sweet insanity
|
IZVORNA PORUKA: idacha hello, zenice.. evo, samo da mahnemo.. ja sam ko fliper aparat, ovaj mali me ubija... danas izasla sa drugaricom na kafu, i nesto pricam, a vidim cura me fixirala pogledom u oci.. rekoh ''''sta ti je, bona'''', a ona ce ''''pokusavam da ti ignorisem stomak, ali zeno, sta je to??'''' a, na mene kosulja koja bukvalno igra sinoce nekakvi bolovi i grcevi, danas citav dan isto.. da sam usla u 9ti polako bih se pocela pripremati za porod, majke mi... stomko od sinoc narastao, mashallah, evo ga danas fino na nogama kad sjedim... da hoce jos proci ovih mjesec i po, da udjem u 9ti aBd, pa da budem rahat, nek krene kad hoce... :) ja vec pocela da kukam uveliko Gift, dioptrija nema veze sa nacinom poroda, samo ocni pritisak... ko ima visok, trebalo bi obavezno napomenuti dr, inace oni ne pitaju... ako je ocni pritisak bas visok, ide se na CR... p.s. pozelila sam te bas.. danas sam te sa adisom ogovarala sweet, kako si nam ti, kako curica malena? slusa li? amam,ti jos 2u1... kako nam se drzis? animagical, kako si nam ti? nadam se da je sve ok... jelena, big hug za vas dvoje..ups...troje :) ostale trudnice kako je animagical, ima li kakvih promijena? iskreno se nadam da nema..kiss Jao i moja je kao taj tvoj mali bato u stomaku, stomak igra i igra, sad evo na jutro se smirila, a jucer i sinoc sam je tako lijepo osjetila, cak i kako none izbacuje gore......sta se meni desava kad sjedim tak s nekim-pocnem poskakivat kak me ona lupa Btw. danas nam je prvi dan 33. sedmice, jucer pune 32
< Poruku je uredio sweet insanity -- 13.4.2011 9:13:48 >
|