Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj, zene, neka vam ne bude mrsko da se mazete.. cega sam se svega nagledala u bolnici, kakvi su stomaci kod zena bili, gluho i coravo bilo... i moja snaha je svaaaaaa u strijama, nije se mazala, kaze nije joj ni bitno.. meni Bogme jeste... ja sam doduse primjetila jednu-dvije strije sa strane, tek nakon poroda, kada se stomak malko poceo vracati u normalu... ja sam se odham i nastavila poslije poroda mazati, da ne dobijem poslije... i meni je odjeca bila sva flekava, ali sam poslije uspjela sve fino da otkuham i uklonim fleke.. a, manja mi je steta i ako ne uspijem ukolniti fleke, nego dtrije koje se tek ne mogu ukloniti...
Lijepo vrijeme pa se setate, evo ja samo da vas pozdravim. Ja ne znam sta je sa mnom vise, nocima ne spavam, pa cak i kad popijem normabel. Il me muci nos il oci, ili kasalj, sinoc me kasalj uhvatio ma nisam pola sata u komadu odspavala. Legla maloprije, al ova moja neda, nece da spava, tako da sam sad ko zombi, jos moram ici da je vodim u setnju. A istomak me malo bolucka. Jos sam i casu razbila, otvorila komodu, ispade, razbi se u komadice, kako sam se prepala, bas me trznula Nadam se da ste sve dobro. Tipkamo se
Nisi jedina,ni uz pomoć apaurina ne spavam haman već 10 dana kako treba A to za čašu...dobitak
Drage mojeee,
samo da vam javim da sam se porodila u petak 08.04.2011. prirodno uz pomoć gela, .Došla 3 prsta otvorena u 9.sati, u 16 i 15 je već bebica bila na mojim grudima , fenomenalan osjećaj.........Pišem detalje naknadno... sretno mojim ostalim aprilušama..
Čestitam nedo,sve najbolje i tebi i malenom bebaču
Tukice SRETNO!!!
Malo sam danas hodala nakon 2 sedmice ležanja i blago rečeno fasovala sam upalu mišića,sve me živo boli... Iskreno se nadam da će mi barem to pomoći da zaspim večeras jer sam ,kako reče Spotry počela ličiti na zombija
joj, zene, neka vam ne bude mrsko da se mazete.. cega sam se svega nagledala u bolnici, kakvi su stomaci kod zena bili, gluho i coravo bilo... i moja snaha je svaaaaaa u strijama, nije se mazala, kaze nije joj ni bitno.. meni Bogme jeste... ja sam doduse primjetila jednu-dvije strije sa strane, tek nakon poroda, kada se stomak malko poceo vracati u normalu... ja sam se odham i nastavila poslije poroda mazati, da ne dobijem poslije... i meni je odjeca bila sva flekava, ali sam poslije uspjela sve fino da otkuham i uklonim fleke.. a, manja mi je steta i ako ne uspijem ukolniti fleke, nego dtrije koje se tek ne mogu ukloniti...
Idacha ja sam se u prvoj nonstop mazala i opet sam dobila po grudima strije,mada je to više jer ne podnosim grudnjak pa sam ga izbjegavala i više nosila topiće što nije dobro.Sda isto miksam ali više nosim grudnjake.
Da vas pitam,jel normalno da mi se već pojavi mlijeko(haman 4,5 mjeseca trudnoće)?
Ja ni pored 4 apaurina ne spavam po cijelu noc , nadam se da vas to tjesi ...Ja sve zivo polomih po kuci, tako dobrodosle u klub . Sto se tice mazanja ja sam se sa Anom mazala nekom kremom, dobila iz Amerike sa cacao butterom, ali i to svaki treci dan, nisam ja disciplinovana uopste , a imam samo dvije strije po dnu stomaka koje se ni ne vide kad gacice ili kupaci obucem koje su mi nastale posle poroda kad se stomak poceo vracati.
Animagical, naravno da ćemo uslikati sve :) da sam znala i danas bih uslikala :) Tukice, sretno ti! Biće to sve ok, samo ti nama javi detalje :) Nedo i gagach,cestitam! Nadam se da ćemo i mi se uskoro javiti sa tako super vijestima :) Idacha i meni je žao što sam se vratila bez ičega, ali šta ću. Valjda nađem nešto dok je bebač još u tibi :) Sweet, jesil se odlučila?
Entinte cestitam :D :D bas mije drago da si dobro i da je sve super proslo i da je bebica odlicno!
Nadam se da su se bubrezni, mokracni, nesanica i ostali problemi povukli kod ostalih ? Ja sam danas hodala, bas mi je prijalo. Nije bilo bolova u stomaku sto mi j ebas drago bilo :D prekosutra na pregled, yaaay :D
sporty ako je podrazajni kasalj sto ne probas one isla moos? meni pomoglo jednom prilikom a trenutno-ovih dana-kombinulem Dove firming za noge i guzu i Nivea mlijeko za suhu kozu za stomak-dodijala mi ova ulja imam hipp i ono dm, sve mi vise nauljeno i flekavo.. kad pocinju strije-ako pocnu???? kad da im se nadam...
Koristila sam ih jednom, al najbolje mi pomogne onaj sirup sa rr od lovora i smedeg secera, al danas mi zatvorio dm, nisam stigla kupit secer, a i lovor zaboravila ubrat Al zna pomoc i ovaj spinovani secer, nadam se da hoce. A strije, ne znam kad se pojave, ma sta im se imas nadat Idacha i ja tu kremu koristim, ne cini mi se losa, samo sto se i moja mala maze s njom, kad se ja podem mazat, kaze, moram i ja mama sminkat guzicu i pungandu(tako zove stomak) Meni je u prosloj trudnoci neka zena napravila neku mast s maslinovim uljem, voskom i jos necim, nemam pojma cime, al je bila dobra pravo. Ja se inace mazem jednom dnevno, ne znam je li to dovoljno, al ne stignem vise Enci80, eto iste smo, najgore mi sto se vrtim u krevetu i sve gledam na sat, nikako svanut, pozelila sam koji sat odspavat u komadu. Jos se nikako namjestit ne mogu.
samo da vam javim da sam se porodila u petak 08.04.2011. prirodno uz pomoć gela, .Došla 3 prsta otvorena u 9.sati, u 16 i 15 je već bebica bila na mojim grudima , fenomenalan osjećaj.........Pišem detalje naknadno... sretno mojim ostalim aprilušama..
Draga nedo cestitam ,bas si brza,zelim ti brz oporavak, puno zdravlja i srece i da svi zajedno uzivate dugo god. gagach super za tebe i bebacha
Idacha ako budem stigla,javit cu ti se svakako,ako ne onda nekom drugom prilikom sa u kolicima ,hvala ti. Sporty jos u to mlijeko stavi kockicu maslaca,trebalo bi ti djelovati. Ja u prvoj trudnoci se mazala maslinovim uljem,i dobila par strijica po dnu stomaka i na desnom kuku veliku . Sad se mazem tom kremom iz DM-a i nivea mlijekom za suhu kozu jer mi je inace suha,a sad u trudnoci pogotovu,medjutim prije par dana sam dobila strije oko pupka,a mazala sam se .
Sporty ili probaj bronhi bombone otopiti u mlijeku pa popiti, meni to pomaze.
Ovo je i meni super +med koji mi najbolje paše ali naravno pravi.
Animagical meni te na grudima su se pojavile početrkom 7,mj.ali ponavljam mojom greškom.
Drage trudnice ja sam koristila Hippovo ulje i kremu protiv pucanja koze,strija itd. I ni tokom trudnoce niti nakon poroda nisam primijetila niti jednu jedinu striju. Sad da li je to stvar genetike ili su preparati zaista djelotvorni ne znam, u svakom slucaju vrijedi pokusati,sto bi rekli "bolje sprijeciti nego lijeciti". Pozzz svima od
imam prijateljicu koja se mazala 5x dnevno i opet dobila strije, jednostavno takva joj je koza... ali, sto ona kaze, njoj savjest mirna... sve je dala od sebe.. ja sam, moram priznati, malo neredovnija sada sa mazanjem.... trudim se, ali mi nekada fakat bude mrsko ili budem toliko umorna da jednostavno ne uspijem... za sada ne primjecujem nove strije, a nadam se da ni necu dobiti, iako imam izuzetno suhu kozu...
Drage trudnice ja sam koristila Hippovo ulje i kremu protiv pucanja koze,strija itd. I ni tokom trudnoce niti nakon poroda nisam primijetila niti jednu jedinu striju. Sad da li je to stvar genetike ili su preparati zaista djelotvorni ne znam, u svakom slucaju vrijedi pokusati,sto bi rekli "bolje sprijeciti nego lijeciti". Pozzz svima od
Blago tebi Nase je da se trudimo ,ali ipak mislim da je dosta i do elasticnosti koze,kako je moja jako suha,mora pucati,to ja sebe tjesim .
woooooooooow evo ga opet!!! moram da se pohvalim, ovaj mali u stomaku pravi grbice upravo mi je nakrivio stomak na lijevu stranu i kad se uzme u ruku taj dio cvsto ej kao jaje da je ispod mm i ja upravo mazili tu cvrstu kvrgicu
woooooooooow evo ga opet!!! moram da se pohvalim, ovaj mali u stomaku pravi grbice upravo mi je nakrivio stomak na lijevu stranu i kad se uzme u ruku taj dio cvsto ej kao jaje da je ispod mm i ja upravo mazili tu cvrstu kvrgicu
e, vala se nadam da vam je guzaru podmetnuo
e, vala se nadam da vam je guzaru podmetnuo