Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.4.2011 13:50:34
pocahontas
ako je neko vidjeo ovakav model negdje u gradu ili sličan (ali jako sličan) please javite mi gdje...
http://www.hm.com/hr/product/78552?article=78552-A ja sam ovakve imala kupila ih davnih dana u Dorothy Perkins-u bile svega 49KM ali sam jednom prošle godine pokisla u njima i bacila sam ih na kraju (čitaj: usmrdile su se , sorry na izrazu)... vidim ima ih sada H&M, ali kod nas nema H&M lijepo izgledaju, imaju platformicu i udobne su sto mi je jako vazno kada trčim za djetetom
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.4.2011 21:09:32
Hannan
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ako je neko vidjeo ovakav model negdje u gradu ili sličan (ali jako sličan) please javite mi gdje...
http://www.hm.com/hr/product/78552?article=78552-A ja sam ovakve imala kupila ih davnih dana u Dorothy Perkins-u bile svega 49KM ali sam jednom prošle godine pokisla u njima i bacila sam ih na kraju (čitaj: usmrdile su se , sorry na izrazu)... vidim ima ih sada H&M, ali kod nas nema H&M lijepo izgledaju, imaju platformicu i udobne su sto mi je jako vazno kada trčim za djetetom
Imas na FB curu koja prodaje Dorothy P. odjecu i obucu pa pogledaj mozda moze naci takav ili slican model.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.4.2011 21:11:09
mama75
IZVORNA PORUKA: Hannan
Imas na FB curu koja prodaje Dorothy P. odjecu i obucu pa pogledaj mozda moze naci takav ili slican model.
Jao Hanan daj mi molim te link od te cure. Ja jos patim sto je DP kod nas zatvoren.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.4.2011 21:11:30
gerberka
teacher ne mogu otvoriti link da pogledam
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.4.2011 21:14:02
gerberka
lijepe su bas..
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 14.4.2011 21:14:47
Hannan
IZVORNA PORUKA: mama75
IZVORNA PORUKA: Hannan
Jao Hanan daj mi molim te link od te cure. Ja jos patim sto je DP kod nas zatvoren.
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 10:49:14
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
IZVORNA PORUKA: zagy
Ovo su moje nove cipelice i jakooo su udobne
gdje, sta, koliko...
e ovo meni treba al crno obavezno...i da ovo da su usobne me raduje jer na dva mejsta ne nađih da su udobne baš, agdje su udbone nema boje koja mi treba sada
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 15.4.2011 10:51:13
palachinken
Sketchers ovakve ima, crne i smeđe, niža platforma, mekana koža (da li je bruđšena ili je mozda antilop ne sjećam se). Kaže kolegica da su najudobnije na svijetu.