Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 22:45:21
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Aman draga da sve prodje sto brze i bezbolnije...ljubimo te i srecnooo Sarah zelimo i tebi da sto prije krene, jer vjerujem da ti je dosadilo, ja sam devet dana prije termina pa sam poludila cekajuci.
Nego da vas pitam, vidim svi pisete o opstimaciji, tj o zatvoru u trudnoci, a kod mene je obrnuto... ja malo, malo pa proliv da oprostite... ima li jos ko slucaj kao ja
Ja sam u pocetku imala opstipaciju iliti zatvor, a sad imama proliv cesto.... Ma neka ja se ne zalim bolje i to nego ono polusatno natezanje u wc - u, oci da ti ispadnu A to s djetetom, e to ti je tek pocetak, i nemoj mislit da se zeza, znaju oni dobro istuc(moja kaze utuc), zato se cuvaj Amam sretno draga i da sve prode ok Jest zahladilo zene drage, ma sta je ovo, mene promjena vremena ubi, ali zaista, imam problem s vratnom kraljeznicom, par dana bila ok i sad kako ovo zahladi ja opet ko u bunilu. Imam onaj ruzni pritisak u glavi i vratu i osjecaj kao da sam pijana, uh kako to mrzim Inace, je li moguce da se beba osjeti u 16.tj. ja kad stavim ruku lupka me, stvarno, ne umisljam Idacha, skvo ti "miruje" isto ko i ja Meni je mirovanje samo na papiru, sta cu kad me niko ne razumije, a ne mogu se vise zalit, ma i nemam kome Joj ja se sinoc tusirala i usla mi mala u banju i kaze meni "Mama stavi mi svoje sise" Kako smo se ja i mm smijali.....
E,vala dobro ti objasni..sada sam kupila komadice jabuke i ribala pod...kao da hrcka imam a ne curicu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 22:55:36
Skvo RR
hehehehe..ma malo se sada kontrolisem u ovoj trudnoci..jer sam sa umicom fakat previse dobila i jos uz to visok pritisak...ali rekao mi je da se kontrolisem do kraja 5 mjeseca..a kasnije vise neeeeeee...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 22:59:14
animagical
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
hehehehe..ma malo se sada kontrolisem u ovoj trudnoci..jer sam sa umicom fakat previse dobila i jos uz to visok pritisak...ali rekao mi je da se kontrolisem do kraja 5 mjeseca..a kasnije vise neeeeeee...
aaa pa za 2-3 sedmice kad skvo navali da jedeeeee ja jedem kad god sam gladna, vidim da sam dobila 3.5 kg...je li puno to?? nemam neki orjentir, gdje ja zivim ove dobivaju normala do stoje, ja smijesna dodjem...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 23:02:24
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical
aaa pa za 2-3 sedmice kad skvo navali da jedeeeee ja jedem kad god sam gladna, vidim da sam dobila 3.5 kg...je li puno to?? nemam neki orjentir, gdje ja zivim ove dobivaju normala do stoje, ja smijesna dodjem...
Ma to je super... ...ja sam bila ta od 100kg..pu pu..neponovilo se..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 23:08:20
animagical
ma skvo ove ponosne....kao ja dodjem neuhranjena, a nisam Boga mi...ma ni blizu...ne mozes ubijediti ljude da ne moram bas sve da pojedem sto ugledam ocima kazu-ne valja da gledam...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 23:08:39
Anoniman
Ova Idacha nam virka pa samo cekam kad ce da se javi i kaze da ona smije...da kod nje i njega ima ... Ja sam prije dvije sedmice bila +1,5, ali preko noci mi je stomak bas buknuo tako da nemam pojma koliko sad imam, a i ne opterecujem se...Sa Anom bila +18 i sve spalo brzo, na porodu samom 10kg
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 23:11:20
Selma.A.M
Eh evo ja malo provirila i vidim okupile se vi a ja idem da spavam....Prekosutra idem na UZ pa sam nerovozna da mi je samo da osvane petak ....Ehej ova moja bubica u tibi je baš mirna samo unekad me gurne i to je to baš me je počela brinuti ,danas mi se nije nikako javljala evo tek sad malo kucnu kada sam pojela čokoladu i to je to
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.4.2011 23:12:18
sporty mamaa
A, sve smo tu polovanjace...a trudnjace...svakoj nesto fali..
E ovo je istina Evo mene i neki dan a i sad uhvatila kao neka bol u kuku, i siri se ispod leda i u nogu Je li moguce da su to bubrezi ili sta, ne traje dugo par sekundi ali bas me uscakne neugodno.....