|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti
14.3.2011 16:43:21   
malena.
ma ja uvijek mogu super proci sto se tice obuce...moram otic ovo koji dan.na snizenju szu uvijek mali brojevi i budu u pola cijene ili cak vise.a ja nosim 36... i hvala bogu nemam problema s tim.user posted image

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 776
16.3.2011 12:55:18   
bananica
slucajno sam na fejsu naisla na link za salon obuce u Ljubuskom, malo sam pogledala cipelice koje nude i ne cine mi se lose, a i vrlo su povoljni, vrse dostavu na adresu
zanima me da li je neko narucivao ili kupovao kod njih?kakva su vam iskustva
ide i link da pogledate

http://www.facebook.com/home.php?#!/Salon.obuce.TWIST

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 777
13.4.2011 10:14:08   
mama75
Hanady evo ih. Ove prve kostaju 109KM, a druge 125KM.
user posted image
user posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 778
13.4.2011 10:16:46   
Lady26
Druge mi sve svidjajuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim i prve ali meni trebaju sa peticom....
Svaka cast, po meni imas super ukus user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesu li udobne?!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 779
13.4.2011 10:18:35   
mama75
Ne da su udobne, nego ih ne osjetis na nogama. Stvarno su extra. Ove druge imaju onaj "antisok" u peti. Ja vec 2 godine samo Tamaris kupujem, jer imam problema sa nogama, tako da su mi one najudobnije.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 780
13.4.2011 10:20:39   
palachinken

IZVORNA PORUKA: mama75

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamaris ima prekrasne modele!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 781
13.4.2011 10:22:23   
Lady26
Sad me kolegica ubjedjuje da ona nova radnja nije Planika user posted image ....
Ne znam, bila sam neki dan ali nisam obratila paznju nanaziv...
Ove sa peticom mi se bas svidjaju.... user posted image koj je ovo broj, ja sta god sam pogledala izgledaju velike a pogledam npr broj 36 user posted image user posted image , pa kolike bi bile 38 ili 39....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 782
13.4.2011 10:22:40   
Anoniman

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image ...e i ja gledala jucer...slicne...samo crvene...ubile se za dzinsauser posted image user posted image user posted image

gdje si ove kupila? i gdje ima najveci izbor tamaris obuce?

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 783
13.4.2011 10:25:06   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ove sa peticom mi se bas svidjaju.... user posted image koj je ovo broj, ja sta god sam pogledala izgledaju velike a pogledam npr broj 36 user posted image user posted image , pa kolike bi bile 38 ili 39....

Imam isti problem, samo što ja nosim 39/40 pa možeš zamisliti te lađe!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 784
13.4.2011 10:26:14   
mama75
planika.ba i pogledajte. A radnja je 100% Planika ta u BBI. Tamaris obucu sam ja vidjela u Planici i u prodavnici Saraz ( u Ferhadiji, u prolazu)
Btw i ja nosim 39 i uopste nisu ogromne, bar se meni ne cine user posted image

< Poruku je uredio mama75 -- 13.4.2011 10:27:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 785
13.4.2011 10:27:24   
Lady26
Moja sveki nosi 41 neeeeeke broj 40....
Bas igleda ruzno, ona jest visoka, mozda 180cm, ali kao sto kazes bas kao ladja izgleda i tesko nadje obucu da imalo lijepo izgleda, mada ona ima jako cudan ukus ali to je za drugu temu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 786
13.4.2011 10:33:45   
teacher75

user posted image
user posted image

wow, super su, imaju li ove prve broj 40, ja bih ih odmah sebiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 787
13.4.2011 10:37:55   
mama75
Bilo je svih brojeve kada sam ja kupovala. Ja nosim 39 i to je broj koji prvi nestane, cini mi se. I da dodam, kupila ih na rodjendan BBI pa sam imala -10% user posted image  

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 788
13.4.2011 10:40:11   
Hanady RR
e to su te prve ko sportske baletanke koje sam gledala u ferhadiji ali nije bilo broja i bile su crvene i bijele...super
idem u BBi kad se odledimuser posted image

prelijepa su oba modelauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 789
13.4.2011 10:43:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e to su te prve ko sportske baletanke koje sam gledala u ferhadiji ali nije bilo broja i bile su crvene i bijele...super
idem u BBi kad se odledimuser posted image

prelijepa su oba modelauser posted image

imaju i crvene???user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 790
13.4.2011 10:45:53   
palachinken
U Zenici imaju, pored planike, još dvije radnje koje drže Tamaris obuću. Moguće da ima još koja, da ja ne znam. U svakom slučaju, imaju ok odnos kvalitete i cijene (i izgleda)

Meni se opet najboljim pokazao Olip Airstep. Njihove gležnjerice sa potpeticom od 5-6cm jesam platila 200km ali su sa mnom već tri godine bez ikakvih oštećenja, i dalje su super udobne i na sve idu, a model je takav da će vazda bit moderan (sve dok se špic-papak ne vrati u modu, a ja se iskreno nadam da nikad više neće)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 791
13.4.2011 10:49:16   
teacher75
htjela sam vidjeti kako izgledaju crvene tamaris, ali nema slika ni na stranici planike ni na stranici tamarisuser posted image

Neposredna veza do poruke: 792
13.4.2011 10:54:38   
mama75
Nemaju Tiki ovakve crvene. Ove godine je malo crvenih, vise su zelene, bez, smedje... Ja sam prosle god kupila sebi crvene TAmaris, pa mozda da pogledas na snizenjima u Planici. Ali u ovoj u BBI je samo nova kolekcija, nema nista snizeno. 

Neposredna veza do poruke: 793
13.4.2011 10:55:58   
teacher75

Nemaju Tiki ovakve crvene. Ove godine je malo crvenih, vise su zelene, bez, smedje... Ja sam prosle god kupila sebi crvene TAmaris, pa mozda da pogledas na snizenjima u Planici. Ali u ovoj u BBI je samo nova kolekcija, nema nista snizeno. 

hanady spomenu crvene pa se ja obradovala, al nema veze lijepe su i crne sa ovim kamencicima, bas su superuser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 794
13.4.2011 10:56:03   
ziki
user posted image user posted image user posted image meni su noge opet porasle i užasno se osjećam. U prošloj trudnoću su mi tkođe porrasle i vratle se posle poroda dosta a do kraja posle godinu. I sad mi se ništa ne kupuje jer će bit veliko i od jula će šetat zamnom a u planici u Doboju je bilo prelijepih modela i Tamaris i air step, ne znam koje su ljepše, malena štiklica, cool model

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 795
13.4.2011 10:56:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

htjela sam vidjeti kako izgledaju crvene tamaris, ali nema slika ni na stranici planike ni na stranici tamarisuser posted image

teacher u planici iu štrosmajerovoj su bile ovakev samo ne tri kaiša gore nego jedan...crne, crvene i bijele ali smao broj 38 i po jedna komad ostao...valjda od prošlih sezona, tamarisove i 41 KM bile al moja noga nije mogla ni navirit u njihuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 796
13.4.2011 10:57:05   
nikita
IZVORNA PORUKA: bananica

slucajno sam na fejsu naisla na link za salon obuce u Ljubuskom, malo sam pogledala cipelice koje nude i ne cine mi se lose, a i vrlo su povoljni, vrse dostavu na adresu
zanima me da li je neko narucivao ili kupovao kod njih?kakva su vam iskustva
ide i link da pogledate

http://www.facebook.com/home.php?#!/Salon.obuce.TWIST

to je u mom kraju, posalji im pp u inbox i pitaj kako salju , koliko je postarina i sve sto te zanima, a ako ne dobijes odg , sto sumnjam da neces, mogu ti ja otici i pitati

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 797
13.4.2011 11:01:18   
teacher75
imaju li ovakve:
http://www.tamaris.de/home/collection/shoes/l/1/detail/462/c/1.html?request=1
ovih crnih sto je mama75 kupila nema na stranici ovoj njihovoj

< Poruku je uredio teacher75 -- 13.4.2011 11:02:03 >

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 798
13.4.2011 11:02:58   
Anoniman

imaju li ovakve:
joj lijepe ove praaaaaaaaavooooooo...hocu i jaaaaa

Neposredna veza do poruke: 799
13.4.2011 11:04:44   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

imaju li ovakve:
joj lijepe ove praaaaaaaaavooooooo...hocu i jaaaaa

u srazu imaju ovakve al sa malo drugačijom mašnom više kao cvijet savijena tamarisove...99 KMuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *