Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 11:55:30
palachinken
Inače, preporučujem da obilazite office shoes s vremena na vrijeme, jer kad im ostane po jedan broj nekog modela nevjerovatno ga snize. Ja sam tako uzela preeeeedobre čizme, početkom marta, visoka platforma, brušena koža, bile 160KM za 19KM! Jesu mi malkice velike možda pola broja, ali za te pare ih nisam mogla propustiti. Obući ću priglavke i onda se modirat :)) A zaova je uzela seksi crne stilleto polusandale, isto za 19.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 12:03:02
draguljče
Još jednom hvala, našla sam super modela. A nije mi nikako palo na pamet da njih posjetim. Ni samam ne znam zašto. Dadada, brzo na njihov sajt, ima super modela
A to je pravo jeftino, jbt, čuj 19 KM čizme. Nisam ti ja te sreće, ja nosim 40-41, tako da na sniženju imaju samo mali broejvi, rijetko se može naći moj broj. Tako da ja samo mogu po punoj cijeni .
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 12:06:43
nikita
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: nikita
IZVORNA PORUKA: bananica
slucajno sam na fejsu naisla na link za salon obuce u Ljubuskom, malo sam pogledala cipelice koje nude i ne cine mi se lose, a i vrlo su povoljni, vrse dostavu na adresu zanima me da li je neko narucivao ili kupovao kod njih?kakva su vam iskustva ide i link da pogledate
to je u mom kraju, posalji im pp u inbox i pitaj kako salju , koliko je postarina i sve sto te zanima, a ako ne dobijes odg , sto sumnjam da neces, mogu ti ja otici i pitati
eh draga... nažalost ta obuća oz Ljubuškog je obuća koja se na pijaci Otoka prodaje za 35 KM Moja seka kontaktirala htjela jedne zlatne i jedne šunjalice sa cvjetićem sa strane koji ima neke kao viseće elemnete od kamenčića...i sretne curu na poslu u istim takvim i pita je gdje je u sarajevu kupila da i ona ode da ne naručuje... kaže cura pijaca Otoka....seka maksuz s aposla prošeta...kaže puna pijaca istih tih modela. Tako da nije u kvalitete sigurana l da su lijepe jesu 100%
a kvaliteta nije , to je definitivno...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 12:14:36
mala86
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Deichman ima i u zagrebu, bliže je.
ima i u Splitu na 2 mjesta
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 12:16:19
zagy
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
IZVORNA PORUKA: zagy
Ovo su moje nove cipelice i jakooo su udobne
gdje, sta, koliko...
e ovo meni treba al crno obavezno...i da ovo da su usobne me raduje jer na dva mejsta ne nađih da su udobne baš, agdje su udbone nema boje koja mi treba sada
Ove sam kupila u inostranstvu u Esprit-u, možda ih ima i ovdje pogledajte, bila je i crna i teget varijanta i nisu skupe. Inače ne nosim ovu petu, ali koža je jako mekana i udobna, čak su mi udobnije od baletanki
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 12:22:29
škorpija
ja sma neku noć kupila sličen ovakve sa punom petom, u retru u robotu na socijalnom, doduše uzela sma platnene , crne-bež kombinacija, imaju i bež te u boji džinsa, koštaju smao 39 KM, a imaju i iste crne kožne, oko 100 KM su bile
ove što sma ja kupila su preudobne, što neko reče bolje neko baletanke
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 12:33:52
mala86
IZVORNA PORUKA: draguljče
A ima li kod nas Esprit obuće? Nešto se ne sjećam da igdje vidjela.
ja sam vidjela par modela u retro shoes
to je fazon ovih sto ja tražim, ali recimo meni se ove ne sviđaju - ova platforma ovakva kakva je, vrh sandale mi se ne sviđa kako je izveden - jesam muhanata..tako mali detalj meni pokvari dojam, odnosno ne bih kupila ovakve..nego baš one iz H&M.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 14:45:41
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ako je neko vidjeo ovakav model negdje u gradu ili sličan (ali jako sličan) please javite mi gdje...
http://www.hm.com/hr/product/78552?article=78552-A ja sam ovakve imala kupila ih davnih dana u Dorothy Perkins-u bile svega 49KM ali sam jednom prošle godine pokisla u njima i bacila sam ih na kraju (čitaj: usmrdile su se , sorry na izrazu)... vidim ima ih sada H&M, ali kod nas nema H&M lijepo izgledaju, imaju platformicu i udobne su sto mi je jako vazno kada trčim za djetetom
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 18:12:09
leona81
IZVORNA PORUKA: leona81
imas u tiffaniju ovakvih dosle nekidan a i sutra im dolazi nova roba
kojih? ovih tičerkinih ili onih koje ja tražim?
vidjela sam ove sto ti trazis ali ne znam za boje, mislim da su ljubicaste ili ciklama...dosle su i neke muske tene 25 km samo kostaju, nova roba mislim da je stigla danas ja cu sutra opet odletit do skenderije pa ako hoces javim ti ako vidim crne...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 16.4.2011 11:02:08
draguljče
IZVORNA PORUKA: zagy
IZVORNA PORUKA: draguljče
A ima li kod nas Esprit obuće? Nešto se ne sjećam da igdje vidjela.
Ima u Esprit prodavnici na čeki, doduše nije prevelik izbor, ali imaju.
Ma ništa, tankosava. Kako imaju super modela, a kod nas nema ništa. Pih, kao da smo neki otpad pa nam ne šalju ništa, a i ono što imamo skupo na živu vatru. E sad sam pop.....a !!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 16.4.2011 19:08:09
gerberka
evo moje nove, danas sam kupila dva para, ali ne znam ubaciti
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 16.4.2011 19:37:17
Anoniman
ako je neko vidjeo ovakav model negdje u gradu ili sličan (ali jako sličan) please javite mi gdje...
http://www.hm.com/hr/product/78552?article=78552-A ja sam ovakve imala kupila ih davnih dana u Dorothy Perkins-u bile svega 49KM ali sam jednom prošle godine pokisla u njima i bacila sam ih na kraju (čitaj: usmrdile su se , sorry na izrazu)... vidim ima ih sada H&M, ali kod nas nema H&M lijepo izgledaju, imaju platformicu i udobne su sto mi je jako vazno kada trčim za djetetom
Cini mi se da sam upravo ove vidjela u tifaniju, mislim sigurno su H&M, a mislim da su identicne, oko 40 KM