Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.4.2011 11:07:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita
IZVORNA PORUKA: bananica
slucajno sam na fejsu naisla na link za salon obuce u Ljubuskom, malo sam pogledala cipelice koje nude i ne cine mi se lose, a i vrlo su povoljni, vrse dostavu na adresu zanima me da li je neko narucivao ili kupovao kod njih?kakva su vam iskustva ide i link da pogledate
to je u mom kraju, posalji im pp u inbox i pitaj kako salju , koliko je postarina i sve sto te zanima, a ako ne dobijes odg , sto sumnjam da neces, mogu ti ja otici i pitati
eh draga... nažalost ta obuća oz Ljubuškog je obuća koja se na pijaci Otoka prodaje za 35 KM Moja seka kontaktirala htjela jedne zlatne i jedne šunjalice sa cvjetićem sa strane koji ima neke kao viseće elemnete od kamenčića...i sretne curu na poslu u istim takvim i pita je gdje je u sarajevu kupila da i ona ode da ne naručuje... kaže cura pijaca Otoka....seka maksuz s aposla prošeta...kaže puna pijaca istih tih modela. Tako da nije u kvalitete sigurana l da su lijepe jesu 100%
draga moja, ja kad se napucam navecer ili kad je kakva prilika sljastim od dodataka to je uvijek bio moj stil prije nego sto sam se udala, uvijek sam nosila tasne i sandale, cipele sa cirkonima, kamencicima. sad kako sam rodila malo sam promijenila stil, a posto slabo izlazim navecer ne isplati mi se kupovati vise tu vecernju garderobu. al da pogledas moj ormar, stvari sto sam prije nosila- imam cak nekoliko mini haljina ukrasenih cirkonima ili nekim nitnama, kamencicima
draga moja, ja kad se napucam navecer ili kad je kakva prilika sljastim od dodataka to je uvijek bio moj stil prije nego sto sam se udala, uvijek sam nosila tasne i sandale, cipele sa cirkonima, kamencicima. sad kako sam rodila malo sam promijenila stil, a posto slabo izlazim navecer ne isplati mi se kupovati vise tu vecernju garderobu. al da pogledas moj ormar, stvari sto sam prije nosila- imam cak nekoliko mini haljina ukrasenih cirkonima ili nekim nitnama, kamencicima
joj lijepe ove praaaaaaaaavooooooo...hocu i jaaaaa
Ne bih tebe nikad mogla zamisliti u ovakvim ...pogotovo sa ovim dodacima
Sto mi se napravda
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.4.2011 13:40:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
Hi hi, ove mame sa RR sve "balerine" koliko vidim. Ima li koja "severina" i stikla, ali ona prava?
ma ima i štikli al smao kad s ebez dijece ide... slikam ti ja svoje večeras za ljeto večernje samo za izlaska.... u njima nježno do auta dođeš...nježno iz auta u lokal izađeš...i čekaš da s eraja ponapija da se izuješ pa i ti zaplešeš
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.4.2011 13:44:06
myb@by
IZVORNA PORUKA: myb@by
Hi hi, ove mame sa RR sve "balerine" koliko vidim. Ima li koja "severina" i stikla, ali ona prava?
Imam ja
Slike draga, slike... Nista bez dokaza Hocu jednu fotku kako u tim stiklama trcis za djetetom
mama izgubila sma kabal fotoaparat, tako da od tog nema nista, a trcim bez problema. Moja ljubav prema stikli je ogromna. Nosila sam je kao svoju bebu svih devet mjeseci, i nisam s enimalo gegala . Kad tene obujem sve padam
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.4.2011 14:21:54
sarisari
Kod mene je vecinom stikla, ali imam i ravnije, ma u ormaru se nalazi za svaku priliku po nesto mada se najbolje osjecam u stiklama,nekako noga izgleda ljepse, ali kao sto rekoh nosim i ravno, nikada ne kupujem iskljucivo u jednoj prodavnici kupim gdje mi se svidi nesto, uvijek se trudim da je obuca lijepa i udobna, ne volim " fus" robu, narocito ne obucu
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 13.4.2011 15:24:50
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: sarisari
Kod mene je vecinom stikla, ali imam i ravnije, ma u ormaru se nalazi za svaku priliku po nesto mada se najbolje osjecam u stiklama,nekako noga izgleda ljepse, ali kao sto rekoh nosim i ravno, nikada ne kupujem iskljucivo u jednoj prodavnici kupim gdje mi se svidi nesto, uvijek se trudim da je obuca lijepa i udobna, ne volim " fus" robu, narocito ne obucu
Potpisujem. Volim stiklu ali ako negdje kasnim i zurim onda obucem ravno jer u stikli neznam brzo hodati. Trcim bez problema ali kad treba malo pruziti korak izgledam kao da cu svakog momenta na nos , a imam srecu da sam ja mala a mm visok pa nemoram brinuti oko velicine stikle jer volim veliku stiklu