|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
4.4.2011 8:08:44   
ziki
Imala ja slično iskustvo. Nemirko je diro kaktus 2x i oba puta mu pincetom vadila iglice, prvi put je bio mali pa sam izvadila šta sam mogla , uspavala ga pa opet malo pincetom malo vlaožnom maramicom suprotno od smjera uboda. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 426
4.4.2011 13:15:10   
Nedi
Imam pitanje i ne znam gdje da ga postavim. Jučer smo bili na izletu i nakon povratka kući  primjetila sam da su Nediju nakekla oba zgloba na nogicama. Kupili smo nove adidas tene, nisu bile stegnute ali očito mu ne odgovaraju. Eh sad pošto meni đavo neda mira i ako nije od tena, koje nalaze trebam raditi da bi bila sigurna da nije ništa drugo? Kad odem kod dr tražiti ću onaj standardni nalaz krvi, šta dodatno trebam raditi da budem 100%sigurna da je sve ok?
Otok je od sinoć spao, mada ne u potpunosti, N nije bolestan i nema nikakvih simptoma.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 427
4.4.2011 13:16:53   
koka i po
reuma faktor i asto nalaz...ja laik al eto mislim da je to vezano za zglobove....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 428
4.4.2011 13:16:59   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Nedi

Imam pitanje i ne znam gdje da ga postavim. Jučer smo bili na izletu i nakon povratka kući  primjetila sam da su Nediju nakekla oba zgloba na nogicama. Kupili smo nove adidas tene, nisu bile stegnute ali očito mu ne odgovaraju. Eh sad pošto meni đavo neda mira i ako nije od tena, koje nalaze trebam raditi da bi bila sigurna da nije ništa drugo? Kad odem kod dr tražiti ću onaj standardni nalaz krvi, šta dodatno trebam raditi da budem 100%sigurna da je sve ok?
Otok je od sinoć spao, mada ne u potpunosti, N nije bolestan i nema nikakvih simptoma.

a da se nije ozario ili da nije alergican na nesto s cim je bio u kontaktu?!

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 429
4.4.2011 13:18:29   
bananica
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a da se nije ozario ili da nije alergican na nesto s cim je bio u kontaktu?!

da ga nije nesto ujelouser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 430
4.4.2011 13:20:46   
hanabanana
krpelj?!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 431
4.4.2011 13:21:15   
Nedi
MALA Nije se ožario, imao je dugačku trenerku, majicu dugih rukava, na očima je bio cijelo vrijeme. Pregledali smo ga da nije pokupio krpelja ili kakavu baju. Eh sad da nije na travi dodirnuo neku biljkuuser posted image Trava je pokošena skroz nema nigdje travke više od 5 cm. A i šiblje i staro granje smo skupljali i palili...

Koki zapisala sam i to ću tražiti da uradimo

Neposredna veza do poruke: 432
4.4.2011 13:37:24   
Malenaoduvijek

MALA Nije se ožario, imao je dugačku trenerku, majicu dugih rukava, na očima je bio cijelo vrijeme. Pregledali smo ga da nije pokupio krpelja ili kakavu baju. Eh sad da nije na travi dodirnuo neku biljkuuser posted image Trava je pokošena skroz nema nigdje travke više od 5 cm. A i šiblje i staro granje smo skupljali i palili...

Koki zapisala sam i to ću tražiti da uradimo

inace se mogu alergije manifestovati na taj nacin,moja sestra je alergicna na nikl a njega imas u zelju, mesu, zaljevenom slatku i oticali su joj zglobovi.dugo su je kljukali antireumaticima i na kraju se neko sjetio da joj kaze da prati sta jede i ispostavilo se da je od toga pa ne bi bilo zgoreg alergo testove da uradite a i da pratis sta jede

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 433
4.4.2011 13:41:30   
veeseelaa
mala jesil ti 94 godište?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 434
4.4.2011 13:41:48   
Nedi
Pratiti ću ali mislim da n ije od hrane jer je, osim doručka kod kuće (standardnog), pojeo samo pašettu i dvije kifle nije imao vremena jesti, stalno je trčao i igrao se. Tek kod kuće je večerao supu i ostalo.
Odoh zvati privatnika da vidim šta mogu uraditi od nalaza

Neposredna veza do poruke: 435
4.4.2011 13:43:09   
Apotekarka
Nedi da se nije udario

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 436
4.4.2011 13:44:22   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

mala jesil ti 94 godište?

haahaha,
ma jok...par zena me vec pitalo, kazu odakle ti dvoje djece a maloljetna

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 437
4.4.2011 13:44:46   
Nedi
Pomislila sam i na udarac ali vidjela bih da jeste ili bi bar zaplakao. A nešto kontam može li se udariti na isto mjesto u obe noge? Nema nikakvih rupa, samo livada.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 438
4.4.2011 13:45:28   
Malenaoduvijek

Pratiti ću ali mislim da n ije od hrane jer je, osim doručka kod kuće (standardnog), pojeo samo pašettu i dvije kifle nije imao vremena jesti, stalno je trčao i igrao se. Tek kod kuće je večerao supu i ostalo.
Odoh zvati privatnika da vidim šta mogu uraditi od nalaza

posavjetuj se sa dr svakako, nekada djeca odjednom postanu osjetljiva na neku hranu koju su do tada normalno jeli, ne samo djeca nego i odrasli

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 439
4.4.2011 13:45:28   
koka i po
Nedi gledala sam na temi o cipelicama nove patike...
cini mi se da sezu tik do zgloba...
ja ipak mislim da se dijete nazuljalo hodajuci...ali ti ipak slusaj svoj instinkt

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 440
4.4.2011 13:48:37   
Nedi
IZVORNA PORUKA: koka i po

Nedi gledala sam na temi o cipelicama nove patike...
cini mi se da sezu tik do zgloba...
ja ipak mislim da se dijete nazuljalo hodajuci...ali ti ipak slusaj svoj instinkt

ma i ja sam gotovo sigurna da su ga patikice sredile ali opet želim biti sigurna, ipak je bolje provjeriti, zato hoću da izvadim nalaze i znam da nije nešto drugo. Valjda Prima radi sve nalaze da ne vučem zdravo dijete po dispanzeru. Zvala sam i nasu ped. ali mi se ne javlja posavjetovati ću se i sa njom kad je ulovim.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 441
11.4.2011 22:24:16   
nikita
Vec par dana EI ujutru i na vecer popije samo 50 ml Aptamila a do tada je pio i ujutru i na vecer po 250ml, veceras sam mu dala mlijeko sa cokolinom umjesto Aptamila ali ni to nece. Zanima me sta dati dijetetu prije spavanje koje nece da pije bocu? Cvrstu hranu jede super, njemu je 18mj

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 442
11.4.2011 22:27:27   
teacher75
IZVORNA PORUKA: nikita

Vec par dana EI ujutru i na vecer popije samo 50 ml Aptamila a do tada je pio i ujutru i na vecer po 250ml, veceras sam mu dala mlijeko sa cokolinom umjesto Aptamila ali ni to nece. Zanima me sta dati dijetetu prije spavanje koje nece da pije bocu? Cvrstu hranu jede super, njemu je 18mj

imamo isti problem, lana ne pije mlijeko od kako je prestala dojiti, znaci vec 4 mjeseca. kravlje mlijeko nije nikada htjela a ja joj AD nisam nikad ni davala. zato joj za veceru pravim ili griz ili cokolino, ili nesto slicno. za dorucak je uglavnom pura ili udrobljeni hljeb na puteru sa jajetom i mladim sirom. tokom dana nekad pojede jogurt. nekada za dorucak pojede sa mnom malo mladog sira. eto, to je sve sto unese od mlijecnih proizvoda tokom dana

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 443
11.4.2011 22:28:29   
R&T@
Laganu veceru...
Mozda nesto pravljeno na mlijeku, ako ga ne pije u toku dana...
A zatim obavezno neku tecnost, da se ne budi jer je zedanuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 444
11.4.2011 22:29:28   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Laganu veceru...

lana inace pije slabo tecnosti, jedino pije vodu tokom dana. pred spavanje nekad popije gutljaj vode a nekad ne, a ne budi se od kako je prestala dojitiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 445
11.4.2011 22:29:56   
nikita
ma cokolino mi inace ne pojede puno i kad mu ga na gusto napravim a griz cu sad da probam , jos nije zaspo pa cu pokusati s tim

EI 16.11.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 446
11.4.2011 22:30:47   
nikita

Laganu veceru...

hvala Bogu vode i caja hoce dosta, ma cudi mene od njega jer je prije bocu jako volio

EI 16.11.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 447
11.4.2011 22:32:23   
teacher75

ma cokolino mi inace ne pojede puno i kad mu ga na gusto napravim a griz cu sad da probam , jos nije zaspo pa cu pokusati s tim

ja sve pravim na gusto jer ona ne pije nista iz flase, a iz flase s kljunom hoce samo vodu, doduse vodu pije bez problema i iz case. nece ni sok ni caj

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 448
11.4.2011 22:33:07   
nikita

Laganu veceru...

hvala Bogu vode i caja hoce dosta, ma cudi mene od njega jer je prije bocu jako volio

na žalost jogurt i vrhnje ne voli , do sad se nisam zbog toga brinula al sad vec jesam

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 449
11.4.2011 22:34:19   
teacher75

Laganu veceru...

na žalost jogurt i vrhnje ne voli , do sad se nisam zbog toga brinula al sad vec jesam

moja hoce samo onaj gusti meggle, voli i mladi sir i abc, al najvise voli zuti siruser posted image

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diječja kolica.
пеперутка16

Koliko dugo ste prevozili svoje dijete u kolicima nakon što je prohodalo?

Koristimo samo nosač. (0%)

Dok nije prohodao. (0%)

Sve dok više nije hteo da ide u kolica. (0%)

Do godinu dana. (0%)

Do dvije godine. (0%)

Do tri godine. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *