, oci da ti ispadnu
A to s djetetom, e to ti je tek pocetak, i nemoj mislit da se zeza, znaju oni dobro istuc(moja kaze utuc), zato se cuvaj
Amam sretno draga i da sve prode ok
Jest zahladilo zene drage, ma sta je ovo, mene promjena vremena ubi, ali zaista, imam problem s vratnom kraljeznicom, par dana bila ok i sad kako ovo zahladi ja opet ko u bunilu. Imam onaj ruzni pritisak u glavi i vratu i osjecaj kao da sam pijana, uh kako to mrzim
Inace, je li moguce da se beba osjeti u 16.tj. ja kad stavim ruku lupka me, stvarno, ne umisljam
Idacha, skvo ti "miruje" isto ko i ja Meni je mirovanje samo na papiru, sta cu kad me niko ne razumije, a ne mogu se vise zalit, ma i nemam kome Joj ja se sinoc tusirala i usla mi mala u banju i kaze meni "Mama stavi mi svoje sise" Kako smo se ja i mm smijali.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6398
13.4.2011 22:10:11   
palachinken
Hahah sporty dobro si, natezanje dok oči ne ispadnu. Samo se nadam da necu fasovat hemoroide.

Ja ne znam kakvu vi hladnocu spominjete, ja crkoh od vrucine. Sva sam razgolicena i hladim se podlogom za miša

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 6399
13.4.2011 22:14:41   
Anoniman
Skvo i Sporty pridruzujem se i ja tom klubu mirovanja user posted image
Ja sam sada ovu bebu osjetila krajem 12 nedjelje, leptirice. Vec krajem 14.je pofino udarao.
Ma znam da se ne sali jer vise puta u poslednje vrijeme me je pocupala podobro i izudarala nogama, a da ne kazem da kad joj nije sta pravo gadja me cim stigneuser posted image user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 6400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  254 255 [256] 257 258   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *